Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Gardena προσφορές. Φυλλάδιο με εργαλεία κήπου, κηπουρική, πότισμα
Λάστιχο ποτισματός Gardena, όπου στο φυλλάδιο της Γκαρντένα θα βρείτε προσφορές σε εργαλεία κήπου και αρδευτικά συστήματα

Gardena προσφορές. Φυλλάδιο με εργαλεία κήπου, κηπουρική, πότισμα

Gardena για τον κήπο, το πότισμα και την καθημερινή κηπουρική. Φυλλάδιο με προσφορές Γκαρντενα σε εργαλεία χειρός & μηχανήματα κήπου, αρδευτικά συστήματα, λάστιχα ποτίσματος, φροντίδα δέντρων, φυτών, γκαζόν κ.ά

Gardena φυλλάδιο προσφορών 2021 με εργαλεία και εξαρτήματα κήπου

Φυλλάδιο προσφορών & προϊόντων 2021 - Ισχύει για το 2021

Gardena φυλλάδιο προσφορών 2021 με εργαλεία και εξαρτήματα κήπου
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Gardena μέλος του Ομίλου Husqvarna | Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε.

Η Γερμανική εταιρεία Gardena ιδρύθηκε το 1961 και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής εργαλείων με λύσεις και προϊόντα για το κήπο σε όλη την Ευρώπη και έχει παρουσία σε ογδόντα (80) χώρες.

Από το 2007 η Gardena είναι μέλος του Ομίλου Husqvarna (και –εκτός από την ίδια την Husqvarna και την McCulloch– μία από τις παγκόσμιες βασικότερες επωνυμίες καταναλωτικών προϊόντων).

Από το 2014 αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε.

Εργαλεία κήπου, γκαζόν, κηπουρική, πότισμα

Η GARDENA είναι η κορυφαία επωνυμία για εργαλεία κήπου υψηλής ποιότητας, προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις στην καθημερινή σας κηπουρική.

Τα προϊόντα της εταιρείας θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα (πώλησης, εξυπηρέτησης και service) σε όλη την Ελλάδα. Οι κύριοι τομείς και τα πιο γνωστά προϊόντα της είναι τα παρακάτω:

Για το πότισμα και μεταφορά νερού (σύνδεσμοι, λάστιχα, καρούλια, εκτοξευτές νερού, ποτιστικά, αντλίες νερού, προγραμματιστές ποτίσματος, υπόγειο πότισμα, πότισμα με σταγόνα, συστήματα καθαρισμού, αξεσουάρ λίμνης).

Φροντίδα γκαζόν όπως χλοοκοπτικές μηχανές, χλοοκοπτικές μηχανές με κύλινδρο, χορτοκοπτικά, ψαλίδια γκαζόν μπαταρίας, ψαλίδια γκαζόν, εξαερωτήρες, διανομείς σπόρων.

Επίσης προϊόντα για την φροντίδα δέντρων και θάμνων  όπως μπορντουροψάλιδα, μπορντουροψάλιδα μικρά, ψαλίδια μπορντούρας, κλαδευτήρια χειρός, κλαδευτήρια μακριών χειρολαβών, κλαδευτήρια με κοντάρι, πριόνια χειρός, τσεκούρια, τηλεσκοπικά κονταροπρίονα.

Εργαλεία κήπου, εργαλεία σκαψίματος, φυσητήρες, αναρροφητήρες, σκαπτικά, ψεκαστήρες, χειμερινά εργαλεία, γάντια, αξεσουάρ κήπου κ.α

Τα πιο γνωστά της προϊόντα στην ύδρευση είναι τα combisystem (1977), το accu system V12, το Sprinklersystem και το σύστημα Micro-Drip.

Παράλληλα η εταιρεία δίνει την δυνατότητα με την online ηλεκτρονική της εφαρμογή My Garden να σχεδιάσετε εύκολα, γρήγορα και δημιουργικά και να προγραμματίσετε τον κήπο σας.

Gardena | «Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για το κήπο»

Επίσημος διανομέας GARDENA: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε | Γκαρντένα - Εργαλεία για το κήπο

Gardena LogoΔιεύθυνση: Λ. Αθηνών 92, Τ.Κ 10442, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2105193100. Fax: 2105193105. Ιστοσελίδα: gardena.com/gr
Ypologismos.gr ● 300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators
Ξεφυλλίστε το #φυλλάδιο #Gardena με #προσφορές σε #εργαλεία και συστήματα ποτίσματος για τον κήπο