Αρχική » How to & DIY » Μαγειρική, μπάρμπεκιου BBQ, ψησταριά » Φτιάξε μόνος σου ψησταριά από βαρέλι. Ιδέες με videos – How to BBQ

Φτιάξε μόνος σου ψησταριά από βαρέλι. Ιδέες με videos – How to BBQ

Φτιάξε μόνος σου ψησταριά από βαρέλι. How to βίντεο πως μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας μία ψησταριά από ένα βαρέλι εύκολα και οικονομικά. How to Build Your Own BBQ Barrel.

Φτιάξε μόνος σου ψησταριά από βαρέλι

Το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι μία αγαπημένη συνήθεια – πόθος των περισσότερων Ελλήνων, δηλαδή…. να τρώνε το αποτέλεσμα του ψησίματος στα κάρβουνα.

Πάντα σε μία παρέα που ψήνει στα κάρβουνα ο ήρωας είναι ο μάστορας – ψήστης, είτε ως εθελοντής είτε ως μάστορας ! … άσε που δεν σηκώνει και παρατηρήσεις ή υποδείξεις.

How to Build Your Own BBQ Barrel

Κάρβουνα για μπάρμπεκιου - BBQ και ψησταριά σε τσουβάλι. Ψήσιμο και ψήστης ● Charcoal - ΚarvounaΠολλοί έχουμε δει και σχεδόν όλοι έχουμε ζηλέψει τα γνωστά αυτοσχέδια βαρέλια υπαίθριες ψησταριές σε χωράφια, οικόπεδα, αυλές.

Στα 3 βίντεο βλέπουμε πως μπορούμε να φτιάξουμε μία τέτοια ψησταριά από βαρέλι. Είσαι μάστορας; «Ιδού η Ρόδος ιδού και το βαρέλι…. !»

Βέβαια, υπάρχουν πολλές παραλλαγές στην κατασκευή, εξαρτάται, την όρεξη, τα χρήματα, την φαντασία, τα υλικά και φυσικά τον μάστορα….Άλλο ένα video :

Custom build oil drum BBQ with Rotisserie

Video ιδέα ψησταριά από βαρέλι

Two Guys, One Keg – The Keg-A-Que how to (BBQ)

Ψησταριά από βαρέλι. Ιδέες με videos στο Youtube

Εάν θέλεις να πάρεις και άλλες ιδέες κατασκευών και προτάσεις, στο Youtube θα βρείτε έξυπνες ιδέες και λύσεις, δείτε ορισμένες

Barbeque & Ψησταριές

Στην αγορά και σε καταστήματα με ανάλογο εξοπλισμό, θα βρείτε πλήθος από: ηλεκτρικές ψησταριές, ψησταριές κάρβουνου & υγραερίου, χτιστά barbeque και πλάκες ψησίματος.

Επίσης θα βρείτε: μοτέρ σούβλας, αξεσουάρ για ψησταριές, δοχεία εκκίνησης (χωνί), σχάρες ψησίματος, σετ barbeque, καλύμματα για ψησταριές, σούβλες και εργαλεία barbeque.

Ψήσιμο στη σχάρα και στα κάρβουνα – tip

Για μετατρέψετε τη σχάρα στο μπάρμπεκιου (BBQ) ή στο φούρνο σας σε αντικολλητική και να αποφύγετε τις ώρες τριψίματος για να αφαιρέσετε το κολλημένο κρέας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κόψετε ένα κρεμμύδι στη μέση και να τρίψτε την κομμένη πλευρά στη θερμαινόμενη σχάρα.

Ψήσιμο στα #κάρβουνα. Πως να φτιάξουμε μόνοι μας μία #ψησταριά από ένα #βαρέλι video #diy