Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Ravenna προσφορές. Ραβέννα φυλλάδιο με πλακάκια, είδη υγιεινής
Logo της Ravenna Ceramica όπου θα βρείτε τις προσφορές του φυλλαδίου Ραβέννα Κεράμικα με πλακάκια και είδη υγιεινής

Ravenna προσφορές. Ραβέννα φυλλάδιο με πλακάκια, είδη υγιεινής

Ravenna Ceramica προσφορές σε πλακάκια δαπέδου για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, είδη υγιεινής (μπανιέρες, λεκάνες, ντουσιέρες), έπιπλα κουζίνας & μπάνιου. Επίσης προϊόντα κήπου, θέρμανσης, φωτιστικά, δομικά υλικά κ.ά

Ravenna Ceramica Νο2, έπιπλα & φωτιστικά. Έντυπο «Ravenna Magazine»

Έντυπο - Magazine με έπιπλα και είδη διακόσμησης - Ισχύει

Ravenna Ceramica Νο2, έπιπλα & φωτιστικά. Έντυπο «Ravenna Magazine»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Ravenna Ceramica – Ραβέννα έκθεση, γραφεία

Η Ravenna Α.Ε είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων. Η παρουσία της ξεκίνησε το 2003 ενώ οι ιδρυτές της έχουν εμπειρία από το 1982. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ξεπερνούν τα 40 χιλ. τετραγωνικά μέτρα και είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Στο 1ο κτήριο (61 χλμ Αθηνών – Λαμίας, Σχηματάρι) βρίσκονται η έκθεση, τα κεντρικά γραφεία και οι αποθήκες, στο 2ο κτήριο (64 χλμ Αθηνών – Λαμίας, Σχηματάρι) είναι το Logistics Center, και στο 3ο κτήριο (10 χλμ Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, Πυλαία) βρίσκονται η έκθεση, τα γραφεία και οι αποθήκες της εταιρείας για την Βόρεια Ελλάδα.

Πλακάκια, έπιπλα, είδη υγιεινής, θέρμανση

Στις εγκαταστάσεις της Ravenna θα βρείτε προσφορές για πλακάκια δαπέδου και τοίχου, γρανίτες, ψηφίδες κουζίνας και πισίνας, στόκους και κόλες. Πλούσια γκάμα σε είδη υγιεινής όπως ντουζιέρες, μπανιέρες, υδρομασάζ καθώς και σε έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου.

Στην Ραβένα θα βρείτε επίσης έπιπλα για το υπνοδωμάτιο, το καθιστικό, την τραπεζαρία άλλα και έπιπλα για το γραφείο και το παιδικό δωμάτιο. Διαθέτει πολλά προϊόντα και λύσεις για τον φωτισμό όπως φωτιστικά οροφής και τοίχου, καθώς και επιτραπέζια & επιδαπέδια φωτιστικά.

Για την ενεργειακή θέρμανση του σπιτιού θα βρείτε λέβητες pellet και ξύλου, ενεργειακά τζάκια και σόμπες, σόμπες ξύλου με φούρνο καθώς και σόμπες νερού που συνδέονται με το καλοριφέρ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία, τα καταστήματα (ωράριο και θέσεις εργασίας) τις υπηρεσίες της, το τμήμα service, την χρηματοδότηση και τις εγγυήσεις των προϊόντων καθώς και για το ηλεκτρονικό της κατάστημα (e-shop) θα βρείτε με κλικ εδώ.

Ravenna Ceramica | «Και στο Desing No 1»

RAVENNA A.E | Ραβέννα Κεράμικα - Πλακάκια & Είδη Υγιεινής

Ravenna Ceramica LogoΔιεύθυνση: 61ο χλμ Αθηνών - Λαμίας, 32009 Σχηματάρι. Τηλέφωνα: 2262056716. Fax: 2262056717. Ιστοσελίδα: ravenna.gr
Ξεφυλλίστε το #φυλλάδιο με #προσφορές #Ravenna Ceramica. #Πλακάκια είδη υγιεινής έπιπλα Ραβέννα