Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Shell Smart Club. Κατάλογος και φυλλάδιο για το σπίτι & αυτοκίνητο
Πρατήριο υγρών καυσίμων (βενζινάδικο) Shell, όπου θα βρείτε τις προσφορές φυλλαδίου Smart Club για το σπίτι & το αυτοκίνητο

Shell Smart Club. Κατάλογος και φυλλάδιο για το σπίτι & αυτοκίνητο

Shell Smart Club (Coral Innovations A.E) στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Shell. Κατάλογος & φυλλάδιο με προϊόντα όπως tablets, oικιακό εξοπλισμό, σκεύη και συσκευές μαγειρικής, προσωπική φροντίδα, παιχνίδια, εργαλεία, είδη ταξιδιού

Shell Smart Club – Προϊόντα για σπίτι & αυτοκίνητο προσφορές online

Σε συνεργασία με το fylladio.gr δείτε online όλες τις κάτωθι προσφορές Shell Smart Club:

  • Κατάλογος allSmart 2023 «Τώρα η επιβράβευση πολλαπλασιάζεται!»
Shell Smart Club - Προϊόντα για σπίτι & αυτοκίνητο προσφορές online από το fylladio.gr

To fylladio.gr είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός ιστοχώρος έγκαιρης ενημέρωσης με προσφορές & φυλλάδια.

ShellSmartClub | Coral Innovations Α.Ε – Προσφορές πρατηρίων Shell

Η Coral Innovations Α.Ε ιδρύθηκε το 2015 και είναι 100% θυγατρική της Coral A.E, επίσημου δικαιούχου χρήσης των σημάτων Shell στην Ελλάδα με περίπου 700 πρατήρια υγρών καυσίμων που λειτουργούν σήμερα υπό το σήμα Shell.

Βασική δραστηριότητα της Coral Innovations A.E. είναι η ιδιοκτησία και διαχείριση της ιστοσελίδας www.allSmart.gr που στόχο έχει να διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων και ευκολία στους επισκέπτες κάθε ηλικίας πάντα προσφέροντας την καλύτερη επιβράβευση μέσα από την συνεργασία της με το πρόγραμμα ShellSmartClub.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης ΣΕΛΛ ΣΜΑΡΤ ΚΛΑΜΠ | Κάρτα Shell Smart Club

Το πρόγραμμα επιβράβευσης ΣΕΛΛ ΣΜΑΡΤ ΚΛΑΜΠ σας ανταμείβει για την εμπιστοσύνη σας, στο δίκτυο εξυπηρέτησης της Shell.

Χρησιμοποιήστε την κάρτα ShellSmartClub για τις αγορές σας στη Shell ή σε κάποιον από τους συνεργάτες της. Με κάθε αγορά κερδίζετε Smart πόντους και έρχεστε πιο κοντά στο αγαπημένο σας δώρο!

  • Στα πρατήρια Shell

Κερδίζετε πόντους με κάθε αγορά σας σε κάποιο πρατήριο Shell. Επιδείξετε την κάρτα σας στο ταμείο ή χρησιμοποιείστε την εφαρμογή allSmart App από το κινητό σας τηλέφωνο, και καταγράψτε ηλεκτρονικά τους πόντους σας.

  • Στο allSmart eShop

Πραγματοποιήστε online αγορές στο allSmart eShop μέσω του λογαριασμού σας στο Shell Smart Club. Αποκτήστε το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλετε και κερδίστε επιπλέον Smart πόντους!

  • Στο δίκτυο συνεργατών της

Ενημερωθείτε για το δίκτυο συνεργατών της. Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας και ξεκινήστε να κερδίζετε πόντους ή άλλα προνόμια με κάθε αγορά σας σε αυτούς.

allSmart eShop| «Ανακαλύψτε προϊόντα που δίνουν πόντους!»

Στο e-Shop του www.allSmart.gr οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν προϊόντα από τις κατηγορίες:

Tablets, Gaming, Οικιακό εξοπλισμό, Ψυχαγωγία, Σκεύη και Συσκευές Μαγειρικής, Προσωπική Φροντίδα, Παιχνίδια, Εργαλεία, Είδη ταξιδιού και να εξαργυρώσουν αλλά και να επιβραβευτούν με πόντους Smart στην κάρτα Smart Club για την αγορά τους.

Ξεφυλλίστε τα #φυλλάδια #Shell Smart Club με #προσφορές για το #σπίτι και το αυτοκίνητο