Αρχική » Taxisnet, Gsis, ΑΑΔΕ, Εφορία, myAADE » Taxisnet – gsis. Εκτύπωση εκκαθαριστικού – φορολογικής δήλωσης
Το απόκομμα της εκτύπωσης του εκκαθαριστικού της φορολογικής δήλωσης από το taxisnet (ΑΑΔΕ - Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων)

Taxisnet – gsis. Εκτύπωση εκκαθαριστικού – φορολογικής δήλωσης

Πως να εκτυπώσω το εκκαθαριστικό σημείωμα της φορολογικής μου δήλωσης από το taxisnet (ΑΑΔΕ – Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων). Αναλυτικά τα βήματα ένα προς ένα για την εμφάνιση και εκτύπωση του εκκαθαριστικού της φορολογικής δήλωσης.

Εκτύπωση φορολογικής δήλωσης και εκκαθαριστικού από το taxis net

Εκτύπωση φορολογικής δήλωσης και εκκαθαριστικού από το taxis net. Μέσω της εφαρμογής, οι φορολογούμενοι γρήγορα και έγκυρα να μπορούν να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης της φετινής τους φορολογικής δήλωσης.

Πως εκτυπώνω το εκκαθαριστικό της φορολογίας εισοδήματος

Για να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας σημείωμα, σε φορολογική δήλωση που έχετε υποβάλει και η εκκαθάρισή της έχει ολοκληρωθεί, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα :

 • Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (taxisnet)
 • Επιλέγουμε το πλαίσιο που αναγράφει «Υπηρεσίες προς Πολίτες».
 • Στη συνέχεια πατάμε τον σύνδεσμό «Εισόδημα».
 • Στη συνέχεια πατάμε τον σύνδεσμό «Δήλωση φορολογίας εισοδήματος ΦΠ (Ε1-Ε2-Ε3)».
 • Στην επόμενη σελίδα που θα ανοίξει, πληκτρολογούμε τους κωδικούς που χρησιμοποιούμε για τις εφαρμογές του taxis (Όνομα χρήστη και Κωδικό πρόσβασης) και κάνουμε είσοδο.
Είσοδος - πρόσβαση (login) στο σύστημα με χρήση των κωδικών του Taxisnet | Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης
(κλικ πάνω στην εικόνα για άμεσα μετάβαση σε ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ)
 • Εμφανίζεται ένας πίνακας, όπου στο πάνω μέρος του εμφανίζεται το τρέχον οικονομικό έτος και παρακάτω τα έντυπα – δηλώσεις που έχουν υποβληθεί.
 • Επίσης καταγράφεται η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε δήλωση (αν έχει υποβληθεί ή όχι). Εφόσον έχει υποβληθεί η δήλωση είναι ενεργοποιημένο το εικονίδιο για την εκτύπωση της, αλλά και του εκκαθαριστικού.

Πως εκτυπώνω το εκκαθαριστικό της φορολογίας εισοδήματος ανά οικονομικό έτος

 • Μπορούμε επιπλέον να εκτυπώσουμε το εκκαθαριστικό ή και τη δήλωση παλαιότερου οικονομικού έτους επιλέγοντας από το αναδιπλούμενο μενού με τα έτη (εμφανίζονται τα έτη από το 2003 και μετά).

Ενημέρωση εκκαθάρισης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος

Μέσω της υπηρεσίας αυτής οι φορολογούμενοι πολίτες ενημερώνονται άμεσα για το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος φορολογικού έτους.

Δείτε άμεσα για το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος φορολογικού έτους συμπληρώνοντας το ΑΦΜ και κάνοντας κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.

 1. Συμπληρώνω τον ΑΦΜ
 2. Κλικ στο κουμπί αναζήτηση

Εγκυρότητα εκκαθαριστικού δήλωσης φορολογίας εισοδήματος

Από την υπηρεσία αυτή δίνεται η δυνατότητα πιστοποίησης από φορείς ή υπηρεσίες, ενός ή περισσοτέρων στοιχείων του Εκκαθαριστικού Σημειώματος / Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου Φυσικών Προσώπων.

 1. Συμπληρώνω τον ΑΦΜ.
 2. Επιλέγω το έτος.
 3. Συμπληρώνω τον αριθμό δήλωσης του επιλεγμένου έτους.
 4. Συμπληρώνω τα στοιχεία που επιθυμώ να ελέγξω.
 5. Κλικ στο κουμπί έλεγχος.
Αναλυτικά τα βήματα για την εκτύπωση του #εκκαθαριστικού της #εφορίας από το #taxisnet