Αρχική » Καιρός - Weather » ΕΜΥ έκτακτα δελτία επιδείνωσης καιρού & θυελλωδών ανέμων
ΕΜΥ Wheather Alert - Έκτακτα δελτία επιδείνωσης καιρού & θυελλωδών ανέμων

ΕΜΥ έκτακτα δελτία επιδείνωσης καιρού & θυελλωδών ανέμων

Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) : «Δελτία Θυελλωδών Ανέμων» και «Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων». Έκτακτα δελτία καιρού, βροχές, χιόνια κλπ

ΕΜΥ έκτακτα δελτία επιδείνωσης καιρού & θυελλωδών ανέμων

Καιρός - Προσοχή έκτακτες καιρικές δυσμενής συνθήκες ● Weather & meteoalarm - dangerous

Δείτε για την Ελλάδα και την Ευρώπη «Δελτία επαγρύπνησης μετεωρολογικών φαινομένων» για «σήμερα» και «αύριο» για καιρικά φαινόμενα όπως:

Άνεμος, χιόνι, πάγος, καταιγίδες, ομίχλη, εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, μετεωρολογικά δεδομένα, παράκτια επικίνδυνα φαινόμενα, πυρκαγιές δασών, χιονοστιβάδες, βροχή.

Επίσης από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) : «Δελτία Θυελλωδών Ανέμων» και «Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων». Έκτακτα δελτία καιρού – Weather warnings.

Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Kairos meteo alert

Δεν υπάρχει Προειδοποίηση Καιρού σε ισχύ.

ΕΜΥ – Δελτία Θυελλωδών Ανέμων & Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Δεν υπάρχει Έκτακτο Δελτίο θυελλωδών ανέμων σε ισχύ.

Δείτε επίσης το αναλυτικό δελτίο πρόγνωσης: «Πρόγνωση καιρού θαλασσών για τη Ναυτιλία» στο οποίο εκτός των άλλων μπορείτε να δείτε τα γεωγραφικά όρια σε χάρτη της κάθε μίας από τις 36 υποπεριοχές θαλασσών πχ Μπουτ, Μελίτα, Γκαμπές, Καρπάθιο, Κρητικό κ.ά.

Meteoalarm. Δελτία επαγρύπνησης, χάρτες μετεωρολογικών φαινομένων

Δελτίο επαγρύπνησης καιρού για την Ελλάδα και την Ευρώπη «σήμερα» 21.06.2024 από το δίκτυο EUMETNET.

Το EUMETNET είναι ένα δίκτυο 31 Ευρωπαϊκών Εθνικών Μετεωρολογικών Υπηρεσιών που εδρεύει στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Υπάρχει για να παρέχει ένα πλαίσιο για την οργάνωση συνεργατικών προγραμμάτων μεταξύ των μελών σε τομείς μετεωρολογίας, επεξεργασίας δεδομένων και προϊόντων πρόβλεψης

Τύποι κινδύνου: Χιονοστιβάδες,  παράκτιο γεγονός (πχ τσουνάμι), πλημμύρα, ομίχλη, δασική φωτιά, υψηλή θερμοκρασία, χαμηλή θερμοκρασία, βροχή,  πλημμύρα, χιόνι, πάγος, καταιγίδα και άνεμος

Show all hazard types: Avalanches Coastal Event Flooding Fog Forest Fire High Temperature Low Temperature Rain Rain Flood Snow or Ice Thunderstorm Wind

Δελτίο επαγρύπνησης καιρού Ελλάδας και Ευρώπης | Meteoalarm EUMETNET
Δελτίο επαγρύπνησης καιρού Ελλάδας και Ευρώπης | Meteoalarm EUMETNET
Meteoalarm υπόδειγμα

Meteoalarm υπόδειγμα και επεξηγήσεις για τους Χάρτες και πληροφορίες

Χρώμα Επεξήγηση
leyko Στοιχεία που έχουν λήξει, ελλιπή ή λανθασμένα.
 prasino Δεν απαιτείται καμία ειδική προειδοποίηση για τον καιρό.
kitrino Ο καιρός ενδεχομένως να είναι επικίνδυνος. Τα καιρικά φαινόμενα που έχουν προβλεφθεί δεν είναι ασυνήθιστα, αλλά να είστε προσεκτικοί εάν ασκείτε δραστηριότητες που εκτίθενται στους μετεωρολογικούς κινδύνους. Να ενημερώνεστε για τις αναμενόμενες μετεωρολογικές συνθήκες και να αποφύγετε κάθε κίνδυνο που δεν είναι αναγκαίος.
portokali Ο καιρός είναι επικίνδυνος. Ασυνήθιστα μετεωρολογικά φαινόμενα έχουν προβλεφθεί. Ζημιές και θύματα είναι πιθανό να υπάρξουν. Να είστε πολύ προσεκτικοί και να ενημερώνεστε τακτικά και λεπτομερώς για τις αναμενόμενες μετεωρολογικές συνθήκες. Να γνωρίζετε για τους κινδύνους που μπορεί να είναι αναπόφευκτοι. Ακολουθήστε τις συμβουλές που δίνονται από τις αρμόδιες αρχές.
kokkino Ο καιρός είναι πολύ επικίνδυνος. Εξαιρετικά έντονα μετεωρολογικά φαινόμενα έχουν προβλεφθεί. Εκτεταμένες ζημιές και ατυχήματα είναι πιθανά, σε πολλές περιπτώσεις απειλώντας τη ζωή και την περιουσία σε μια ευρεία περιοχή. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να ενημερώνεστε συχνά και λεπτομερώς σχετικά με τις αναμενόμενες μετεωρολογικές συνθήκες και τους κινδύνους. Ακολουθήστε τις οδηγίες και τις συμβουλές που δίνονται από τις αρχές σε όλες τις περιστάσεις και να προετοιμάζεστε για έκτακτα μέτρα.
Έκτακτο #δελτίο για επιδείνωση καιρού από την #ΕΜΥ. Που χαλάει ο #καιρός (αέρας, βροχή) #meteo