Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Μασούτης φυλλάδια με προσφορές και προϊόντα. Masoutis Super Market
Πρόσοψη ενός καταστήματος Σούπερ Μάρκετ Μασούτης, όπου θα βρείτε τις προσφορές του φυλλαδίου των Masoutis Super Market

Μασούτης φυλλάδια με προσφορές και προϊόντα. Masoutis Super Market

Μασούτης Super Market. Φυλλάδια με προσφορές – εκπτώσεις και «Scan and Shop» των Σούπερ Μάρκετ Διαμαντή Μασούτη Α.Ε «Οικονομικά & Ελληνικά». Κατάλογοι προϊόντων οικιακής χρήσης, αλλαντικά, τυροκομικά, κατεψυγμένα, είδη παντοπωλείου.

Μασούτης – Σούπερ Μάρκετ προσφορές online

Σε συνεργασία με το fylladio.gr δείτε online όλες τις κάτωθι προσφορές Μασούτης:

  • Μασούτης Σούπερ Μάρκετ. Τρέχον έντυπο με προσφορές Σεπτέμβριος 2023
  • Μασούτης Σούπερ Μάρκετ. «Άνοιξη 2023 – Γεύσεις & εμπνεύσεις»
Μασούτης - Σούπερ Μάρκετ προσφορές online από το fylladio.gr

To fylladio.gr είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός ιστοχώρος έγκαιρης ενημέρωσης με προσφορές & φυλλάδια.

Προσφορές 3ημέρου Μασούτης Super Market | Τηλεοπτικές Προσφορές

Προσφορές 3ημέρου – τηλεοπτικές προσφορές Μασούτης Super Market Offers. Δείτε προσφορές σε προϊόντα όπως κρέας, κιμά και αλλαντικά, τυροκομικά, φρούτα & λαχανικά, προϊόντα ψυγείου, μπισκότα και κουλουράκια, προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, χαρτικά και απορρυπαντικά με κλικ εδώ.

Μασούτης σούπερ μάρκετ | Masoutis καταστήματα

Tο 1976, ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Διαμαντής Μασούτης εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Κ. Κρυστάλλη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες.

Με 333 καταστήματα, 311 καταστήματα λιανικής, 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι και ένα στο Βιομηχανικό πάρκο Μαρκόπουλο, Αττική, καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια, την Αιτωλοακαρνανία, την Αττική και τα νησιά Θάσο, Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Άνδρο (στοιχεία Δεκέμβριος 2020).

Τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά, mascard

Στα super markets Μασούτης και στα online φυλλάδια της στο helppost.gr θα βρείτε προσφορές και προϊόντα σε τρόφιμα όπως αλλαντικά, τυροκομικά, κατεψυγμένα και είδη ψυγείου καθώς και τα λοιπά προϊόντα παντοπωλείου, φρούτα και φρέσκα λαχανικά.

Προσφορές επίσης θα βρείτε σε είδη προσωπικής φροντίδας & υγιεινής, διάφορα είδη οικιακής χρήσης, ρούχα και παπούτσια αλλά και πλήθος ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων για το σπίτι & το κήπο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα, τις διευθύνσεις, τα τηλέφωνα και το ωράριο λειτουργίας αυτών, τις θέσεις εργασίας, την Μασούτης visa για τα προνόμια και πως να την αποκτήσετε, την mascard (Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πιστών καταναλωτών που δίνει σ’ αυτούς που συμμετέχουν προνόμια και εκπτώσεις ως ανταμοιβή για την προτίμησή τους), τα βραβεία και τις δράσεις εταιρικής ευθύνης θα βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας.

Ξεφυλλίστε το #φυλλάδιο Σούπερ Μάρκετ με #προσφορές και τα ένθετα #Μασούτης #supermarket Masoutis