Αρχική » Καταναλωτής » Ενδιάμεσες ανοιξιάτικες εκπτώσεις Μαϊου στα εμπορικά καταστήματα
Γυναίκα στα κόκκινα μπροστά από επιγραφή που αναγράφει «SALE» ... promo για τις Ανοιξιάτικες εκπτώσεις του 2020

Ενδιάμεσες ανοιξιάτικες εκπτώσεις Μαϊου στα εμπορικά καταστήματα

Ενδιάμεσες ανοιξιάτικες εκπτώσεις καταστημάτων – Μάιος 2020. Από την Πέμπτη 02.05 έως και την Παρασκευή 10.05, θα διαρκέσει η ενδιάμεση ανοιξιάτικη εκπτωτική περίοδος στα καταστήματα. Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές κατά την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο και ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.

Ενδιάμεσες ανοιξιάτικες εκπτώσεις καταστημάτων – Μάιος 2020

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με τις εκπτώσεις (sales), εκτός των εκπτωτικών περιόδων του καλοκαιριού και του χειμώνα, υπάρχουν ακόμη δυο (2) ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι κάθε έτος.

Την άνοιξη (μέσα στο Μάιο) και το φθινόπωρο (μέσα στο Νοέμβριο).

Πότε έχει εκπτώσεις και ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά;

Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για τις ενδιάμεσες ανοιξιάτικες εκπτώσεις του Μαΐου 2020 για την επικαιροποίηση του άρθρου.

Δύο (2) εβδομάδες θα διαρκέσει η εαρινή εκπτωτική περίοδος κατά την οποία τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν τη μία Κυριακή μόνο.

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 5 Μαΐου 2020, όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα.

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00 το πρωί έως και τις 18.00 το απόγευμα. Τα πολυκαταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως και τις 20.00 το βράδυ.

Την Κυριακή, ανοιχτά θα είναι επίσης και κάποια σουπερμάρκετ (super market) ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρίας.

Τι να προσέχουν οι καταναλωτές κατά την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο

Στη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, όπως και στις κανονικές εκπτώσεις, είναι υποχρεωτική η αναγραφή της παλαιάς και της νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση. Επίσης προτείνεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστών έκπτωσης.

Ανοιξιάτικες εκπτώσεις 2020 σε όλη την Ελλάδα – Sales

Οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι – εκπτώσεις, μπορούν να μεταβάλλονται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα σε όλη την Ελλάδα με απόφαση της εκάστοτε Περιφέρειας.

Η απόφαση εκδίδεται μετά από την γνώμη των παραγωγικών φορέων (πχ εμπορικών συλλόγων). Ανάλογα λοιπόν με την περιοχή, μπορεί οι ημερομηνίες να τροποποιηθούν.

Ypologismos.gr ● 300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators
Ενδιάμεσες ανοιξιάτικες #εκπτώσεις - εκπτωτική περίοδο στα εμπορικά #καταστήματα #Sales