Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ φυλλάδιο προσφορών Galaxias Super Market
Μακέτα καταστήματος των Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ, που θα βρείτε τις προσφορές φυλλαδίου Galaxias Super Market (5αε)

Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ φυλλάδιο προσφορών Galaxias Super Market

Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ. Online φυλλάδιο με προσφορές και εκπτώσεις «Χρυσές Τιμές». Galaxias Super Market – Τρόφιμα, αναψυκτικά, προϊόντα ψυγείου, είδη σπιτιού, απορρυπαντικά, καθαριστικά, παιδικά, εποχιακά, κουπόνια trust and use.

Γαλαξίας – Super Market προσφορές online

Σε συνεργασία με το fylladio.gr δείτε online όλες τις κάτωθι προσφορές Γαλαξίας:

  • Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο με προσφορές Super Market Galaxias
  • Galaxias Super Market. Τιμές προϊόντων για το καλάθι του νοικοκυριού
Γαλαξίας - Super Market προσφορές online από το fylladio.gr

To fylladio.gr είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός ιστοχώρος έγκαιρης ενημέρωσης με προσφορές & φυλλάδια.

Τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά, είδη σπιτιού, κουπόνια trust & use

Τρόφιμα, αναψυκτικά και ποτά, προϊόντα ψυγείου – κατεψυγμένα, είδη σπιτιού, απορρυπαντικά, καθαριστικά και χαρτικά, προϊόντα περιποίησης & είδη προσωπικής υγιεινής, παιδικά, εποχιακά, ηλεκτρονικά κουπόνια trust and use κλπ.

Επίσης συνταγές μαγειρικής, δώρα και διαγωνισμοί, νέα και ανακοινώσεις.

Γαλαξίας Cash and Carry – Φυλλάδιο χονδρικής για επαγγελματίες

Γαλαξίας – Φυλλάδιο προσφορών Cash and Carry με προσφορές χονδρικής Σούπερ Μάρκετ για εμπόρους και επαγγελματίες. Τρόφιμα, είδη κάβας, προϊόντα ψυγείου, είδη σπιτιού, απορρυπαντικά, εποχιακά. Galaxias Κας Κάρυ «κάθε μέρα δίπλα σας!»

Galaxias super market, τηλέφωνα, καταστήματα, πληροφορίες

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ξεκίνησε το ταξίδι του το 1971, όταν πέντε φίλοι, εργαζόμενοι ως υπάλληλοι σε διάφορους χώρους, αποφάσισαν να βάλουν τις οικονομίες τους και να ξεκινήσουν μια οικονομική δραστηριότητα στο χώρο των καταναλωτικών αγαθών και να ιδρύσουν το πρώτο κατάστημα.

Το αρχικό εκείνο κεφάλαιο, το έτος 1971, ήταν 300.000 δραχμές και έτσι ξεκίνησε η εταιρεία που ονομάστηκε ΠΕΝΤΕ Ε.Π.Ε. από τους πέντε αρχικούς μετόχους και διαχειριστή τον αείμνηστο Βασίλειο Χειμωνίδη. Οι πέντε αυτοί αρχικοί μέτoχοι της εργάστηκαν εντατικά και αμισθί, και πλαισιώθηκαν και από άλλους αξιόλογους συνεργάτες, για να φτάσει ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής της, η εταιρεία πρωτοστάτησε για τα ελληνικά τουλάχιστον δεδομένα και έκανε μετόχους τους υπαλλήλους της! Όσοι υπέδειξαν ζήλο και εργατικότητα βρέθηκαν, από το 1982 και μετά, στο μετοχικό σχήμα της εταιρείας, βλέποντας τα εισοδήματά τους από τα κέρδη, να αυξάνουν.

Στην ιστορία της εταιρείας, από το 1971 μέχρι σήμερα, δηλαδή 45 χρόνια, οι μέτοχοι του ΓΑΛΑΞΙΑ ξεπερνούν τους 187, η πλειοψηφία των οποίων εργάζεται στην εταιρεία. Όλοι οι μέτοχοι που εντάχθηκαν στην εταιρεία εργάστηκαν με την ίδια συνέπεια και συνέχεια και εξακολουθούν να το κάνουν!

Ξεφυλλίστε το #φυλλάδιο #Γαλαξίας «Χρυσές Τιμές» με #προσφορές σε προϊόντα #supermarket Galaxias