Αρχική » Αναζήτηση - Βρες » Βρες το Τηλέφωνο. Αναζήτηση σταθερό, κινητό, άγνωστο νούμερο 11888
Βρες το Τηλέφωνο. Αναζήτηση σταθερό, κινητό, άγνωστο νούμερο 11888

Βρες το Τηλέφωνο. Αναζήτηση σταθερό, κινητό, άγνωστο νούμερο 11888

Βρες το Τηλέφωνο που ψάχνεις άμεσα. Βρείτε σε ποιον ανήκει το σταθερό ή κινητό τηλέφωνο που σας κάλεσε και που μένει στον χάρτη (!), ψάξτε το τηλέφωνο προσώπου ή εταιρείας ή υπηρεσίας (πχ Υπουργείο), αναζήτηση και με κριτήρια γεωγραφικά (πόλη, νομό, οδό). Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδος ΟΤΕ, εύκολα, online, γρήγορα.

Τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) | Τηλεφωνικός Κατάλογος ΟΤΕ 11888

Διαλέξτε μία από τις τρεις διαθέσιμες μεθόδους αναζητήσεις τηλεφώνου που ακολουθούν.

Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου. Σε ποιον ανήκει ο αριθμός τηλεφώνου.

Βρείτε σε ποιον ανήκει το σταθερό ή κινητό τηλέφωνο που σας κάλεσε πχ εισπρακτικές, πωλήσεις κλπ


Ονομαστικός τηλεφωνικός κατάλογος. Αναζήτηση τηλεφώνου προσώπου

Ψάξτε το τηλέφωνο ενός προσώπου, αναζήτηση και με κριτήρια γεωγραφικά (πόλη, νομό, οδό). Η 1η αναζήτηση προτείνεται να είναι χωρίς συμπλήρωση του πεδίου «Που».Επαγγελματικός κατάλογος. Βρες τον επαγγελματία, επάγγελμα

Ψάξτε το τηλέφωνο ενός επαγγελματία (με το ονοματεπώνυμο του) ή ενός επαγγέλματος πχ λογιστήςΚατάλογος Δημοσίου. Βρες την δημόσια – δημοτική υπηρεσία

Ψάξτε το τηλέφωνο μίας δημόσιας – δημοτικής υπηρεσίας πχ δημαρχείο, επιμελητήριο, αστυνομικό τμήμα, νοσοκομείο, ΚΕΠ κλπΤηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) αναζήτηση στο internet – Google Search

Για περιπτώσεις που κάποιο τηλέφωνο δεν εμφανίζεται στον κατάλογο του ΟΤΕ (π.χ έχει δηλωθεί ως απόρρητο στον ΟΤΕ), αλλά υπάρχει περίπτωση να εμφανίζεται στο διαδίκτυο.

Σύνηθες χρήση για εισπρακτικές εταιρείες (δοκιμάστε το 2103214747 στον ΟΤΕ δεν υπάρχει, αλλά στην Google υπάρχει) και άλλες περιπτώσεις.

Δεν βρήκες αυτό που θέλεις; Χρησιμοποίησε το search μας Υellow Pages.

Τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) αναζήτηση. Συμβουλές χρήσης & οδηγίες

  • OTE - Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος | Τηλεφωνία ● Logo OTE Hellenic Telecommunications Organisation S.AΗ πιο σύνηθες περίπτωση είναι να αναζητήσετε ένα άγνωστο αριθμό (κλήση) που σας κάλεσε και δεν ξέρετε σε ποιον ανήκει. Τότε συμπληρώνουμε μόνο τον αριθμό (σταθερό ή κινητό) στη 1η φόρμα αναζήτησης (και βρίσκουμε σε ποιον ανήκει και που μένει στον χάρτη!).
  • Η αναζήτηση τηλεφώνου αφορά σταθερά και κινητά τηλέφωνα που έχουν βέβαια καταχωρηθεί στον κατάλογο του ΟΤΕ (Cosmote).
  • Εάν δεν ξέρετε τον πλήρη αριθμό αναζητήστε τα ψηφία που γνωρίζετε ή θυμάστε πχ 693811 ή 2106525 (μπορεί να είναι και τα τελευταία ψηφία ή ενδιάμεσα -699, 698, 697, 210, 231, 694, 695 -) και επιπρόσθετα εάν το θέλετε μπορείτε στο δεύτερο πεδίο (ΠΟΥ;) να προσδιορίσετε την περιοχή ή νομό ή οδό.
  • Η δεύτερη φόρμα αναζήτησης είναι πολύ χρήσιμη για αναζήτηση σε υπηρεσίες π.χ Υπουργεία κ.λ.π.
  • Στην δεύτερη φόρμα αναζήτησης, το πεδίο αναζήτησης «περιοχή» είναι επικουρικό για τις περιπτώσεις που δεν γνωρίζουμε ολόκληρο το τηλέφωνο και πολύ χρήσιμο όταν στο 1ο πεδίο έχουμε γράψει για αναζήτηση πχ Υπουργείο και στο 2ο γράφουμε Καλλιθέα (γιατί θέλουμε το Χ υπουργείο που βρίσκεται στην Καλλιθέα).
  • Μην γίνεστε (για αρχή) πολύ αναλυτικοί στα κριτήρια αναζήτησης γιατί μπορεί να μην βρείτε τίποτα, ξεκινάμε πιο γενικά κριτήρια αναζήτησης και εάν παίρνουμε πολλά αποτελέσματα εξειδικεύουμε σταδιακά τα κριτήρια αναζήτησης.
Βρες το #Τηλέφωνο. Σταθερό, κινητό, άγνωστο νούμερο #11888 #Google #ΟΤΕ