Αρχική » Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές

Τουριστικά αξιοθέατα – προορισμοί για ταξίδια στην Ελλάδα. Ελληνικά νησιά και παραλίες, βουνά, λίμνες & ποτάμια, δάση, σπήλαια, καταρράκτες, ηφαίστεια, κάστρα, φάροι κ.ά

Camping. Χρήσιμες συμβουλές και ο απαραίτητος εξοπλισμός

Camping. Χρήσιμες συμβουλές και ο απαραίτητος εξοπλισμός

Camping. Χρήσιμες συμβουλές και ο απαραίτητος εξοπλισμός. Το στήσιμο της σκηνής με video, το φαρμακείο, οι κανόνες λειτουργείας και πληροφορίες για το οργανωμένο κάμπινγκ (σκηνή, στρώματα, τρόφιμα και εργαλεία, τα απαραίτητα ρούχα)

Αχινός. Τι να κάνετε αν πατήσετε αχινό στην θάλασσα – παραλία

Τι να κάνετε αν πατήσετε αχινό στην θάλασσα

Τι να κάνετε αν πατήσετε αχινό στην θάλασσα - παραλία. Ζουν στη λάσπη του βυθού ή σε μέρη με φύκια ή επάνω σε βράχους, σε μικρό σχετικά βάθος. Συμβουλές για να βγάλετε γρήγορα & εύκολα τα αγκάθια του αχινού. Πότε να πάτε στο γιατρό

Ψαροντούφεκο, βασικοί κανόνες ασφαλείας, οδηγίες από Λιμενικό Σώμα

Ψαροντούφεκο, βασικοί κανόνες ασφαλείας, οδηγίες από Λιμενικό Σώμα

Ψαροντούφεκο, βασικοί κανόνες ασφαλείας. Ασφαλής διενέργεια υποβρύχιας ερασιτεχνικής αλιείας. Συμβουλές για τους πολίτες από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή. Ποιοι κανόνες ασφαλείας πρέπει να τηρούνται από τους αλιείς.

Top ερωτικοί προορισμοί στην Ελλάδα – Romantic destinations in Greece

Top ερωτικοί προορισμοί στην Ελλάδα - Romantic destinations in Greece

Top ερωτικοί προορισμοί στην Ελλάδα - Romantic destinations in Greece. Δέκα (10) ρομαντικοί προορισμοί για το καλοκαίρι (Μήλος, Ρόδος, Κέρκυρα, Μονεμβασιά, Μύκονος, Σαντορίνη, Ελούντα - Κρήτη, Σύμη, Σπέτσες, Ναύπλιο).