Αρχική » Online Web Tools » Online καταμέτρηση λέξεων, προτάσεων, παραγράφων σε ένα κείμενο
Πλήθος λέξεων & κειμένου | Κείμενο - text. Online καταμέτρηση χαρακτήρων, λέξεων, παραγράφων | Μετρητής & ανάλυση χαρακτήρων

Online καταμέτρηση λέξεων, προτάσεων, παραγράφων σε ένα κείμενο

Online καταμέτρηση για ένα κείμενο – text των χαρακτήρων (με ή χωρίς κενά), λέξεων, προτάσεων, παραγράφων, μοναδικές & μικρές λέξεις. Μέσοι όροι, στατιστικά.

Κείμενο. Υπολογισμός χαρακτήρων – καταμέτρηση, λέξεων, παραγράφων

Γράψτε το κείμενο που θέλετε ή κάντε αντιγραφή / επικόλληση (copy – paste)  το κείμενο που θέλετε.

Κείμενο προς καταμέτρηση

Χαρακτήρες, λέξεις, προτάσεις, μοναδικές και μέσος όρος λέξεων

Κείμενα και λέξεις - Λίστα κειμένου σε σελίδα ● Text File - List WordsΣε πολλές περιπτώσεις στο web και όχι μόνο, υπάρχει περιορισμός πλήθους χαρακτήρων στην χρήση των διαφόρων social κλπ.

Παραδείγματα: Twitter: 140, SMS: 160, Reddit τίτλος: 300, Yelp Post: 5000, LinkedIn Summary: 2000, Pinterest περιγραφή: 500, Blogspot περιγραφή: 500, Facebook status: 63,206, title tag σε HTML: 70 χαρακτήρες και σε πολλές άλλες περιπτώσεις S.E.O.

Προτάσεις, λέξεις, χαρακτήρες, μέσος όρος, κείμενο με κενό

Με την απλή επικόλληση του προς ανάλυση κειμένου σας θα πάρετε αυτόματα μία ανάλυση του κειμένου:

Σε χαρακτήρες (πλήθος με ή χωρίς κενά), τις λέξεις, τους παραγράφους του κειμένου, το πλήθος και το ποσοστό για τις μοναδικές λέξεις που το αποτελούν, μία ανάλυση σε πλήθος και ποσοστό των μικρών λέξεων που έχουν λιγότερους από 5 χαρακτήρες.

Τέλος, μία ανάλυση για χρήσιμους μέσους όρους όπως ο μέσος όρος χαρακτήρων που έχει η κάθε λέξη και ο μέσος όρος των λέξεων που έχει η κάθε μία σας πρόταση (πόσο μεγάλες είναι οι προτάσεις σας)

Character Count Tool – A Free Character Counter Online

Με το δωρεάν online εργαλείο μας για την καταμέτρηση των λέξεων ή των χαρακτήρων, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε το πλήθος των λέξεων και γραμμάτων – χαρακτήρων σε ένα κείμενο.

Το online Character Counter μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο όταν θέλετε να γράψετε ένα κείμενο που θα έχει ένα όριο χαρακτήρων όπως μία πανεπιστημιακή εργασία, ένα άρθρο επί πληρωμή, ένα βιογραφικό σημείωμα με όριο λέξεων, ή όταν γράφετε ένα κείμενο με μια σειρά από λέξεις ή συγκεκριμένους χαρακτήρες.

Online καταμέτρηση χαρακτήρων, λέξεων, παραγράφων σε ένα #κείμενο #μέτρηση #λέξεις #word