Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Euronics προσφορές για ηλεκτρικές οικιακές συσκευές (Mega Euronics)
Logo της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Euronics, στο φυλλάδιο της οποίας μπορείτε να βρείτε προσφορές

Euronics προσφορές για ηλεκτρικές οικιακές συσκευές (Mega Euronics)

Euronics. Φυλλάδιο με προσφορές και τρέχουσες εκπτώσεις για ηλεκτρικά είδη, λευκές & μαύρες ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, κουζίνες, ψυγεία, τηλεοράσεις. Μέγκα Γιουρόνικς με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Mega Euronics. Αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών. Τρέχουσες προσφορές

Η Euronics (Mega Euronics) είναι αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και οικιακών συσκευών με 350 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που μπορείτε να βρείτε προσφορές σε προϊόντα όπως:

Τηλεοράσεις, υπολογιστές (desktop, laptop, tablets), κινητά τηλέφωνα και smarphones, συστήματα ήχου εικόνα και home cinema.

Λευκές συσκευές για το σπίτι σας, στεγνωτήρια, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, σίδερα, φίλτρα για τον απορροφητήρα, και μικροσυσκευές για το σπίτι.

Εστίες, φούρνους, μίξερ.  Επώνυμες μάρκες όπως Delonghi, Fujitsu, Fourlis, Idel, LG, Philips, Pyrex, Samsung, Seb, Toyotomi, Zanussi, Isssy, AEG, Candy κλπ

Euronics. Τρέχουσες προσφορές για ηλεκτρικές συσκευές

Σε κάθε κατάστημα EURONICS θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών, κουζίνες, ψυγεία, συστήματα ήχου & εικόνας, πλυντήρια. Προτάσεις αγορών και προσφορές από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Euronics. Φυλλάδιο προσφορών με ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές

Το φυλλάδιο έληξε. Εάν εκδώσει η εταιρεία νέο θα αναρτηθεί εντός 24h

Euronics. Φυλλάδιο προσφορών με ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

«Φυλλάδιο τεχνολογίας - Back to School»

Μέγκα Γιουρόνικς. Φιλοσοφία και αξία της εταιρείας

«Η Ελληνική Euronics είναι κοντά σας παρέχοντας μοναδικά προνόμια και αξίες μέσα από προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας που συμβάλλουν καθημερινά στη δημιουργία ποιότητας ζωής!

Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική και για αυτό το λόγο οι παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του μέσα στο οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό πλαίσιο που ζει.

Όραμά μας και δέσμευσή μας, αποτελεί το να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι όσον αφορά στην ποιότητα των προϊόντων, στην τιμή και στην εξυπηρέτηση που λαμβάνετε από εμάς!

Οι αξίες μας προϋποθέτουν να είμαστε οι ειδικοί στο αντικείμενο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ώστε να σας προτείνουμε αποκλειστικά και μόνο τις καλύτερες λύσεις σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας και τις ανάγκες σας.

Για αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Στη Euronics ακολουθούμε διεθνή πρότυπα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να παρέχουμε σταθερά όλες τις εισπραττόμενες αξίες που αποδίδουν μακροπρόθεσμα για το όφελος του κάθε ανθρώπου που χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας.

Φροντίζουμε επίσης να μας βρίσκετε εύκολα σε ολόκληρη τη χώρα σε 350 Ελληνικά καταστήματα!»

Euronics Greece | «Οι δικοί σας άνθρωποι»

«Euronics Greece» | Γιουρόνικς - Ηλεκτρικές Συσκευές

Euronics Greece LogoΔιεύθυνση: Δαμάσκου Σταμάτη 12, Αχαρνές, Τ.Κ 17632. Τηλέφωνα: 2104835143. Fax: 2104835190. Ιστοσελίδα: euronics.gr
Ξεφυλλίστε το #φυλλάδιο #Euronics με #προσφορές και εκπτώσεις σε ηλεκτρικές οικιακές συσκευές