Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδια με προσφορές και εκπτώσεις από Super Markets
Τροχήλατο καρότσι Σούπερ Μάρκετ γεμάτο με προσφορές - εκπτώσεις, ανάμεσα σε ράφια στο διάδρομο ενός καταστήματος Super Market

Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδια με προσφορές και εκπτώσεις από Super Markets

Από τα γεμάτα καρότσια super market και ψυγεία, στην κρίση σε οικονομία, νοικοκυριό. Από τον μπακάλη στα φυλλάδια με προσφορές των αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Καρότσια super market  και ψυγεία γεμάτα

Έχουν περάσει χρόνια ή για να πούμε καλύτερα 1-2 δεκαετίες από την εποχή της υπερκατανάλωσης. Χρήμα υπήρχε ! Και εάν δεν υπήρχε χρήμα υπήρχαν τράπεζες, πιστωτικές κάρτες και δάνεια.

Στις μέρες μας, τίποτα δε θυμίζει την εποχή – χρόνια 1990- 2010 όπου στο ψυγείο μας γινόταν το αδιαχώρητο από είδη super market και στα ντουλάπια της κουζίνας  γινόταν καταναλωτικό πάρτι από κονσέρβες, όσπρια, μακαρόνια και ότι άλλο μπορούσαμε να αγοράσουμε και δεν ήθελε ψυγείο για να μη χαλάσει.

Εκείνες τις καλές ξένοιαστες ημέρες – εποχές, κάθε γειτονιά και κεντρικός δρόμος, κάθε συνοικία, επαρχιακή πόλη και μεγάλο χωριό είχε τουλάχιστον 3-4 αλυσίδες σούπερ μάρκετ και 1-2 σούπερ μάρκετ τοπικής εμβέλειας. Η εποχή της αυτοκρατορίας των γεμάτων καροτσιών ! Το είδες στο ράφι; αγόρασε το και δε χάνετε…

Από τον μπακάλη στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Ήταν σχετικό εύκολο ο κάθε Έλληνας με εμπορικό δαιμόνιο και όραμα, λίγα χρήματα και εμπειρία να ανοίξει ένα super market, ο μπακάλης να μεγαλώσει και να κτίσει την δική του περιφερειακή – επαρχιακή επώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ 1-10 καταστημάτων.

Τράπεζες και προμηθευτές χαλαροί, ρίσκο αποτυχίας ελάχιστο, πάρε χρήμα και πίστωση και μεγάλωσε το μαγαζί. Πούλα εσύ και εμείς σε στηρίζουμε.

Σήμερα, ξημέρωσε το «προπληρώνει» και εάν το «μαγαζί» δεν είχες φροντίσει έγκαιρα να είναι μαζεμένο μάλλον το έχεις κλείσει ήδη, ιδιαίτερα εάν δεν ήρθε ο ξένος μεγάλος παίκτης να σε εξαγοράσει ή να σε εντάξει στην προστατευτική αγκαλιά του (λέγε με εξαγορά, αγορά μετοχικού πακέτου κλπ).

Κρίση σε οικονομία, οικογένεια & νοικοκυριό.

Ότι ανεβαίνει άναρχα κατεβαίνει  απότομα, ήρθαν τα μνημόνια, η κρίση, τέλειωσαν οι καταθέσεις, στις πιστωτικές κάρτες αγορών γέμισε το πλαφόν και οι τράπεζες το μόνο που μπορούν να σου δώσουν είναι ένα ποτήρι νερό και το τηλέφωνο σου στις εισπρακτικές.

Πάρτι τέλος. Στενοχώρια, άγχος, ανεργία. Δύσκολες στιγμές για την Ελληνική οικονομία και φυσικά για τον λιανεμπόριο και την Ελληνική οικογένεια – νοικοκυριό.

Capital controls, έντονος ανταγωνισμός, αύξηση φορολογίας και ΦΠΑ επιτάχυναν τις εξελίξεις στον κλάδο τροφίμων κλάδου και προκάλεσαν ή επέβαλαν τις μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες του 2015-2016.

Σούπερ μάρκετ, λιανεμπόριο και θέσεις εργασίας

Οι έρευνες και οι στατιστικές, παρά το θολό τοπίο στο χώρο των σούπερ μάρκετ δείχνουν (και δικαίως) ότι το ευρύ ελληνικό καταναλωτικό κοινό θεωρεί ότι τα σουπερμάρκετ αποτελούν ακόμα «στήριγμα» της οικονομίας και της καθημερινότητας (επενδύσεις τους, συνεισφορά στο ΑΕΠ, διατήρηση θέσεων εργασίας).

Τα σουπερμάρκετ στηρίζουν την απασχόληση – τις θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην τοπική οικονομία ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το λιανεμπόριο τροφίμων εν μέσω της έντονης οικονομικής ύφεσης αποτελεί έναν από τους ελάχιστους κλάδους της οικονομίας που διατηρεί τις περίπου 200 χιλ. θέσεις εργασίας.

Προσφορές σούπερ μάρκετ – Φυλλάδια προσφορών

Η (χρυσή & αλόγιστη) εποχή που σε κοίταζαν με μισό μάτι εάν ψώνιζες με λίστα super market και όχι «βάλε να γεμίσει το καρότσι σούπερ μάρκετ» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και μάλιστα με πολύ επώδυνο οικονομικό τρόπο.

Η κάθε νοικοκυρά, το κάθε νοικοκυριό και οικογένεια μετράει και το τελευταίο της ευρώ περισσότερο από ποτέ. Προσπαθεί να εξοικονομήσει από οπουδήποτε μπορεί χρήματα. Οι ανάγκες πολλές, τα εισοδήματα λίγα.

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε αποκτούν μεγαλύτερη χρηστική αξία τα φυλλάδια προσφορών που εκδίδουν όλα τα σούπερ μαρκετ ως μηνιαίες προσφορές ή (συνήθως) για εβδομαδιαίες προσφορές ή μέσω των ιστοσελίδων τους ως προσφορές ημέρας.

Το φυλλάδιο με προσφορές ο καταναλωτής θα το διαβάσει για να συγκρίνει τις τιμές μεταξύ των S/M ή (κυρίως) να ενημερωθεί έγκαιρα για προσφορές σε είδη σούπερ μαρκετ με μεγάλη έκπτωση προκειμένου να αγοράσει μεγαλύτερες ποσότητες σε κρέας, πάνες (pampers), γάλα, απορρυπαντικά ή ότι άλλο θεωρεί ότι θα γλιτώσει χρήματα.

Είδη super market με προσφορές και εκπτώσεις

Ηλεκτρονικοί κατάλογοι και φυλλάδια με προσφορές ● Fylladia - Prosfores OnlineΣτους καταλόγους προσφορών των αλυσίδων super markets θα βρείτε φθηνές προσφορές και εκπτώσεις για χιλιάδες προϊόντα που θα ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική λίστα αγορών σας σε κατηγορίες ειδών όπως:

Από τρόφιμα, προσφορές σε γαλακτομικά, τυροκομικά, αλλαντικά, είδη αρτοποιίας, δημητριακά, όσπρια και κονσέρβες και φυσικά σε μακαρόνια και ρύζι, φρούτα, λαχανικά, σάλτσες και λάδια.

Επίσης, προσφορές σε καφέδες, αλείμματα, είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιείου, σνακς (η χαρά των παιδιών).

Από κρέας όλα τα είδη, κατεψυγμένα και φρέσκα και ψάρια. Συχνές προσφορές με μεγάλες εκπτώσεις σε είδη συσκευασίας και είδη καθαριότητας, είδη προσωπικής υγιεινής φροντίδας και περιποίησης.

Κάντε κλικ για να επισκεφτείτε την ειδική σελίδα μας με το/τα φυλλάδια προσφορών της κάθε αλυσίδας super market:

Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδια με #προσφορές και #εκπτώσεις από 20+ #SuperMarkets