Αρχική » Αναζήτηση - Βρες » ΕΟΠΥΥ γιατροί και ραντεβού. Βρες διαθεσιμότητα & ιατρό ανά περιοχή
Online αναζήτηση γιατρών ΕΟΠΥΥ για ραντεβού ανά περιοχή - EOPYY FindDoctor

ΕΟΠΥΥ γιατροί και ραντεβού. Βρες διαθεσιμότητα & ιατρό ανά περιοχή

ΕΟΠΥΥ γιατροί και ραντεβού online. Γιατροί όλων των ειδικοτήτων συμβεβλημένοι με τον EOPYY και Συμβεβλημένοι Προμηθευτές Υγείας, ανά περιοχή, για όλη την Ελλάδα. Βρες τον κοντινότερο γιατρό και δες την διαθεσιμότητα, το πλαφόν και κλείσε δωρεάν το ραντεβού σου άμεσα!

Ψάξε Γιατρό ΕΟΠΥΥ | EOPYY FindDoctor by 11888.gr giaola

Ειδικότητα
Περιοχή

HelpPost.gr ● Επιλεγμένος συνεργάτης του 11888 giaola

Συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ και ραντεβού σε πραγματικό χρόνο

Δείτε σε πραγματικό χρόνο, αν ο συμβεβλημένος γιατρός του EOPYY – ΠΕΔΙ, που θέλετε – σας ενδιαφέρει να επισκεφτείτε – κλείσετε ραντεβού, έχει  ακόμα διαθέσιμα «ανοιχτά» ραντεβού και πόσα διαθέσιμα έχει ακόμα (από τα μέγιστα που επιτρέπονται κάθε μήνα), ώστε να μην επιβαρύνεστε οικονομικά.

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα «1» και «2» :

1

ΕΟΠΥΥ – Συμβεβλημένοι Προμηθευτές Υγείας ανά περιοχή

Συμβεβλημένοι Προμηθευτές Υγείας ανά περιοχή. Αναζητήστε στο επίσημο ιστοχώρο του ΕΟΠΥΥ – eopyy.gov.gr – τον ιατρό που σας ενδιαφέρει. Η αναζήτηση σας γίνεται με μία σειρά από κριτήρια και επιλογές όπως ενδεικτικά αναφέρουμε την ειδικότητα του γιατρού, την πόλη -περιοχή που έχει το ιατρείο του – επαγγελματική έδρα κλ.π.

Μετά την αναζήτηση, στο σύνολο των αποτελεσμάτων εάν κάντε κλικ στο εικονίδιο δεξιά με τις λεπτομέρειες θα βρείτε ανά γιατρό πληροφοριακά στοιχεία όπως:

Επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, ειδικότητα, τηλέφωνα επικοινωνίας, email, διεύθυνση και Τ.Κ, πόλη, Νομός, μέχρι και το γεωγραφικό μήκος και γεωγραφικό πλάτος του ιατρείου του.

ΕΟΠΥΥ - Αναζήτηση Παρόχου Υγείας ανά περιοχή
Κάντε κλικ στην εικόνα για να πάτε στο site του ΕΟΠΥΥ
2

ΙΚΑ – Γιατροί  EOPYY- eFindDoctor – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Αφού από το προηγούμενο βήμα (βήματα) έχετε βρει τον γιατρό που σας ενδιαφέρει. Κάντε κλικ στην κάτωθι εικόνα για να πάτε στον επίσημο ιστοχώρο – app «Γιατροί EOPYY- IKA».

Εκεί, συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία όπως «μήνας» και «έτος», «νομός» και «ειδικότητα γιατρού» και γράφοντας μετά το όνομα του γιατρού που σας ενδιαφέρει, πληροφορείστε για τη διαθεσιμότητά του για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα – εάν έχει δηλαδή συμπληρώσει το μηνιαίο όριο σε (πχ 200) επισκέψεις – ραντεβού ή όχι.

ΙΚΑ - Γιατροί EOPYY- eFindDoctor - Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Κάντε κλικ στην εικόνα για να πάτε στο site του IKA – ΕΟΠΠΥΥ

Στο παραπάνω site ενημερώνεστε καθημερινά για τα διαθέσιμα ραντεβού κάθε γιατρού, καθώς έχουν ήδη αφαιρεθεί τα προγραμματισμένα και τα εκτελεσμένα ραντεβού από το προβλεπόμενο όριο.

#Γιατρός και ραντεβού. Γιατροί όλων των ειδικοτήτων συμβεβλημένοι με τον #ΕΟΠΥΥ #υγεία