Αρχική » Υπολογισμοί - Calculators » Καυσόξυλα. Υπολογισμός – μετατροπή σε κυβικά / κιλά (ελιά, δρυς κ.ά)
Στοιβαγμένα καυσόξυλα από ελιά, οξιά, δρυ, πεύκη, ανάμεικτα, τακτικά τοποθετημένα με μία σειρά πάνω στο άλλο

Καυσόξυλα. Υπολογισμός – μετατροπή σε κυβικά / κιλά (ελιά, δρυς κ.ά)

Καυσόξυλα online υπολογισμός – μετατροπή κυβικά σε κιλά (και αντίστροφα). Πόσα κυβικά είναι ένας τόνος καυσόξυλα ελιά, οξυά, δρυς, πεύκη ή ανάμεικτα;

Καυσόξυλα υπολογισμός κυβικά – κιλά online, ελιά δρυς πεύκη

Η αντιστοιχία του όγκου των καυσόξυλων σε βάρος διαφέρει ανάλογα με το είδος του ξύλου (ελιά, οξυά, δρυς, πεύκη, ανάμεικτα).

Επίσης διαφέρει και ανάλογα με τον αν τα ξύλα είναι τακτικά τοποθετημένα με μία σειρά το ένα πάνω στο άλλο (στοιβαγμένα) ή είναι πρόχειρα βαλμένα μέσα σε ένα πλαίσιο (χύδην).

Τιμολόγηση & διάθεση καυσόξυλων – ξυλείας θέρμανσης στην λιανική

Τιμολόγηση & διάθεση καυσόξυλων – ξυλείας θέρμανσης στην λιανική. Οι περιπτώσεις τιμολόγησης και διάθεσης των καυσόξυλων λιανικώς είναι μόνο δύο:

1

Χωρικό κυβικό μέτρο χύδην

Χωρικό κυβικό μέτρο χύδην (χωρικό Μ3 ή χ.κ.μ. χύδην) νοείται ο όγκος του κυβικού μέτρου που καταλαμβάνεται από χύδην καυσόξυλα, συμπεριλαμβανομένων των ενδιάμεσων κενών αέρα που δεν είναι στοιβαγμένα.

2

Χωρικό κυβικό μέτρο στοιβαχτού

Χωρικό κυβικό μέτρο στοιβαχτού (χωρικό Μ3 ή χ.κ.μ. στοιβαχτού) νοείται ο όγκος του κυβικού μέτρου που καταλαμβάνεται από ταχτικά στοιβαγμένα καυσόξυλα, συμπεριλαμβανομένων των ενδιάμεσων κενών αέρα.

Πόσα κυβικά είναι ένας τόνος καυσόξυλα – Πόσα κιλά είναι ένα κυβικό;

Ο όγκος των καυσόξυλων υπολογίζεται αν πολλαπλασιαστούν οι τρεις διαστάσεις (μήκος, πλάτος, ύψος) της στοίβας που έχει σχηματιστεί ή του πλαισίου μέσα στο οποίο είναι τοποθετημένα.

Καυσόξυλα - ελιά, δρυς, πεύκη, οξυά για τζάκι για σόμπα ● Home Wood for fireplaceΕπισημαίνεται ότι για να υπολογιστεί ο όγκος των καυσόξυλων που δεν είναι στοιβαγμένα (χύδην) πρέπει υποχρεωτικά να τοποθετηθούν πρόχειρα σε ένα πλαίσιο και να μετρηθεί ο όγκος του πλαισίου.

Στον Online υπολογισμό – μετατροπέα που ακολουθεί μπορείτε να υπολογίσετε κατά πολύ μεγάλη προσέγγιση, είτε τα κιλά είτε τα κυβικά μέτρα, για τα καυσόξυλα που αγοράσατε ή θέλετε να αγοράσετε.

Στον υπολογισμό χρησιμοποιείται επίπεδο υγρασίας 40% ( με αναλογίες κατά περίπτωση – είδος) σύμφωνα με τον πίνακα τιμών «ενδεικτικές τιμές φαινόμενης πυκνότητας των καυσόξυλων (kgr/χ.κ.μ)»  στον Οδηγό Αγοράς – Διακίνησης Καυσοξύλων.

Το επίπεδο υγρασίας 40% είναι αυτό που ταιριάζει στα πραγματικά δεδομένα της Ελληνικής αγοράς διακίνησης – εμπορίας – πώλησης καυσόξυλων.

Υπολογισμός – μετατροπή καυσόξυλα κυβικά σε κιλά

Είδος ξύλου
Μορφή
Κόστος Αγοράς €

Αποτελέσματα ● Ποσότητα σε Κιλά / Κυβικά ● Τιμή το 1 κυβικό / κιλό

Δείτε επίσης τα πιο συνηθισμένα είδη ξύλων για καύση στην Ελλάδα και τον οδηγό αγοράς για καυσόξυλα από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Online #υπολογισμός, πόσα #κυβικά είναι ένας τόνος #καυσόξυλα ελιά, οξιά, δρυς, πεύκο ● #Χειμώνας