Αρχική » Taxisnet, Gsis, ΑΑΔΕ, Εφορία, myAADE

Taxisnet, Gsis, ΑΑΔΕ, Εφορία, myAADE

Φορολογική δήλωση 2023, βιβλιαράκι εφορίας, εκτύπωση εκκαθαριστικού, ΕΝΦΙΑ, eparavolo, τέλη κυκλοφορίας, φορολοταρία, έντυπο Α21, κοινωνικό μέρισμα στο myAADE (taxisnet – gsis)

Φορολογική δήλωση 2024. Οδηγίες συμπλήρωσης των εντύπων Ε1, Ε2, Ε3

Φορολογούμενος συμπληρώνει την φορολογική δήλωση Ε1 σύμφωνα με τις οδηγίες συμπλήρωσης της στο βιβλιαράκι της εφορίας

Φορολογική δήλωση 2024. Βιβλιαράκι της εφορίας. Οδηγίες από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ - myAADE) για την συμπλήρωση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για τα εισοδήματα του 2023 (έντυπα E1, E2, E3)

Περισσότερα

Λοταρία αποδείξεων Taxisnet. Κλήρωση και τυχεροί λαχνοί φορολοταρίας

Οι συναλλαγές και οι λαχνοί για την Δημόσια Κλήρωση (φορολοταρία) στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Α.Α.Δ.Ε

Λοταρία αποδείξεων Taxisnet. Μηνιαίες Συναλλαγές και Λαχνοί φορολοταρίας. Κατάλογος τυχερών λαχνών κλήρωσης Μαρτίου (αγορές του Φεβρουαρίου). Ενημερωθείτε για τους λαχνούς που σας αναλογούν και δείτε τα αποτελέσματα.

Περισσότερα

ΕΝΦΙΑ 2024. Πως θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό στο myAADE (gsis)

Ευρώ με φόντο τοπογραφικά σχέδια κατασκευής σπιτιού - Εκτύπωση εκκαθαριστικού ΕΝΦΙΑ στο taxisnet

ΕΝΦΙΑ 2024. Πως θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό από το myAADE (taxisnet - gsis). Σε πόσες δόσεις & πότε θα εξοφληθεί ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Οι φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα εφάπαξ καταβολής ή πληρωμής σε δόσεις.

Περισσότερα

Τέλη κυκλοφορίας 2024 στο myCAR, Οδηγίες, εκτύπωση & πληρωμή τελών

Αυτοκίνητα στη γραμμή παραγωγής της βιομηχανίας περιμένουν να μπουν στην κυκλοφορία

Πώς θα εκτυπώσετε τα Τέλη Κυκλοφορίας 2024 στην πλατφόρμα myCAR της ΑΑΔΕ (με ή χωρίς κωδικούς taxisnet). Η εφαρμογή της εκτύπωσης των τελών οχημάτων για αυτοκίνητα & μηχανές. Προθεσμία εξόφλησης - παράταση για την πληρωμή τους

Περισσότερα

Οικογενειακό επίδομα τέκνων 2023. Αίτηση Α21 – Οδηγίες συμπλήρωσης

Η αίτηση - υπεύθυνη δήλωση για την χορήγηση του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων (οικογενειακό επίδομα - έντυπο Α21)

Οικογενειακό επίδομα παιδιού 2023. Οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης Α21, ερωτήσεις & απαντήσεις. Τα βήματα για να ενημερώνεστε αν είστε δικαιούχοι του επιδόματος τέκνων. Δικαιολογητικά, για την αίτηση η υποβολή, η ακύρωση στο taxisnet

Περισσότερα

Εκτύπωση εντύπου δήλωσης Ε9 & πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ στο TaxisNet

Σπίτι και υπολογισμός φόρων | Δήλωση Ε9 – ΕΝΦΙΑ. Υποβολή, εκτύπωση στοιχείων ακινήτων στο taxisnet

Έντυπο δήλωσης Ε9 - Έκδοση πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ - Εκτύπωση ατομικού εκκαθαριστικού σημειώματος Φ.Α.Π. Στοιχεία ακινήτων, οικοπέδων - αγροτεμαχίων (αρχικές & τροποποιητικές δηλώσεις) φυσικών προσώπων στο taxisnet (ΑΑΔΕ).

Περισσότερα

Ηλεκτρονικό παράβολο (eparavolo) gsis. Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου

Απόκομμα παραβόλου 50 ευρώ του Δημοσίου - Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου (eparavolo) στο taxisnet

Εφαρμογή Ηλεκτρονικού Παραβόλου (eparavolo). Τι είναι το Ηλεκτρονικό Παράβολο, Πως εκδίδω και το χρησιμοποιώ. Αναλυτικά οι κωδικοί - τύποι των παραβόλων για τους Δήμους & το Δημόσιο.

Περισσότερα

Κοινωνικό Μέρισμα 2023. Αίτηση, πληροφορίες και υποβολή στο taxisnet

Οικογένεια περπατάει το σούρουπο με φόντο τα χρήματα που αφορούν την αίτηση στο taxisnet για το Κοινωνικό Μέρισμα

Κοινωνικό Μέρισμα 2023. Η αίτηση για το taxisnet και τα βήματα για την υποβολή - αποδοχή από τους δικαιούχους. Οι ομάδες νοικοκυριών, οι προϋποθέσεις για την χορήγηση του επιδόματος καθώς και σχετικές ρωτήσεις - απαντήσεις

Περισσότερα

Valuemaps.gov.gr αντικειμενικός προσδιορισμός αξιών ακινήτων online

Valuemaps.gov.gr αντικειμενικός προσδιορισμός αξιών ακινήτων online - Πανοραμική άποψη της Αθήνας

Valuemaps.gov.gr online ο αντικειμενικός προσδιορισμός αξιών ακινήτων. Υπολόγισε - βρες την αντικειμενική αξία για κατοικία, διαμέρισμα, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο, αποθήκη και θέση στάθμευσης αυτοκινήτου | GSIS - Maps

Περισσότερα

Μισθοδοσία Δημοσίων Υπαλλήλων & ΟΤΑ. Εκτύπωση μηνιαίας μισθοδοσίας

Η εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την εκτύπωση της μηνιαίας μισθοδοσίας Δημοσίων Υπαλλήλων, ΟΤΑ

Μισθοδοσία Δημοσίων Υπαλλήλων & ΟΤΑ. Εκτυπώστε το μηνιαίο εκκαθαριστικό σημείωμα σας. Ανάλυση της μισθοδοσίας, μισθολογικό κλιμάκιο, βασικός μισθός, μικτές αποδοχές, εισφορές, κρατήσεις, φόροι κ.ά.

Περισσότερα

Taxisnet – Πληρωμή φόρου & οφειλών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Πολίτης πληρώνει online με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μέσω υπολογιστή (laptop) φόρους και οφειλές μέσω taxisnet

Πληρωμή φόρου και οφειλών στο Taxisnet με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Η ΑΑΔΕ παρέχει στους φορολογουμένους τη δυνατότητα να πληρώνουν οφειλές, φυσικών και νομικών προσώπων, με τη χρήση καρτών πληρωμών μέσω της υπηρεσίας του Taxis.

Περισσότερα

Φορολογικές δηλώσεις – ΔΟΥ Εφορία ● Taxisnet ● ΑΑΔΕ ● GSIS

Η φορολογική δήλωση Ε1 του έτους και το βιβλιαράκι της εφορίας. Πως να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σημείωμα της φορολογικής δήλωσης από το taxisnet.

Το Ηλεκτρονικό Παράβολο (έκδοση & εκτύπωση), η Λοταρία Αποδείξεων (κλήρωση και τυχεροί λαχνοί της φορολοταρίας), Έντυπο δήλωσης Ε9 – Έκδοση πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ και πως θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σημείωμα του ΕΝΦΙΑ.

Επίσης χρήσιμα εργαλεία για την εκτύπωση της μηνιαίας μισθοδοσίας των Δημοσίων Υπαλλήλων και ΟΤΑ, η αίτηση για το Κοινωνικό Μέρισμα (αίτηση, υποβολή, πληροφορίες).

Οδηγίες συμπλήρωσης για το Έντυπο Α21 (οικογενειακό επίδομα παιδιού), η πληρωμή φόρου και οφειλών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα καθώς και η εφαρμογή για τα Τέλη Κυκλοφορίας (εκτύπωση – προθεσμία πληρωμής).