Αρχική » Αναζήτηση - Βρες » Αναζήτηση αρχείων PDF στη Google. Βιβλία, μελέτες, manual, ebooks
Pdf αναζήτηση αρχεία. Μηχανή αναζήτησης PDF search engine

Αναζήτηση αρχείων PDF στη Google. Βιβλία, μελέτες, manual, ebooks

PDF custom search engine. Με τη δύναμη της Google, βρες online από εκατομμύρια αποτελέσματα, μόνο πιντιέφ αρχεία. Κατέβασε δωρεάν βιβλία, μελέτες, πτυχιακές εργασίες, manual προϊόντων, μπροσούρες, εκθέσεις – αναφορές, προγράμματα εκδηλώσεων κ.ά. Free download .pdf files, ebooks, science papers, patents, posters.

Γράψτε στο πεδίο αναζήτησης τι ψάχνετε πχ manual, πρόγραμμα, guide κλπ

PDF search engine. Βρες αρχεία PDF. Μηχανή αναζήτησης .pdf files ● Logo Google Custom Search

Pdf Search Engine. Μηχανή αναζήτησης PDF αρχείων | Portable Document Format

Το Portable Document Format (φορμά φορητού εγγράφου) είναι φορμά αρχείου που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση εγγράφων ανεξαρτήτως λογισμικού, hardware και λειτουργικού συστήματος.

Κάθε Πιντιεφ αρχείο περιλαμβάνει πλήρη περιγραφή ενός καθορισμένου εγγράφου, στην οποία περιλαμβάνεται το κείμενο, οι γραμματοσειρές, τα γραφικά και άλλες απαιτούμενες πληροφορίες.

Το 1991, ο συνιδρυτής της Adobe Systems Τζον Γουόρνοκ (John Warnock) περιέγραψε ένα σύστημα που αποκαλούσε “Camelot” (Κάμελοτ) και εξελίχθηκε στο Πι ντι εφ.

Ενώ η Adobe Systems διέθεσε τις προδιαγραφές του Πι ντι εφ ελεύθερα το 1993, ουσιαστικά το φορμά Πι ντι εφ παρέμεινε ιδιοκτησιακό, ελεγχόμενο από την Adobe, έως ότου απελευθερώθηκε επίσημα ως ανοικτό πρότυπο στις 1 Ιουλίου, 2008, και δημοσιεύτηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης ως ISO 32000-1:2008

Το 2008, η Adobe δημοσίευσε μία Άδεια Δημόσιας Ευρεσιτεχνίας (Public Patent License) στο ISO 32000-1 παρέχοντας ελεύθερες δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίες που κατείχε η Adobe, έτσι ώστε να είναι δυνατή η δημιουργία, πώληση και διανομή εφαρμογών Πιντιεφ.Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε αρχεία Πι ντι εφ τα οποία καθορίζονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Adobe παραμένοντας σε ιδιοκτησιακό καθεστώς (π.χ. Adobe XML Forms Architecture, Adobe JavaScript

Adobe Acrobat – PostScript | Portable Document Format

Αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας 1990 ως τρόπος διανομής εγγράφων, που περιλάμβανε κείμενο, φορμάρισμα και εικόνες, για χρήστες υπολογιστών που εργάζονταν σε διαφορετικές πλατφόρμες και δεν είχαν πρόβαση σε αμοιβαία συμβατό λογισμικό εφαρμογής.

Το φορμάτ αναπτύχθηκε ανάμεσα σε άλλα ανταγωνιστικά φορμάτ όπως το DjVu (αναπτύσσεται ακόμα), το Envoy, το Common Ground Digital Paper, το Farallon Replica ακόμη και το PostScript φορμά της Adobe (.ps).

Εκείνα τα πρώιμα χρόνια, πριν την ανάδυση του World Wide Web και των εγγράφων HTML, το Πι ντι εφέγινε δημοφιλές για Ροή εργασιών ηλεκτρονικής έκδοσης . – Wikipedia

PDF search engine. #Download δωρεάν #pdf #βιβλία, πτυχιακές εργασίες, #manual και προγράμματα