Αρχική » Καιρός - Weather

Καιρός – Weather

Καιρός – Meteo. Πρόγνωση καιρού Ελλάδας – Ο καιρός τώρα. Μετεωρολογικά & έκτακτα δελτία, χάρτες θαλασσών. Μερομήνια, υετός, υγρασία, άνεμος, θερμοκρασίες

Μερομήνια 2019 – 2020. Πρακτική πρόβλεψη καιρού. Τι καιρό θα κάνει

Μερομήνια.

Μερομήνια 2019 - 2020. Τι καιρό θα κάνει στην Ελλάδα. Τι προβλέπουν τα μερομήνια για τον κάθε μήνα - εποχή. Πρακτική γνώση και μελέτη του καιρού. Μερομήνια ονομάζει ο λαός τις δώδεκα πρώτες ημέρες του όγδοου φεγγαριού.

Επίπεδα γύρης, χάρτης πρόγνωσης για προστασία από τις αλλεργίες

Αλλεργία στη γύρη δέντρων

Επίπεδα - μετρήσεις γύρης (δέντρων, γρασιδιού, αμβροσίας). Χάρτης πρόγνωσης (ημερήσια, ωριαία, 10 ημερών, Σαββατοκύριακο, μηνιαία) για προστασία από τις αλλεργίες. Αλλεργία από ελιά, σημύδα, κυπαρίσσι, γρασίδι, τσουκνίδα, φράξος κ.ά

Καιρός τώρα σε Ελλάδα. Μετεωρολογικά δεδομένα ημέρας, 340+ σταθμοί

Καλοκαίρι - Καιρός τώρα σε Ελλάδα. Μετεωρολογικά δεδομένα ημέρας, 300+ σταθμοί

Ο καιρός τώρα - πριν λίγο σε Ελλάδα. Οι μέγιστες τιμές που κατέγραψε η θερμοκρασία, η ένταση του ανέμου σε μποφόρ, η κατεύθυνση του. Τιμές για την ατμοσφαιρική πίεση, την υγρασία και τα χιλιοστά της βροχής. (340+ Meteo Σταθμοί).

Πρόγνωση καιρού θαλασσών για τη Ναυτιλία. ΕΜΥ καιρός για θάλασσες

Πρόγνωση καιρού θαλασσών για τη Ναυτιλία. ΕΜΥ καιρός για θάλασσες

Πρόγνωση καιρού θαλασσών για τη Ναυτιλία από την ΕΜΥ. Ο καιρός αναλυτικά, για πλοία, ναυτιλομένους, ψαράδες για 36 υποπεριοχές - θάλασσες. Ένταση - κατεύθυνση ανέμου, κυματισμός, ορατότητα, καταιγίδες

Τι καιρό θα κάνει σήμερα – αύριο. Πρόγνωση καιρού 2 ημερών από ΕΜΥ

Τι καιρό θα κάνει σήμερα - αύριο. Πρόγνωση καιρού 2 ημερών από ΕΜΥ

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας σήμερα και αύριο από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Αναλυτικά ο καιρός 2 ημερών με το δελτίο πρόγνωσης ΕΜΥ. Πρόγνωση ανά περιοχή, , ένταση ανέμων και θερμοκρασία.

Ηλιακή ακτινοβολία, χάρτης και δελτίο πρόγνωσης. Κλίμακα δείκτη UV

Ηλιακή ακτινοβολία

Ηλιακή ακτινοβολία - Χάρτης UV. Δελτίο πρόγνωσης της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας. Ημερήσιο διάγραμμα (για σήμερα και αύριο) της Ηλιακής ακτινοβολίας (Solar radiation). Δείκτης UV (Ultra Violet) & συμβουλές προστασίας.

Αφρικανική σκόνη. Χάρτες πρόγνωσης, συγκέντρωσης, μεταφοράς σκόνης

Αφρικανική σκόνη. Χάρτες πρόγνωσης, συγκέντρωσης, μεταφοράς σκόνης

Online χάρτες με την Πρόγνωση μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης. Χάρτες Εναπόθεσης Ξηρής και Υγρής Σκόνης και τι σημαίνουν αναλυτικά. Δείκτης πυκνότητας συγκέντρωσης σκόνης. Συστάσεις για την Δημόσια Υγεία. Σύστημα Πρόγνωσης Καιρού ΣΚΙΡΩΝ

Βροχές, χιόνι. Πρόγνωση βροχοπτώσεων, online χάρτες – καιρός

Βροχές, online πρόβλεψη βροχών - βροχοπτώσεων για Ελλάδα και Ευρώπη τις επόμενες ημέρες. Χάρτες πρόβλεψης υετού (βροχής και χιόνι). Υπέρυθρη δορυφορική λήψη Ευρώπης και Ελλάδας με ανίχνευση για βροχές, χιλιοστά βροχής κλπ.

Ο καιρός της Εβδομάδας. Πρόγνωση καιρού επόμενων 7 ημερών από ΕΜΥ

Πρόγνωση καιρού Εβδομάδας από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Αναλυτικά ο καιρός στην Ελλάδα τις επόμενες 7 ημέρες σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της ΕΜΥ . Πρόγνωση για ένταση ανέμων, θερμοκρασία κλπ

Καιρός πρόγνωση ● ΕΜΥ Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ● Meteo Weather Kairos

Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού σε Ελλάδα σήμερα - αύριο και της εβδομάδας (2 & 7 ημερών) και η πρόγνωση καιρού θαλασσών (ένταση ανέμου, κυματισμός) από την ΕΜΥ - Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ολα τα Έκτακτα δελτία επιδείνωσης καιρού & θυελλωδών ανέμων (ΕΜΥ) και δορυφορικές εικόνες Ελλάδας και Ευρώπης.

Ανεμολόγιο (διεύθυνση και ονομασία ανέμων) και η Κλίμακα Μποφόρ. Τι είναι η Beaufort Wind Force Scale. Η πρακτική μετεωρολογία με τα Μερομήνια ανά μήνα.

Χάρτες πρόβλεψης υετού (βροχής και χιόνι) και βροχές - βροχοπτώσεις, καταιγίδες & αστραπές. Ηλιακή ακτινοβολία (UV), χάρτες με την μεταφορά Αφρικανικής σκόνης και τα επίπεδα γύρης. Online μετεωρολογικά δεδομένα απο σταθμούς (θερμοκρασία, ύψος βροχής, ταχύτητα ανέμου). Weather, meteo data - alarm (rain, sun, wind)