Αρχική » Ασφάλιση - Ασφαλιστικά ταμεία » ΕΦΚΑ. Εκτύπωση για τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών μη μισθωτών
ΕΦΚΑ - Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ● Unified Social Security Fund (EFKA)

ΕΦΚΑ. Εκτύπωση για τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών μη μισθωτών

ΕΦΚΑ. Ασφαλιστικές εισφορές online. Δείτε το ποσό και τον κωδικό πληρωμής. Εκτύπωση ειδοποιητηρίου ασφαλιστικών εισφορών. Πρόσβαση με κωδικό TAXIS, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Μη Μισθωτών (ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες).

ΕΦΚΑ. Ασφαλιστικές εισφορές online. Δείτε ποσό και κωδικό πληρωμής

Οι ασφαλισμένοι (αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες) μέσω της εφαρμογής, μπορούν να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής εισφορών.

Ηλεκτρονικής Υπηρεσίες ΕΦΚΑ | Ασφαλιστικές εισφορές online

Για την πρόσβαση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος TAXIS της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Αμέσως μετά το σύστημα ζητάει το ΑΜΚΑ (το ΑΦΜ είναι προσυμπληρωμένο). Στην συνέχεια το σύστημα θα σας μεταφέρει στην αρχική σελίδα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Μετά την ταυτοποίηση του ασφαλισμένου, μπορείτε να δείτε τις εισφορές αρχικά με «μια ματιά» όπως αναφέρει το σύστημα, ενώ αν μπείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τις υποχρεώσεις κοινωνικής ασφάλισης υπάρχουν αναλυτικά οι εισφορές. Τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 1555.

Ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών «Μη Μισθωτών» στο e-ΕΦΚΑ

Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) του μηνός Ιουνίου 2021 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες.

Η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών είναι η Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εισφορές μη Μισθωτών στο e-ΕΦΚΑ

Δείτε ποσό και κωδικό πληρωμής για τις εισφορές μη Μισθωτών. Η online ηλεκτρονική εφαρμογή e-ΕΦΚΑ (ηλεκτρονικές υπηρεσίες) για τις νέες ασφαλιστικές εισφορές.

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες | Εισφορές μη Μισθωτών στο e-ΕΦΚΑ | Σύνδεση με κωδικούς TAXISNET
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ – Σύνδεση με κωδικούς TAXISNET – Κλικ στην εικόνα

Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης | Βρες τον αριθμό ΑΜΚΑ

Μάθετε online (έχοντας το ΑΦΜ & τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας), αν είστε ήδη κάτοχος ΑΜΚΑ και ποιος είναι ο δικός σας Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης – EFKA | Πληροφορίες

Ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης λειτουργεί από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Είναι αποτέλεσμα της ενοποίησης των προϋπαρχόντων φορέων κοινωνικής ασφάλισης που λειτουργούσαν στη χώρα μας. Με τη δημιουργία του, η κοινωνική ασφάλιση εισέρχεται σε μια νέα εποχή.

Όλοι πλέον ασφαλίζονται στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στον EFKA καταβάλλουν τις εισφορές τους όλοι οι εργαζόμενοι, είτε μισθωτοί είτε αυτοαπασχολούμενοι, από τον εφκα λαμβάνουν την κύρια σύνταξή τους όλοι οι συνταξιούχοι.

Ypologismos.gr ● 300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators
Δείτε online τις #ασφαλιστικές #εισφορές #ΕΦΚΑ. Εκτύπωση, ποσό και κωδικός πληρωμής στο e-ΕΦΚΑ