Αρχική » Αναζήτηση - Βρες » Έλεγχος γνησιότητας, ημερομηνίας λήξης, παρτίδας φαρμάκων online ΕΟΦ
Έλεγχος γνησιότητας παρτίδας φαρμάκων από τον ΕΟΦ για ημερομηνίας λήξης, προδιαγραφές κλπ

Έλεγχος γνησιότητας, ημερομηνίας λήξης, παρτίδας φαρμάκων online ΕΟΦ

Έλεγχος online γνησιότητας, ημερομηνίας λήξης, παρτίδας των φαρμάκων – ΕΟΦ με τον αριθμό της ταινίας γνησιότητας (επικολλημένη στη συσκευασία φαρμάκου).

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. Αναζήτηση ταινίας γνησιότητας φαρμάκων

Find condent - Αναζήτηση περιεχομένου και πληροφοριών. Search engineΠληκτρολογήστε τον αριθμό της ταινίας γνησιότητας που βρίσκεται επικολλημένη στη συσκευασία φαρμάκου που κρατάτε για να ελέγξετε την εγκυρότητά της, συνεπώς και την εγκυρότητα της φαρμάκου που αγοράσατε.

Ο αριθμός ταινίας γνησιότητας ξεκινάει από το έτος εκτύπωσης της (20, 21, 22 κλπ) και αποτελείται από 12 ψηφία

ΕΟΦ. Online έλεγχος εγκυρότητας, ημερομηνίας λήξης συσκευασίας

Εάν για παράδειγμα ψάξετε ως Barcode ταινίας το «180255638998» θα πάρετε αποτέλεσμα:
«Barcode συσκ. 2802841601037. Περιγραφή συσκ. VELPINE XR 37,5MG/CAP PR.CAP BT X 30 ΣΕ BLIST. (PVC/ALUM). Αρ. παρτίδας A2C136. Ημ/νία λήξης 03 / 2021»


Προσέξετε μην πληκτρολογήσετε εκ παραδρομής τον γραμμικό κώδικα του φαρμάκου, ο οποίος ξεκινάει πάντα από 280

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων – ΕΟΦ ουδεμία ευθύνη φέρει για την ορθότητα των δεδομένων διότι εισάγονται στο σύστημα από τις εμπλεκόμενες φαρμακευτικές εταιρίες με δική τους αποκλειστική ευθύνη.Version 1.0 (2013-05-14)

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ιδρύθηκε το 1983 με το Ν. 1316 και είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αποστολή του ΕΟΦ είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας σε σχέση με την κυκλοφορία στην Ελλάδα: φαρμακευτικών προϊόντων ανθρώπινης και κτηνιατρικής χρήσης, φαρμακούχων ζωοτροφών και προσθετικών ζωοτροφών, τροφίμων ειδικής διατροφής και συμπληρωμάτων διατροφής,  βιοκτόνων ιατρικών βοηθημάτων, καλλυντικών.

#Βρες αν είναι #έγκυρα - #γνήσια τα #φάρμακα και αν έχουν λήξει βάση της συσκευασίας #ΕΟΦ