Αρχική » Αναζήτηση - Βρες » Βρες φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης. Φθηνά πρατήρια στον χάρτη online
Χαρτονομίσματα (100-200-500) ευρώ για πληρωμή μίας γεμάτης δεξαμενής με φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης

Βρες φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης. Φθηνά πρατήρια στον χάρτη online

Τιμές πετρελαίου θέρμανσης. Βρες στον online χάρτη το πρατήριο υγρών καυσίμων της περιοχής σου με το φθηνότερο πετρέλαιο για θέρμανση (Revoil, ΕΚΟ, BP, SHELL, Avin κλπ).

Βρες φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης. Φθηνά πρατήρια στον χάρτη online

Βρες φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης. Φθηνά πρατήρια στον χάρτη online.

Ο επισκέπτης της σελίδας μας μπορεί να ενημερωθεί και να αναζητήσει το φθηνότερο πετρέλαιο για θέρμανση για όλη την Ελλάδα (νομούς, δήμους κλπ).

Όσο κάνετε zoom σε μία περιοχή εμφανίζονται και περισσότερα βενζινάδικα. Ο χρήστης μπορεί :

  • Να επιλέξει από το μενού «επιλογή» διαφορετικό τύπο (πχ πετρέλαιο κίνησης κλπ) και μάρκα καυσίμου (πχ ΕΚΟ, BP, SHELL κλπ).
  • Να επιλέξει επίσης και διαφορετικό αριθμό βενζινάδικων (20 προεπιλογή, 40 ή 60).
  • Να πλοηγηθεί σε διαφορετική περιοχή στο χάρτη Ελλάδας με τις λειτουργίες pan και zoom.
  • Να εμφανίσει πληροφορίες για ένα βενζινάδικο (μάρκα, διεύθυνση, τελευταία ενημέρωση) κάνοντας κλικ πάνω στην τιμή.
  • Να εμφανίσει μενού (απ’ όπου μπορεί να μεγεθύνει, σμικρύνει και κεντράρει το χάρτη, καθώς επίσης και να πάρει στατιστικά) κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο χάρτη.

Τιμές πετρελαίου θέρμανσης. Χάρτης online – βρες φθηνό πετρέλαιο

Που θα βρω φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης (diesel) σε όλη την Ελλάδα;

Τιμές πετρελαίου θέρμανσης. Χάρτης online – βρες φθηνό πετρέλαιο (οδηγίες χρήσης, πηγές, σύσταση – tips).

Οδηγίες χρήσης: Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ / zoom στην περιοχή που σας ενδιαφέρει να εστιάσετε και δείτε τις επιλογές που έχετε στο μενού «Επιλογή».

Πηγή δεδομένων και Όροι χρήσης – Προϋποθέσεις: Υπ. Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων – Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων.

Σύσταση: Να ελέγχετε και τηλεφωνικά τις τιμές για να αποφύγετε τυχόν κρούσματα εσφαλμένης αναγραφής τιμών.

Βρες φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης. Φθηνά πρατήρια στον χάρτη online
Online χάρτης για να βρείτε φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης

Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων – Δελτία Επισκόπησης Diesel

Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων – Δελτία Επισκόπησης Diesel Θέρμανσης.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στοιχεία για τις τιμές των υγρών καυσίμων στα «Δελτία Επισκόπησης Τιμών» στο fuelprices.gr από το «Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων».

Τα «Δελτία Επισκόπησης Τιμών» είναι Εβδομαδιαία, Ημερήσια (Πανελλήνια – Πανελλήνιος Σταθμισμένος Μέσος Όρος) και Ημερήσια ανά Νομό.

Στα Ημερήσια (Ανά Νομό) Δελτία Επισκόπησης Τιμών θα βρείτε τις Μέσες Τιμές Λιανικής   και για το Πετρέλαιο θέρμανσης ανά Νομό.

Έτσι θα μπορείτε να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης για το κατά πόσο σας συμφέρει η τιμή που ενδεχόμενα βρήκατε σε κάποιο πρατήριο υγρών καυσίμων για το πετρέλαιο θέρμανσης. Περισσότερα στο fuelprices.gr

Πετρέλαιο – Petroleum – Πετροχημικά και χημικά προϊόντα

Βικιπαίδεια ένα online free συλλογικό εγκυκλοπαιδικό εγχείρημα ● Logo Wikipedia the free encyclopediaΤο πετρέλαιο (από το ελληνικό πέτρα και έλαιο, «λάδι της πέτρας» / λατινικά petroleum), που μερικές φορές στην καθημερινή γλώσσα αποκαλείται και μαύρος χρυσός ή τσάι του Τέξας.

Είναι παχύρρευστο, μαύρο ή βαθύ καφετί ή πρασινωπό υγρό πέτρωμα, που αποτελεί και τη σπουδαιότερη σήμερα φυσική πηγή ενέργειας.

Χρησιμοποιείται συνήθως για την παραγωγή καυσίμων για μηχανές εσωτερικής καύσης και για το λόγο αυτό είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας (στατιστικές παγκόσμιας ενέργειας ΔΟΕ – Διεθνής Οργανισμός Ενεργείας).

Είναι, επίσης, η πρώτη ύλη για πολλά χημικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των διαλυτών, των λιπασμάτων, των φυτοφαρμάκων, καθώς και στα συνθετικά προϊόντα όπως των πλαστικών και των απορρυπαντικών ακόμη και ορισμένων εκρηκτικών υλών.

Τα προϊόντα που προέρχονται από το πετρέλαιο λέγονται πετροχημικά (petrochemicals) και ο κλάδος της Χημείας που ασχολείται με την ανάπτυξή τους Πετροχημεία.

#Φθηνό #πετρέλαιο #θέρμανσης. Βρες στον online χάρτη το #πρατήριο υγρών καυσίμων της περιοχής σου