Αρχική » How to & DIY » Μαγειρική, μπάρμπεκιου BBQ, ψησταριά » Πως θα ξεπαγώσετε εύκολα και γρήγορα κατεψυγμένο κρέας | Video

Πως θα ξεπαγώσετε εύκολα και γρήγορα κατεψυγμένο κρέας | Video

Πως θα ξεπαγώσετε κατεψυγμένο κρέας. Στο βίντεο θα δείτε ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο να ξεπαγώσετε το κατεψυγμένο κρέας. Πρακτικές συμβουλές για τη κουζίνα.

Πως θα ξεπαγώσετε γρήγορα κατεψυγμένο κρέας – Βίντεο

Πρακτικές συμβουλές για το σπίτι και τη κουζίνα. Ένα χρήσιμο tip. Αυτό το τέχνασμα, ξεπαγώνει το κρέας μέσα σε λίγα λεπτά και δεν κινδυνεύει να ψηθεί, όπως στο φούρνο μικροκυμάτων.

Σε όλους μας έχει συμβεί να ξεχάσουμε να βγάλουμε το κρέας στην κατάψυξη και να το θυμόμαστε τη στιγμή που μπαίνουμε στην κουζίνα για να μαγειρέψουμε.

Πώς θα ξεπαγώσεις κρέας, κοτόπουλο ή κιμά εύκολα & γρήγορα

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πλαστικές σακούλες τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο και ένα κατσαρολάκι με νερό. Τοποθετείς το κατεψυγμένο κρέας στα πλαστικά σακουλάκια και το σφραγίζεις.

Για αρχή ζεστάνετε νερό μέσα σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε το μέχρι να δημιουργηθούν οι πρώτες φυσαλίδες στον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήστε το κρέας μέσα στα σακουλάκια και βάλτε το μέσα στο νερό, κλείνοντας το καπάκι της κατσαρόλας και έχοντας τη φωτιά σε πολύ χαμηλή στάθμη.

Τα κομμάτια καλό θα ήταν να είναι μικρά ώστε να ξεπαγώσουν πιο γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται πάνω από 15 λεπτά.

Στη συνέχεια, αφού αποσύρετε το νερό από τη φωτιά και βγάλετε το κρέας από το ζεστό νερό, μπορείτε να το μαγειρέψτε κανονικά.

Βίντεο με συμβουλές πως θα ξεπαγώσετε γρήγορα #κατεψυγμένο #κρέας #video #κουζίνα