Αρχική » Γιορτές - Εορτές » Πάσχα 2021 - Easter » Πασχαλινές Ταινίες - Ταινίες Πάσχα

Πασχαλινές Ταινίες – Ταινίες Πάσχα

Πασχαλινές ταινίες. Τηλεοπτικές – θρησκευτικές ταινίες σχετικά με τα πάθη του Χριστού. Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ, ο Βαραββάς, η Βίβλος, ο Χιτών, ο Γολγοθάς κ.ά

Τα Πάθη του Χριστού – The Passion of the Christ του Μελ Γκίμπσον

Πασχαλινή ταινία ● Τα Πάθη του Χριστού – The Passion of the Christ (2004).

Τα Πάθη του Χριστού (2004) - The Passion of the Christ (trailer). Θρησκευτική ταινία για το Πάσχα. Η κινηματογραφική - αμερικάνικη ταινία του Μελ Γκίμπσον για τις τελευταίες 12 ώρες του Χριστού, από τη στιγμή της σύλληψής του.

Ο Βασιλεύς των Βασιλέων – The King of Kings. Ταινία για το Πάσχα

King of Kings Official Trailer (1961) | American Biblical epic film

Ο Βασιλεύς των Βασιλέων - The King of Kings (Official Trailer - American Biblical epic film). Ταινία για το Πάσχα - Το τρέιλερ της κινηματογραφικής ταινίας του σκηνοθέτη Νίκολας Ρέι, με τον ηθοποιό Τζέφρι Χάντερ στο ρόλο του Χριστού.

O Ιησούς από τη Ναζαρέτ – Jesus of Nazareth (1977) Franco Zeffirelli

Πασχαλινή ταινία ● O Ιησούς από τη Ναζαρέτ – Jesus of Nazareth (1977) Franco Zeffirelli

O Ιησούς από τη Ναζαρέτ - Jesus of Nazareth (1977) του Franco Zeffirelli. Θρησκευτική ταινία του Πάσχα. Η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή - τηλεοπτική μίνι σειρά (τρέιλερ, trailer). Η Γέννηση, η Ζωή, τα Πάθη, η Ανάσταση του Χριστού

Βαραββάς – Barabbas (1961). Θρησκευτική ταινία με τον Άντονι Κουίν

Πασχαλινή ταινία ● Βαραββάς – Barabbas (1961) με τον Anthony Quin

Βαραββάς - Barabbas (1961). Το τρέιλερ (Official Trailer) για την θρησκευτική Αμερικάνικη ταινία για το Πάσχα. Ο Anthony Quinn (Άντονι Κουίν) ως Βαραββάς, ο ληστής που απελευθερώθηκε αντί του Χριστού από τον Πόντιο Πιλάτο.

Η Βίβλος, Ιησούς – Jesus. Θρησκευτική ταινία για το Πάσχα (trailer)

Τηλεοπτική σειρά για το Πάσχα ● Η Βίβλος, Ιησούς – Jesus (1999)

Η Βίβλος, Ιησούς - Jesus. Θρησκευτική ταινία (μίνι τηλεοπτική σειρά) για το Πάσχα (trailer). Tο 1999, υποδύεται τον Ιησού στο «Jesus», μια μίνι σειρά του Ρότζερ Γιανγκ, ο Τζέρεμι Σίστο. Ταινίες - σειρές για τις ημέρες του Πάσχα.

Το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (1964) – Il vangelo secondo Matteo

Πασχαλινή ταινία ● Το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (1964) – Il vangelo secondo Matteo

Το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (1964). Θρησκευτική ταινία του Πιερ Πάολο Παζολίνι για τον Χριστό. Βασισμένη στο ευαγγέλιο του Αποστόλου Ματθαίου. Μία συγκλονιστική μαρτυρία Πίστης, από έναν άθεο. Διεθνές Καθολικό βραβείο Κινηματογράφου.

Ο Τελευταίος Πειρασμός. The Last Temptation Of Christ. Ταινία Πάσχα

Πασχαλινή ταινία ● Ο Τελευταίος Πειρασμός – The Last Temptation Of Christ (1988)

Ο Martin Scorsese μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το αριστούργημα του Νίκου Καζαντζάκη. Ο Τελευταίος Πειρασμός – The Last Temptation Of Christ (1988). Κινηματογραφική ταινία (trailer) για το Πάσχα, με τον Willem Dafoe στο ρόλο του Χριστού

Ιησούς Χριστός Υπέρλαμπρο Άστρο – Jesus Christ Superstar (ροκ όπερα)

Πασχαλινή ταινία ● Ιησούς Χριστός Υπέρλαμπρο Άστρο - Jesus Christ Superstar (1973)

Ιησούς Χριστός Υπέρλαμπρο Άστρο - Jesus Christ Superstar (1973). Ταινίες Πάσχα. Η ταινία ήταν η πρώτη ροκ όπερα που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Trailer της ταινίας, ηθοποιοί, σκηνοθέτης.

Γολγοθάς – Golgotha (1935). Θρησκευτική ταινία (τρέιλερ) για το Πάσχα

Πασχαλινή ταινία ● Γολγοθάς - Golgotha (1935)

Γολγοθάς - Golgotha (1935). Θρησκευτική ταινία (trailer - τρέιλερ) για το Πάσχα. H πρώτη ταινία με ήχο για τον Χριστό και θέμα οι τελευταίες μέρες του Ιησού Χριστού. Tα Πάθη του Ιησού (από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι την Ανάσταση)

Ο Χιτών – The Robe (1953). Θρησκευτική ταινία (trailer) για το Πάσχα

Πασχαλινή ταινία ● Ο Χιτών - The Robe (1953)

Ο Χιτών - The Robe (1953). Θρησκευτική ταινία (τρέιλερ - trailer). Ο σκηνοθέτης Henry Koster μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το ιστορικό μυθιστόρημα του Lloyd C. Douglas που αφηγείται την ιστορία ενός Ρωμαίου αξιωματικού, του Μάρκελλου.

La vie et la passion de Jésus Christ (1903). Θρησκευτική ταινία Πάσχα

Christmas movies ● La vie et la passion de Jésus Christ (1903)

Η ζωή και τα πάθη του Χριστού. Μια γαλλική παραγωγή του 1903 για τη ζωή του Ιησού. La vie et la passion de Jésus Christ (1903). Θρησκευτική ταινία για το Πάσχα. Ένα φιλμ που με τα σημερινά δεδομένα μπορεί να σας προκαλέσει «χαμόγελα»

Ο Βασιλεύς των Βασιλέων – The King of Kings (1903). Πασχαλινή ταινία

Πασχαλινή ταινία ● Ο Βασιλεύς των Βασιλέων - The King of Kings (1903)

Η πρώτη διάσημη ταινία για τον Ιησού ήταν «Ο Βασιλεύς των βασιλέων» του Σεσίλ Ντε Μιλ - The King of Kings (1903). Θρησκευτική ταινία για το Πάσχα. Η ζωή και τα πάθη του Χριστού κινηματογραφημένα σε χρώμα και σινεμασκοπική οθόνη.