Αρχική » Γιορτές - Εορτές » Πρωτομαγιά - 1η Μαΐου

Πρωτομαγιά – 1η Μαΐου

Πρωτομαγιά. Αφιέρωμα στην 1η Μαΐου και την Εργατική Πρωτομαγιά. Πως αμείβεται ο εργαζόμενος, απεργία, η ιστορία της. Πρωτομαγιάτικο στεφάνι. May Labor Day

Πρωτομαγιάτικο στεφάνι με γράμματα για την Πρωτομαγιά (Video DIY)

Πρωτομαγιά. Πρωτομαγιάτικο στεφάνι με γράμματα

Πρωτομαγιάτικο στεφάνι με γράμματα για την Πρωτομαγιά (video DIY). Δείτε στο βίντεο πως θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα ένα πρωτότυπο στεφάνι με απλά υλικά όπως ξύλο ή φελιζόλ, μπογιά, ζεστή κόλλα, λίγο σχοινί, πινέζες και λουλούδια.

Πρωτομαγιάτικο κρεμαστό καλαθάκι με λουλούδια για την Πρωτομαγιά

Πρωτομαγιάτικο κρεμαστό καλαθάκι με λουλούδια για την Πρωτομαγιά

Πρωτομαγιάτικο κρεμαστό καλαθάκι με λουλούδια για την Πρωτομαγιά. Δείτε στο βίντεο πως θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα μόνοι σας, ένα πρωτότυπο και όμορφο κρεμαστό καλαθάκι με λουλούδια (DIY). Μια όμορφη ιδέα με απλά & φθηνά υλικά.

Εργατική Πρωτομαγιά. Η ιστορία της και η πρωτομαγιά ανά τον κόσμο

Πρωτομαγιά - Απεργία. Η εξέγερση των εργατών στο Σικάγο

Εργατική Πρωτομαγιά. Η ιστορία της και η πρωτομαγιά ανά τον κόσμο. Είναι απεργία και είναι αφιερωμένη στην εξέγερση των εργατών του Σικάγου τον Μάη του 1886. Ως υποχρεωτική αργία, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές.

Πρωτομαγιά. Τι ισχύει για τους εργαζόμενους. Πως αμείβεται η εργασία

Εργατική Πρωτομαγιά. Εργαζόμενοι σε αγώνες της εργατικής τάξης

Με υπουργική απόφαση έχει χαρακτηριστεί η Πρώτη του Μάη (Εργατική Πρωτομαγιά), υποχρεωτική αργία. Τι ισχύει για τους εργαζόμενους που αμείβονται με ημερομίσθιο και πως για τους εργαζόμενους που αμείβονται με μηνιαίο μισθό