Αρχική » Υπολογισμοί - Calculators » Κομπιουτεράκι. Αριθμομηχανή και επιστημονικό calculator για πράξεις
Κομπιουτεράκι -αριθμομηχανή σε χρώμα πορτοκαλί | Online Scientific Calculator για μαθηματικές πράξεις

Κομπιουτεράκι. Αριθμομηχανή και επιστημονικό calculator για πράξεις

Κομπιουτεράκι αριθμομηχανή & Scientific Calculator (επιστημονικό) για γρήγορες online μαθηματικές, οικονομικές κλπ πράξεις. Σε δύο εκδόσεις (compiuteraki).

Επιστημονικό κομπιουτεράκι για μαθηματικές (και σύνθετες) πράξεις

Scientific Calculator (επιστημονικό) κομπιουτεράκι για γρήγορες μαθηματικές (και πιο σύνθετες) πράξεις. Μία online καταπληκτική αριθμομηχανή.

Κομπιουτεράκι αριθμομηχανή online & Scientific Calculator ….γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που ψάχνουμε στο σπίτι ή στο γραφείο να βρούμε ένα απλό κομπιουτεράκι.

Κουμπιουτεράκι αριθμομηχανή (απλό, συμβατό για κινητά – tablet)

Clr
0
7
8
9
+
4
5
6
-
1
2
3
×
0
.
=
÷

Κομπιουτεράκι αριθμομηχανή online & Scientific Calculator


Αριθμομηχανή. Η συσκευή γραφείου για αριθμητικές πράξεις

Online Υπολογισμός | HelpPost.grΗ αριθμομηχανή (κομπιουτεράκι στην καθομιλουμένη) είναι ένα εργαλείο το οποίο κάνει αριθμητικές πράξεις. Έχει επικρατήσει να λέγεται αριθμομηχανή η συσκευή γραφείου.

Χρησιμοποιείται από υπαλλήλους τραπεζών, λογιστηρίων κλπ, με συνήθως παράλληλη με τη φωτεινή ένδειξη, εκτύπωση της πράξης και του αποτελέσματος σε ταινία, ενώ λέγεται κομπιουτεράκι ή συσκευή τσέπης που μεταφέρεται εύκολα.

Παρόλο που οι σύγχρονες αριθμομηχανές συνήθως συμπεριλαμβάνουν έναν υπολογιστή γενικής χρήσης, το εργαλείο στο σύνολό του έχει σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνει στην ανάγκη για γρήγορες αριθμητικές πράξεις.

Για παράδειγμα, υπάρχουν γραφικές αριθμομηχανές, που εστιάζουν σε μαθηματικά με γραφήματα, όπως η τριγωνομετρία και η στατιστική.

Οι αριθμομηχανές μικρού μεγέθους είναι πιο φορητές από τους περισσότερους υπολογιστές, αν και μερικά PDA έχουν συγκρίσιμο μέγεθος με τις αριθμομηχανές χειρός.

Στο παρελθόν, οι υπάλληλοι γραφείου χρησιμοποιούσαν βοηθήματα όπως ο άβακας, το κομπτόμετρο, τα κόκαλα του Νάπιερ, βιβλία με μαθηματικούς πίνακες, ο λογαριθμικός κανόνας ή μηχανικές μηχανές πρόσθεσης, για να κάνουν αριθμητικές πράξεις.

Οι σύγχρονες αριθμομηχανές λειτουργούν με ηλεκτρισμό και υπάρχουν σε αμέτρητα σχήματα και μεγέθη, από τα φτηνά, διαφημιστικά, δωρεάν μοντέλα σε σχήμα πιστωτικής κάρτας έως τα πιο ογκώδη που μοιάζουν με μηχανές πρόσθεσης και έχουν ενσωματωμένο εκτυπωτή.

Τέλος, όλες οι σύγχρονες συσκευές κινητής τηλεφωνίας, έχουν ενσωματωμένο λογισμικό αριθμομηχανής.

Online #κομπιουτεράκι #αριθμομηχανή για μαθηματικές πράξεις - υπολογισμούς