Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές. Άλφα Βήτα εβδομαδιαίο φυλλάδιο – έντυπο
Πρόσοψη ενός καταστήματος των Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος, στο οποίο θα βρείτε προσφορές Σούπερ Μάρκετ από το φυλλάδιο ΑΒ

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές. Άλφα Βήτα εβδομαδιαίο φυλλάδιο – έντυπο

ΑΒ Βασιλόπουλος Σούπερ Μάρκετ. Εβδομαδιαίο φυλλάδιο προσφορών ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ, προγράμματα Continuity, προσφορές Bonus & Click2shop και περιοδικό των AB Basilopoulos Super Markets (CITY & Food Market).

ΑΒ Βασιλόπουλος – Σούπερ Μάρκετ προσφορές online

Σε συνεργασία με το fylladio.gr δείτε online όλες τις κάτωθι προσφορές ΑΒ Βασιλόπουλος:

  • ΑΒ Βασιλόπουλος. Φυλλάδιο Super Market με εβδομαδιαίες προσφορές AB
  • ΑΒ Βασιλόπουλος. Εβδομαδιαίο έντυπο AB City – Shop & Go με προσφορές
ΑΒ Βασιλόπουλος - Σούπερ Μάρκετ προσφορές online από το fylladio.gr

To fylladio.gr είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός ιστοχώρος έγκαιρης ενημέρωσης με προσφορές & φυλλάδια.

ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ Βασιλόπουλος Σούπερ μάρκετ

Η «ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ» ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας τροφίμων και είναι μίας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα.

Από τον Ιούλιο του 2016 εντάσσεται στον Όμιλο Ahold Delhaize, την 20η μεγαλύτερη αλυσίδα τροφίμων στον κόσμο.

Η ιστορία της ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησε το 1939 όταν τα 3 αδέρφια Γεράσιμος, Χαράλαμπος και Γεώργιος Βασιλόπουλος δημιούργησαν το πρώτο εκλεκτό παντοπωλείο στην οδό Βουλής 29 με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος απασχολεί σήμερα περισσότερους από 13.000 εργαζόμενους. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης και προγράμματα αλληλεγγύης.  Θυγατρικές της η Τροφό και η ΕΝΑ Cash and Carry .

ΑΒ Βασιλόπουλος δίκτυο καταστημάτων

Το δίκτυο καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα αποτελείται από τριακόσια εξήντα πέντε (365) καταστήματα. 198 στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, 35 στην Πελοπόννησο, 11 στην Κρήτη, 27 στην Κεντρική Ελλάδα, 16 στην Ήπειρο, 47 σε Μακεδονία, 11 Θράκη, 10 Κυκλάδες, 26 σε Νησιά Αιγαίου κλπ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεργάζεται με περισσότερους από 1.500 προμηθευτές που ανταποκρίνονται στα κριτήρια βιώσιμης ανάπτυξης που θέτει.

Κριτήρια που βασίζονται: στην ποιότητα, τη συνέπεια, τη στήριξη των τοπικών προϊόντων, την προστασία του περιβάλλοντος & και στις προσιτές τιμές!  Επιπλέον λαμβάνονται επιπρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια των προϊόντων και των πελατών της.

Φυλλάδια προσφορών ΑΒ

Στα φυλλάδια προσφορών αλλά και στο online eshop της ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρείτε: είδη οπωροπωλείου, φρέσκο κρέας και ψάρια, γαλακτοκομικά και είδη ψυγείου, είδη αρτοζαχαροπλαστείου, κρασιά, ποτά, αναψυκτικά και νερά, έτοιμα γεύματα και τυποποιημένα τρόφιμα.

Είδη για το μωρό, είδη προσωπικής περιποίησης, καθαριστικά, χαρτικά, είδη για το σπίτι, είδη για κατοικίδια κλπ.

Για το πλήρη δίκτυο των καταστημάτων της, θέσεις εργασίες στην εταιρεία, τους διαγωνισμούς, αναλυτικά τα είδη, το ωράριο καταστημάτων, κοινωνικοί απολογισμοί, οδηγός ηθικής επιχειρηματικής συμπεριφοράς,  την AB plus, εκδηλώσεις και δραστηριότητες της εταιρείας θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ab.gr

Ξεφυλλίστε τα #φυλλάδια #ΑΒ #Βασιλόπουλος με #προσφορές σε προϊόντα Super Market AB Vasilopoulos