Αρχική » How to & DIY » Κήπος - Βεράντα How to » Εργαλεία κηπουρικής για προστασία και ασφάλεια στο κήπο – γλάστρες
Φυτό - λουλούδι έτοιμο για φύτεμα σε γλάστρα ή χώμα με τα κατάλληλα εργαλεία κηπουρικής για το κήπο (Howto DIY)

Εργαλεία κηπουρικής για προστασία και ασφάλεια στο κήπο – γλάστρες

Τα απαραίτητα εργαλεία κηπουρικής για την ασφάλεια μας στο κήπο. Οι κηπουροί χρειάζονται ένα ζευγάρι καλά και ανθεκτικά γάντια, ένα καροτσάκι κήπου για την προστασία της μέσης καθώς και επιγονατίδες για να προστατεύσουμε τα γόνατα.

Ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία κηπουρικής για την ασφάλεια μας;

Τα απαραίτητα εργαλεία κηπουρικής για την ασφάλεια μας στο κήπο. Οι απαραίτητες εργασίες για τη φροντίδα του κήπου ή της βεράντας, μπορούν να γίνουν εύκολα και με ασφάλεια αν χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα εργαλεία κήπου.

Ανθεκτικά γάντια κήπου από ύφασμα, δέρμα ή επένδυση με σιλικόνη

Ζευγάρι ροζ γάντια κήπουΌλοι οι ερασιτέχνες κηπουροί (και όχι μόνο) κηπουροί χρειάζονται ένα ζευγάρι καλά και ανθεκτικά γάντια.

Υπάρχουν πολλά είδη ανάλογα με τη χρήση που θέλουμε κάθε φορά. Υπάρχουν γάντια με ύφασμα, με δέρμα ή με επένδυση από σιλικόνη.

Με τα γάντια κήπου, διατηρούμε τα χέρια μας καθαρά ενώ παράλληλα δεν ερχόμαστε σε άμεση επαφή με χημικά και λιπάσματα.

Επιγονατίδες (προστασία για τα γόνατα) για εργασίες στον κήπο

Μπλε επιγονατίδες προστασίας για τον κήποΟι επιγονατίδες είναι απαραίτητο αξεσουάρ στην προστασία για τα γόνατα, από τις εργασίες στον κήπο, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τα ρούχα μας από τη λάσπη και το χώμα του κήπου.

Παρέχουν προστασία από πολύωρη εργασία και απορρόφηση κρούσεων σε πτώσεις και χτυπήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια εργασίας.

Καροτσάκι κήπου για την προστασία της μέσης μας

Μπλε καρότσι - καροτσάκι κήπουΤο καρότσι (καροτσάκι κήπου) μας βοηθάει να μεταφέρουμε όλα τα βαριά προϊόντα που χρειαζόμαστε όπως σάκους με λίπασμα ή που δεν χρειαζόμαστε όπως κλαδιά, φύλλα και χώμα, και φροντίζει για την προστασία της μέσης μας.

Διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο Helppost.gr:

Τα εργαλεία κηπουρικής είναι οι σύμμαχοι, στην προσπάθεια μας να διαμορφώσουμε έναν όμορφο κήπο. Ποια είναι όμως τα δημοφιλέστερα και πως χρησιμοποιούνται;

Τα απαραίτητα εργαλεία κηπουρικής για το πότισμα φυτών και κήπων

Τα απαραίτητα εργαλεία κηπουρικής για το πότισμα φυτών και κήπων. Το πότισμα μπορεί να γίνει συνήθως με λάστιχο ποτίσματος, ψεκαστήρι ή ένα ποτιστήρι.

Τα απαραίτητα εργαλεία για κηπουρούς στο σκάψιμο γλαστρών & κήπου

Τα απαραίτητα εργαλεία κηπουρικής για το σκάψιμο των φυτών. Φτυάρι, σκαλιστήρι, τσουγκράνα, φυτευτήρι. Το σκάλισμα βοηθά στην αναζωογόνηση των φυτών.

Περίφραξη και σκίαση κήπου & βεράντας. Προτεινόμενες λύσεις – είδη

Περίφραξη και σκίαση κήπου. Προτεινόμενες λύσεις και είδη. Είδη περίφραξης και διαχωρισμού εξωτερικών χώρων. Ξύλινοι φράχτες, καλαμωτές, καφασωτά & φυτοφράχτες.

Ποια τα #εργαλεία για την προστασία και ασφάλεια μας στον #κήπο και τη κηπουρική #agro #κηπουρός