Αρχική » Live - Online » Χάρτης αεροπλάνων σε πραγματικό χρόνο. Πορεία, ύψος, εταιρεία κ.ά
Αεροπλάνο κατά τελική διαδικασία απογείωσης από διάδρομο αεροδρομίου - Χάρτης αεροπλάνων live – πραγματικού χρόνου

Χάρτης αεροπλάνων σε πραγματικό χρόνο. Πορεία, ύψος, εταιρεία κ.ά

Χάρτης αεροπλάνων σε πραγματικό χρόνο live. Δείτε real time τα δρομολόγια των αεροπλάνων από την απογείωση έως την προσγείωση στο αεροδρόμιο άφιξης. Κινήσεις και θέσεις αεροσκαφών επί χάρτη. Στοιχεία πτήσεων, πορεία, αεροδρόμια, ταχύτητα, ύψος. Air traffic (fligth details) in real time στο HelpPost.gr

Χάρτης αεροπλάνων live πραγματικού χρόνου. Πορεία, ύψος κ.ά

Live flight tracker that shows air traffic in real time airplanes live | flightradar24

Flightradar24 - Live Flight Tracker - Online Map | Χάρτης αεροπλάνων live πραγματικού χρόνου
Χάρτης αεροπλάνων live πραγματικού χρόνου

Με κλικ σε κάθε αεροπλάνο διαβάζετε πληροφορίες για την πτήση του. Με zoom ή zoom out βλέπετε τον Παγκόσμιο χάρτη πτήσεων.

Flight radar – Εναέρια κυκλοφορία πτήσεων

Ο χάρτης σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την πτήση που σας ενδιαφέρει και να παρακολουθείτε ζωντανά (live) την πορεία του αεροπλάνου από την απογείωση (take off) μέχρι και την προσγείωση (landing), την διαδρομή που ακολουθεί, να βλέπετε σε διάγραμμα το ύψος και την ταχύτητα του, την φωτογραφία του αεροσκάφους και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Δικαιώματα επιβατών αεροπορικών πτήσεων. Οδηγός πτήσης

Μη χάσετε στο HelpPost.gr: Δικαιώματα επιβατών στο αεροδρόμιο και στο ταξίδι – πτήση με αεροπλάνο. Ακύρωση πτήσης, άρνηση επιβίβασης, αλλαγή θέσης, απώλεια αποσκευών, καθυστέρηση πτήσης, αποσκευές, τιμές εισιτηρίων, αποζημίωση, έντυπο καταγγελίας.

Ο κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα δικαιώματα των επιβατών που ταξιδεύουν αεροπορικώς.

Πτήσεις και αεροσκάφη | fligth & aircraft  details

Δείτε στον χάρτη κίνησης αεροπλάνων (live flight tracker) χρήσιμες πληροφορίες για την προγραμματισμένη αναχώρηση (departure) και αναμενόμενη άφιξη (arrival) μιας πτήσης (και αν έχει καθυστέρηση στην προγραμματισμένη ώρα εκτέλεσης της πτήσης).

Επίσης, την επωνυμία της αεροπορικής εταιρείας (πχ Emirates, Lufthansa, Turkish Airlines, Ryanair, Aegean Airlines & Olympic Air κ.α), τον κωδικό της πτήσης καθώς και τα αεροδρόμια (airports) που απογειώνονται και προσγειώνονται (πχ Ελευθέριος Βενιζέλος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Μιλάνο, Λονδίνο).

Θα βρείτε στα στοιχεία πτήσης (fligth details), την απόσταση που θα διανύσει, το ύψος και την ταχύτητα του αεροπλάνου στον αέρα, το στίγμα του, το γεωγραφικό μήκος (longitude) και πλάτος (latitude), καθώς και χρήσιμα στοιχεία του αεροσκάφους (aircraft details) όπως τον τύπο του αεροπλάνου, το έτος κατασκευής και την κατασκευάστρια εταιρεία (πχ Boing, Airbus).

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για να λάβετε πληροφορίες για την πτήσεις ονομάζεται ADS-B. Περίπου το 60% του συνόλου των επιβατικών αεροσκαφών σε όλο τον κόσμο είναι εξοπλισμένα με ένα αναμεταδότη ADS-B.

Κατασκευαστές Αεροσκαφών. Airbus, Boeing, Tupolev

Ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος κατασκευαστής πολιτικών αεροσκαφών είναι η Airbus, με εργοστάσια σε Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία. Μικρότεροι Ευρωπαίοι κατασκευαστές είναι η ιταλο-γαλλική ATR και η Βρετανική BAE Systems.

Το αντίπαλο δέος της Ευρωπαϊκής Airbus, είναι η αμερικανική Boeing. Στην αμερικανική ήπειρο, έχουν τη βάση τους επίσης η Embraer (Βραζιλία) και η Bombardier (Καναδάς).  Μεγάλη δύναμη αποτελούσε στο παρελθόν και η Ρωσία, με τις Ilyushin και Tupolev.

Χάρτης αεροπλάνων πραγματικού χρόνου. Εναέρια κυκλοφορία πτήσεων

Live #xάρτης με #αεροπλάνα σε πραγματικό χρόνο. #Πορεία, εταιρεία και χαρακτηριστικά για τη #πτήση