Αρχική » How to & DIY » Σπίτι How to » Πως βγάζω την σκουριά από μεταλλική επιφάνεια (Video How To)

Πως βγάζω την σκουριά από μεταλλική επιφάνεια (Video How To)

Πως βγάζω την σκουριά από μεταλλική επιφάνεια (Video How To). Πώς μπορούμε να φτιάξουμε μια μεταλλική επιφάνεια από τη σκουριά με την τεχνική της υδροβολής.

Πως βγάζω την σκουριά από μεταλλική επιφάνεια (Video How To)

Με αφορμή το παλιό μαγγανοπήγαδο στον κήπο του, ο Άγγελος δείχνει στην Φιλίππα πώς μπορούμε να «θεραπεύσουμε» μια ταλαιπωρημένη μεταλλική επιφάνεια από τη σκουριά. Αυτό που εντυπωσιάζει ιδιαίτερα τη Φιλίππα είναι η τεχνική της υδραμμοβολής που χρησιμοποιεί ο Άγγελος για να αφαιρέσει τη σκουριά από το μέταλλο (επίσης από μια σκουριασμένη κλειδωνιά).

Την ίδια τεχνική χρησιμοποιούν αργότερα, προκειμένου να μεταποιήσουν μια άχρηστη καρέκλα και να την ταιριάξουν με ένα απίστευτο τραπεζάκι-κομοδίνο-μπαούλο που σχεδιάζει και κατασκευάζει ο Άγγελος χρησιμοποιώντας δυο… ψαροκασέλες!

Τα σχεδόν άχρηστα υλικά αποκτούν μια εντελώς νέα ταυτότητα και γίνονται όχι μόνο χρηστικά αλλά και πανέμορφα! Επειδή όμως, τα λάθη είναι και για τους μάστορες, ο Άγγελος δείχνει στην Φιλίππα πώς διορθώνεται ένα άστοχο τρύπημα στον τοίχο, έτσι ώστε να μη φοβάται στο μέλλον να ασχοληθεί και μόνη της με μικρομερεμέτια στο σπίτι της. Πηγή : Σκάι

Πώς βγάζουμε εύκολα τη #σκουριά από μια μεταλλική επιφάνεια ή #σίδερο με #υδροβολή #videohowto