Αρχική » Ασφάλιση - Ασφαλιστικά ταμεία » ΕΦΚΑ. Ασφαλιστικές εισφορές online. Δείτε ποσό και κωδικό πληρωμής
ΕΦΚΑ. Ασφαλιστικές εισφορές online. Δείτε ποσό και κωδικό πληρωμής

ΕΦΚΑ. Ασφαλιστικές εισφορές online. Δείτε ποσό και κωδικό πληρωμής

ΕΦΚΑ. Ασφαλιστικές εισφορές online. Δείτε το ποσό και τον κωδικό πληρωμής. Εκτύπωση ειδοποιητηρίου ασφαλιστικών εισφορών. Πρόσβαση με κωδικό TAXIS, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Αυγούστου 2019 Μη Μισθωτών.

ΕΦΚΑ. Ασφαλιστικές εισφορές online. Δείτε ποσό και κωδικό πληρωμής

Οι ασφαλισμένοι (αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες) μέσω της εφαρμογής, μπορούν να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής εισφορών.

ΕΦΚΑ. Ασφαλιστικές εισφορές online

Για την πρόσβαση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος TAXIS της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Αμέσως μετά το σύστημα ζητάει το ΑΜΚΑ (το ΑΦΜ είναι προσυμπληρωμένο). Στην συνέχεια το σύστημα θα σας μεταφέρει στην αρχική σελίδα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, δηλαδή στην ΗΔΙΚΑ.

Μετά την ταυτοποίηση του ασφαλισμένου, μπορείτε να δείτε τις εισφορές αρχικά με «μια ματιά» όπως αναφέρει το σύστημα, ενώ αν μπείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τις υποχρεώσεις κοινωνικής ασφάλισης υπάρχουν αναλυτικά οι εισφορές. Τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 1555.

Εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών – αυτοαπασχολούμενων

Αναρτήθηκαν οι εισφορές Αυγούστου 2019 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι οι εισφορές Αυγούστου 2019 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Φορέα.

Η καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Δευτέρα 30.09.2019. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ. Ασφαλιστικές εισφορές online

Δείτε ποσό και κωδικό πληρωμής. Η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις νέες ασφαλιστικές εισφορές.

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ – Είσοδος με διαπιστευτήρια TaxisNet (Κλικ πάνω στην εικόνα)

AMKA. Βρες τον αριθμό ΑΜΚΑ σου online

Μάθετε online (έχοντας το ΑΦΜ & τον Αριθμό Ταυτότητας), αν είστε ήδη κάτοχος ΑΜΚΑ και ποιος είναι ο δικός σας Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης – Πληροφορίες

Ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης λειτουργεί από την 1η Ιανουαρίου 2017. Είναι αποτέλεσμα της ενοποίησης των προϋπαρχόντων φορέων κοινωνικής ασφάλισης που λειτουργούσαν στη χώρα μας. Με τη δημιουργία του, η κοινωνική ασφάλιση εισέρχεται σε μια νέα εποχή.

Όλοι πλέον ασφαλίζονται στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης. Στον EFKA καταβάλλουν τις εισφορές τους όλοι οι εργαζόμενοι, είτε μισθωτοί είτε αυτοαπασχολούμενοι, από τον εφκα λαμβάνουν την κύρια σύνταξή τους όλοι οι συνταξιούχοι.

Δείτε online τις #ασφαλιστικές #εισφορές #ΕΦΚΑ. Ποσό και κωδικός πληρωμής efka #Αύγουστος