Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Cosmorama Travel. Κατάλογοι για ταξίδια, εκδρομές και διακοπές
Logo του ταξιδιωτικού γραφείου Cosmorama Travel,  στους καταλογους του οποίου θα βρείτε προσφορές για ταξίδια - εκδρομές

Cosmorama Travel. Κατάλογοι για ταξίδια, εκδρομές και διακοπές

Cosmorama Travel - Ταξιδιωτικό γραφείο. Κατάλογος με προσφορές της Κοσμόραμα Τράβελ σε κρουαζιέρες, ομαδικά, ατομικά, γαμήλια & εταιρικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο σχεδιασμένα με πείρα & γνώση «ως την άκρη της γης»

Cosmorama Travel Services. Κατάλογος με προτάσεις για γαμήλιο ταξίδι

Κατάλογος με γαμήλια ταξίδια - Ισχύει

Cosmorama Travel Services. Κατάλογος με προτάσεις για γαμήλιο ταξίδι
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

«Γαμήλιο ταξίδι…ως την άκρη της γης!»

Cosmorama Travel – Τουριστικό γραφείου, εισιτήρια, ταξίδια, κρουαζιέρες

Η ταξιδιωτική εταιρία Cosmorama δημιουργήθηκε το 2002 στην Ελλάδα και με σταθερά ανοδική πορεία έχει εδραιώσει την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά στην οποία δραστηριοποιείται με ευθύνη και συνέπεια.

Σκοπός της είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Όραμά της να προσφέρει ταξίδια «..ως την άκρη της γης».

Γραφείο ταξιδίων με υπηρεσίες οργάνωσης ταξιδιών ομαδικά, ατομικά, κρουαζιέρες, αεροπορικά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πακέτα διακοπών με λεπτομέρειες ταξιδιού, τιμές, διαθεσιμότητα, αναχωρήσεις, φωτογραφίες, χάρτες κ.α.

Κοσμόραμα Τράβελ | Δίκτυο καταστημάτων – γραφείων και συνεργασίες

Η έδρα της εταιρίας είναι στην Αθήνα (Σίνα 14, 1ος όροφος, 106 72, Τηλέφωνο: +302103642707).

Από το 2014 λειτουργεί γραφείο και στη Θεσσαλονίκη (Αγίας Σοφίας 15, 54 623, Τηλέφωνο: +302310230555-333) για την καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς της Βόρειας Ελλάδας.

Το Κοσμόραμα Τράβελ είναι μέλος των:

  • HATTA (Hellenic Association of Travel & Tourist Agencies)
  • WATA (World Association of Travel Agents)
  • WOI (World Of Incentives)
  • ASTA (American Society of Travel Agents
  • Επίσης είναι Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των μεγαλύτερων εταιριών Κρουαζιέρων παγκοσμίως.

Προϊόντα & τουριστικές υπηρεσίες Cosmorama Travel

Πολιτιστικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής όπως ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω:

Ομαδικά ταξίδια στα πιο ενδιαφέροντα μέρη του πλανήτη

Τα ομαδικά ταξίδια περιλαμβάνουν διαδρομές σε μία ή περισσότερες χώρες του κόσμου. Ο σχεδιασμός τους είναι αποτέλεσμα προσωπικής πείρας.

Ατομικά ταξίδια και ταξίδια fly & drive

Οι έμπειροι συνεργάτες της Κοσμόραμα θα σας βοηθήσουν να χαράξετε τη δική σας πορεία και θα σας ενημερώσουν για τα αξιοθέατα που θα πρέπει να δείτε. Θα σας βοηθήσουν ακόμα να επιλέξετε τα ξενοδοχεία που σας ταιριάζουν.

Ταξίδια στις μεγαλουπόλεις του κόσμου

Για όποιον λόγο κι αν ταξιδεύετε, δουλειές ή διασκέδαση, η εταιρεία μπορεί να σας κλείσει αεροπορικά εισιτήρια στις καλύτερες τιμές, ξενοδοχεία της κατηγορίας και τιμής που θα επιλέξετε, μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια καθώς και ξεναγήσεις και εκδρομές.

Ταξίδια διακοπών και ξεκούρασης

Στον κατάλογο υπηρεσιών αυτής της κατηγορίας θα βρείτε ενδεικτικές τιμές για τα ωραιότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Σε αρκετές από αυτές τις περιοχές υπάρχει η δυνατότητα ελληνόφωνων ή αγγλόφωνων ξεναγήσεων και εκδρομών.

Γαμήλια ταξίδια & Λίστα Γάμου

«Αν όλα στο γάμο σας πρέπει να είναι τέλεια, τότε το γαμήλιο ταξίδι σας πρέπει να είναι COSMORAMA. Ξεκινήστε μια καινούρια ζωή με το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν. Τώρα, με τη Λίστα Γάμου έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε …ως την άκρη της γης»

Ομαδικά ταξίδια – τοπικής διοργάνωσης – με αγγλόφωνες/πολύγλωσσες ξεναγήσεις

Οι περισσότεροι συνεργάτες της  στο εξωτερικό –που είναι τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ταξιδιωτικά γραφεία στη χώρα τους– οργανώνουν πολυήμερα ομαδικά προγράμματα με πολύγλωσσες ή αγγλόφωνες ξεναγήσεις.

Κρουαζιέρες σε ποτάμια

Ένας θαυμάσιος τρόπος να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου είναι με ποταμόπλοιο. Στην Cosmorama-Travel έχουν επιλέξει τις πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές – κρουαζιέρες στην Ευρώπη, στην Ασία και στην Αμερική.

Επαγγελματικά ταξίδια

Το COSMORAMA προσφέρει όλη την γκάμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών προς τις εταιρίες – πελάτες και τα στελέχη τους σχετικά με τα επαγγελματικά ταξίδια.

Αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταφορές και υπηρεσίες VIP με πολυτελή οχήματα, ενοικίαση αυτοκινήτων

Cosmorama Travel | «...ως την άκρη της γης»

ΤΟΥΡ/ΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ COSMORAMA ΕΠΕ | Κοσμόραμα - Ταξιδιωτικό Γραφείο

Cosmorama Travel LogoΔιεύθυνση: Σίνα 14, 1ος όροφος, 106 72, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2103642707, 2310230555. Fax: 2103648252. Ιστοσελίδα: cosmorama-travel.gr
Ypologismos.gr ● 300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators
Online ο #κατάλογος της #Cosmorama #Travel με προτάσεις για #ταξίδια σε όλο το κόσμο