Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Κωτσόβολος προσφορές. Kotsovolos φυλλάδιο με οικιακές συσκευές
Κατάστημα Κωτσόβολος όπου θα βρείτε προσφορές του φυλλαδίου της αλυσίδας ηλεκτρικών συσκευών Kotsovolos Dixons Carphone

Κωτσόβολος προσφορές. Kotsovolos φυλλάδιο με οικιακές συσκευές

Κωτσόβολος προσφορές. Φυλλάδιο με ηλεκτρικά της αλυσίδας καταστημάτων Kotsovolos Dixons Carphone. Τηλεοράσεις, Ήχος, Computing, Τηλεφωνία, Πλοήγηση, Gaming, Κλιματισμός, Λευκές Συσκευές, Οικιακές Συσκευές, Προσωπική Φροντίδα

Κωτσόβολος. Κατάλογος με κλιματιστικά, ανεμιστήρες, ιονιστές κ.ά

Κατάλογος «Απόλαυσε Ιδανικό Κλίμα» - Ισχύει έως την εξάντληση των αποθεμάτων

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Κωτσόβολος. Τεχνολογίες και λύσεις για ξενοδοχεία & χώρους εστίασης

Κατάλογος HORECA με επαγγελματικές λύσεις - Ισχύει έως την εξάντληση των αποθεμάτων

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Κωτσόβολος ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές, καταστήματα κ,ά

Η Κωτσόβολος είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας. Είναι μέλος του ομίλου Dixons Carphone.

Η εταιρεία έχει φυσική παρουσία σε 94 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Πάτρα, Ιωάννινα κ.α). Επίσης διατηρεί και ηλεκτρονικό κατάστημα (kotsovolos e-shop).

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαρκής και μετά την αγορά (after sales) με προστασία (support 360), με υποστήριξη συσκευών ψηφιακής τεχνολογίας καθώς και με την συντήρηση και επισκευή (servis) των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Επίσης διατίθενται οι δυνατότητες της παράδοσης και εγκατάστασης των προϊόντων στον χώρο σας όπως και η λίστα γάμου.

Kotsovolos οικιακές συσκευές. Τηλεοράσεις, υπολογιστές, κινητά

Στα καταστήματα και στο φυλλάδιο προσφορών που αναρτάτε και στο Helppost.gr, θα βρείτε προσφορές σε ηλεκτρικές συσκευές για εικόνα και ήχο όπως τηλεοράσεις και κεραίες, home cinema, ραδιόφωνα, ηλεκτρολογικό υλικό και καλώδια, λευκές συσκευές για το σπίτι όπως κουζίνες, απορροφητήρες κουζινών, ψυγεία, πλυντήρια και στεγνωτήρια.

Laptop, tablet, kinita, tv, smartphones, ps4

Παράλληλα θα βρείτε προτάσεις και προϊόντα τεχνολογία όπως σταθερούς και φορητούς υπολογιστές (pc, laptop), κινητά τηλέφωνα (smartphones), tablet και playstation (ps4).

Προσφορές επίσης θα βρείτε σε ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι όπως κλιματιστικά (air conditions), αφυγραντήρες, σίδερα και διάφορες άλλες μικροσυσκευές καθώς & αξεσουάρ για την προσωπική σας φροντίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα (διευθύνσεις και ωράριο λειτουργίας), τις θέσεις εργασίας στην αλυσίδα των καταστημάτων Κωτσόβολος, χρήσιμα τεχνολογικά νέα και συμβουλές καθώς και για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο internet.

Κωτσόβολος ηλεκτρικές συσκευές | «Εικόνα, Ήχος, Computing, Τηλεφωνία»

Dixons South East Europe Α.Ε.Β.Ε | Μέλος του ομίλου Dixons Carphone | Kotsovolos - Ηλεκτρικές Συσκευές

Κωτσόβολος ηλεκτρικές συσκευές LogoΔιεύθυνση: 14ο ΧΛΜ Ε.Ο ΑΛ & Σπηλιάς 2, Μεταμόρωση Αττικής. Τηλέφωνα: 2102899999. Ιστοσελίδα: kotsovolos.gr
Online οι #καταλόγοι #Κωτσόβολος με #προσφορές σε ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές #Kotsovolos