21.12.14
Προσφορές :
Σούπερ Μάρκετ : Σπίτι & Κήπος : Εργαλεία : Tech/TV : Ηλεκτρικά : Γυναίκα : Παιδικά : Cash & Carry
Κομπιουτεράκι αριθμομηχανή online - Scientific Calculator
Αρχική » Προσφορές - Φυλλάδια - Κατάλογοι » Προσφορές Τηλεφωνία - Internet - Τηλεόραση » Cyta προσφορές – Σταθερή τηλεφωνία, internet, τηλεόραση
Cyta προσφορές – Σταθερή τηλεφωνία, internet, τηλεόραση

Cyta προσφορές – Σταθερή τηλεφωνία, internet, τηλεόραση

2 online φυλλάδια με προφορές, προϊόντα και υπηρεσίες «Νέα Εποχή με Cyta Κινητή» και «Κατάλογος κινητών τηλεφώνων 2014 -2015»

 

Προσφορές και υπηρεσίας από την Cyta. Σταθερή τηλεφωνία, απεριόριστες κλήσεις, internet, τηλεόραση για το σπίτι και τον Επαγγελματία, τη μικρή και τη μεσαία Επιχείρηση, προϊόντα σε καταστήματα. Επικοινωνία και ψυχαγωγία, 1play, 2play, 3play.

cyta Cyta προσφορές   Σταθερή τηλεφωνία, internet, τηλεόρασηCyta. Online φυλλάδιο με προφορές και προϊόντα
Φυλλάδιο, Κινητά «Νέα Εποχή με Cyta Κινητή»

Cyta κατάλογος κινητών τηλεφώνων 2014 – 2015

«Βρες το κινητό που σου ταιριάζει και μίλα ελεύθερα και οικονομικά»

Για το Σπίτι

Cyta 2play
Internet & Σταθερή

cyta 2play oikiako Cyta προσφορές   Σταθερή τηλεφωνία, internet, τηλεόραση

Για τον Επαγγελματία, τη Μικρή και τη Μεσαία Επιχείρηση
Cyta 2play
Internet & Σταθερή

cyta 2play box etairiko sketo Cyta προσφορές   Σταθερή τηλεφωνία, internet, τηλεόραση

Συτα ενημερωτικό υλικό, έντυπα, τιμοκατάλογοι, αιτήσεις, οδηγοί εγκατάστασης κλπ

cyta enimerotiko yliko Cyta προσφορές   Σταθερή τηλεφωνία, internet, τηλεόραση

Πληροφορίες, χάρτης, επικοινωνία για Cyta Hellas

Πληροφορίες, χάρτης, επικοινωνία για Cyta Hellas

Πληροφορίες, χάρτης, επικοινωνία για Σύτα Hellas

cyta synergates xartis maps Cyta προσφορές   Σταθερή τηλεφωνία, internet, τηλεόραση
Οικιακός πελάτης : 13877
Εταιρικός Πελάτης : 13878
cc_online@hq.cyta.gr  (γενικό)
Σελίδα επικοινωνίας 

«Ιδρύθηκε το 2007 στην Ελλάδα, ως θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, με στόχο την υλοποίηση της στρατηγικής του για επέκταση των δραστηριοτήτων του στο εξωτερικό. Σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον τεχνολογίας, η Σύτα μεταφέρει δυναμικά την υψηλή και δοκιμασμένη τεχνογνωσία της, δημιουργώντας παράλληλα μακρόπνοη και ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης με το Ελληνικό κοινό. Δραστηριοποιείται στην αγορά της σταθερής τηλεφωνίας και της ευρυζωνικής πρόσβασης. Νέες υπηρεσίες θα προστίθενται σταδιακά, με σταθερό στόχο την υγιή ανάπτυξη της πελατειακής της βάσης και τη δημιουργία ενός μοναδικού χαρτοφυλακίου ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών επικοινωνιών, πανελλαδικής εμβέλειας. Το Ελληνικό κοινό δικαιούται αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνολογικής αιχμής, ανεξαρτήτως γεωγραφικών ή κοινωνικών περιορισμών. Η υποστήριξη δράσεων που συνδέονται με τις τοπικές κοινωνίες και τον Άνθρωπο αποτελεί βασικό άξονα της τοποθέτησής μας. Υποστηρίζουμε το συνδυασμό επιχειρηματικής ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς και το αποδεικνύουμε έμπρακτα. ….Εχουμε μάθει να επενδύουμε στους Ανθρώπους μας και να θεωρούμε το Δυναμικό μας το σημαντικότερο παράγοντα για την επιτυχία μας. Στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε με δραστήρια και ικανά στελέχη, πρόθυμα να πιστέψουν στο όραμά μας και να ενισχύσουν το έργο μας στην Ελλάδα….»

  200+ Χριστουγεννιάτικα τραγούδια (Κλασικά, Ελληνικά, Ξένα, Ορχηστρικά, Ζουζούνια, Στρουμφάκια, Gummy Bear κλπ) 
Οι ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ προσφορές και deals από ξενοδοχεία. Κατάλογος, οδηγός deals, κουπόνια, εκπτώσεις από eshop. Φθηνές αγορές και ψώνια στις καλύτερες τιμές. Online Prosfores Οι ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ προσφορές και deals του BrandsGalaxy. Κατάλογος, οδηγός deals, κουπόνια, εκπτώσεις από eshop. Φθηνές αγορές και ψώνια στις καλύτερες τιμές. Online Prosfores Οι προσφορές και deals για τηλεοράσεις. Βρείτε τις καλύτερες προσφορές για τηλεοράσεις, LED TV, Smart TV, HD, 3D κλπ από το E-shop.gr, Mediamarkt, Public, Apothema κλπ Οι ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ προσφορές και deals για ηλεκτρονικά. Κατάλογος, οδηγός deals, κουπόνια, εκπτώσεις από eshop. Φθηνές αγορές και ψώνια στις καλύτερες τιμές. Online Prosfores
Plugin by:aAM