Αρχική » Ασφάλιση - Ασφαλιστικά ταμεία » ΕΦΚΑ. Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων – Μηνιαία ανάλυση σύνταξης
ΕΦΚΑ υπόδειγμα «Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων» με «Μηνιαία ανάλυση σύνταξης»

ΕΦΚΑ. Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων – Μηνιαία ανάλυση σύνταξης

ΕΦΚΑ – Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων. Δείτε (και εκτυπώστε), πώς διαμορφώνεται η μηνιαία πληρωμή της σύνταξης σας (για τους συνταξιούχους τέως ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ΤΑΠ ΟΤΕ, ΤΣΠ ΑΤΕ, ΕΤΒΑ, ΤΥΔΚΥ, ΔΕΗ κ.α), με αναλυτικές οδηγίες, πληκτρολογώντας τα ασφαλιστικά σας στοιχεία, από την ημερομηνία πίστωσης του τραπεζικού λογαριασμού σας.

ΕΦΚΑ. Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων – Μηνιαία ανάλυση σύνταξης

ΕΦΚΑ. Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων | Σύνδεση με κωδικούς TAXISNET
Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για είσοδο στην ηλεκτρονική εφαρμογή

Ηλεκτρονική Υπηρεσία για του συνταξιούχους του ΕΦΚΑ

Ηλεκτρονική Υπηρεσία «Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων». Μέσω της υπηρεσίας αυτής, έχετε τη δυνατότητα πληκτρολογώντας τα απαιτούμενα ασφαλιστικά σας στοιχεία να ενημερώνεστε σε μηνιαία βάση, από την ημερομηνία πίστωσης του τραπεζικού σας λογαριασμού και μετά, για το πώς διαμορφώνεται η μηνιαία πληρωμή της σύνταξης σας αναλυτικά.

ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ΤΑΠ ΟΤΕ, ΤΣΠ ΑΤΕ, ΤΑΠ ΕΤΒΑ, ΤΥΔΚΥ, ΤΑΠ ΔΕΗ, ΤΑΠΙΛΤ, ΕΤΕΑ

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ (τέως ΙΚΑ ΕΤΑΜ, τ.ΤΑΠ ΟΤΕ, τ.ΤΣΠ ΑΤΕ, τ.ΤΑΠ ΕΤΒΑ, τ.ΤΥΔΚΥ, τ.ΤΑΠ ΔΕΗ, τ.ΤΑΠΙΛΤ) καθώς και του ΕΤΕΑ (τ.ΕΤΕΑΜ)

Χρήσιμες πληροφορίες για την ηλεκτρονική εφαρμογή του EFKA

  • Καταχωρήστε τα 7 πρώτα ψηφία του Α.Μ. (γράμματα αν υπάρχουν & νούμερα, π.χ. αν είναι Ε00123456 καταχωρήστε Ε001234), Α.Μ. ΔΙΑΣ (συνεχόμενα – χωρίς κενά, γράμματα με Ελληνικούς χαρακτήρες).
  • Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική.
  • Εισάγετε τον Κωδικό Οπτικής Επιβεβαίωσης.
  • Πατήστε Εκτύπωση.
  • Εάν τα στοιχεία που καταχωρήσατε ταυτίζονται με αυτά των αρχείων συντάξεων, εμφανίζεται το Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων και μπορείτε να προχωρήσετε στην εκτύπωσή.
  • Εάν τα στοιχεία που καταχωρήσατε δεν ταυτίζονται με αυτά των αρχείων συντάξεων, παρακαλούμε ελέγξτε εάν καταχωρήσατε τα σωστά στοιχεία. Διαφορετικά απευθυνθείτε στο τμήμα πληρωμών συντάξεων του Υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ του τόπου κατοικίας σας.
  • Σημειώνεται ότι αν στο Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων είναι συμπληρωμένοι και οι δύο Α.Μ. ΔΙΑΣ (ΙΚΑ και ΕΤΕΑΜ), για την έκδοση αυτού, απαιτείται η καταχώρηση μόνο του A.M. ΔΙΑΣ ΙΚΑ.
  • Εάν λαμβάνετε περισσότερα από ένα Ενημερωτικά Σημειώματα Συντάξεων (δηλ. λαμβάνετε περισσότερες από μία συντάξεις), επαναλάβετε την ανωτέρω διαδικασία για κάθε Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων ξεχωριστά.

Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (EFKA)

Ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) λειτουργεί από την 1η Ιανουαρίου 2017. Είναι αποτέλεσμα της ενοποίησης των προϋπαρχόντων φορέων κοινωνικής ασφάλισης που λειτουργούσαν στη χώρα μας.

#ΕΦΚΑ - Ενημερωτικό σημείωμα για την μηνιαία πληρωμή της #σύνταξης #efka