Αρχική » Υπολογισμοί - Calculators » Ωροσκόπιο υπολογισμός. Ωροσκόπος βάση ημερομηνίας – ώρα γέννησης
Ωροσκόπιο υπολογισμός. Βρες τον ωροσκόπο σου | Oroskopio online | Rising Sign Calculator – Horoscope

Ωροσκόπιο υπολογισμός. Ωροσκόπος βάση ημερομηνίας – ώρα γέννησης

Ωροσκόπιο υπολογισμός online. Βρες τον ωροσκόπο σου με βάση την ημερομηνία και ώρα γέννησης. Ο Ωροσκόπος δείχνει τα βασικά σημεία της προσωπικότητας του ατόμου και του χαρακτήρα. Rising Sign Calculator – Horoscope. Oroskopio Ypologismos στο HelpPost.gr

Ωροσκόπος υπολογισμός. Βρες – υπολόγισε το ωροσκόπιο σου

Online Υπολογισμός | HelpPost.grΥπολογίστε online των Ωροσκόπο σας που υποτίθεται πως δείχνει τα βασικά σημεία της προσωπικότητας του ατόμου και το χαρακτήρα του.

Ωροσκόπος είναι το σημείο εκείνο που κατά τη γέννηση μας ανέτειλε, ξεκινούσε για να το πούμε πιο απλά, το ωροσκόπιο μας.

Rising Sign Calculator online – Horoscope | Oroskopio Ypologismos

Για να βρείτε με απόλυτη ακρίβεια κι εσείς τον Ωροσκόπο σας συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία

Ημερομηνία Μήνα (πχ 9, 25)
Μήνας (πχ 4, 10)
Έτος γέννησης (δέχεται έως 2004)
Ωρα γέννησης (πχ 9 ή 23)
Λεπτό γέννησης (πχ 1 ή 59)

Ωροσκόπος, κλίσεις, τάσεις και χαρακτηριστικά ανθρώπων

Η μοίρα του Ζωδιακού που οριζόταν από την ανατολική κατεύθυνση του σημείου που βρισκόσασταν κατά τη στιγμή της γέννησής σας, δίνει τον Ωροσκόπο σας .

Μαζί με τη Σελήνη ορίζει τη φύση της προσωπικότητας, τις κλίσεις και τις τάσεις, όπως επίσης και τον τρόπο με τον οποίο κανείς  αντιλαμβάνεται τον κόσμο.

Οι διαθέσεις που εκφράζονται από τον Ωροσκόπο είναι καθαρά παρορμητικές και εγωκεντρικές, ενώ οι εμπειρίες που  προσφέρονται από αυτόν πηγάζουν μόνον από τις πέντε γνωστές αισθήσεις  μας.

Τόσο ο χαρακτήρας όσο και το ίδιο το παρουσιαστικό του ανθρώπου, χρωματίζονται έντονα από τη θέση του Ωροσκόπου. Οι απαντήσεις που χρειάζεται να βρείτε στη ζωή σας όσο οι ιδιότητες τις οποίες γεννηθήκατε για να εκδηλώσετε, δίδονται όλες από τη θέση του Ωροσκόπου σας.

Αστρολογία, Ζώδια και Σελήνη |Ωροσκόπος υπολογισμός

Αστρολογία ονομάζεται το σύνολο των παραδόσεων και συστημάτων, τα οποία ισχυρίζονται πως η φαινόμενη θέση διάφορων ουρανίων σωμάτων σχετίζεται με τη ζωή του ανθρώπου με τρόπο άγνωστο στη σημερινή επιστήμη και την λογική της αιτιοκρατίας.

Η συσχέτιση της θέσης των ουράνιων σωμάτων και της ανθρώπινης ζωής σύμφωνα με ορισμένες αστρολογικές σχολές είναι αιτιακή ή κατά άλλες μη-αιτιακή.

Για τους μελετητές της αστρολογίας τα ζώδια είναι 12 υποτιθέμενα «ενεργειακά τμήματα» στα οποία χωρίζεται ο Ζωδιακός Κύκλος, και τα οποία υποτίθεται κατά κάποιο παραεπιστημονικά εξηγούμενο ή «ανεξήγητο» τρόπο επηρεάζουν τα ανθρώπινα φαινόμενα ή συμβάντα ή δραστηριότητες.

Το Ζώδιο υποτίθεται πως δείχνει την εξωτερική σωματική κατάσταση, την εμφάνιση, την αύρα και την υγεία. Αντιστοιχεί στο Σώμα.

Ο Ωροσκόπος υποτίθεται πως δείχνει τα βασικά σημεία της Προσωπικότητας του ατόμου και το χαρακτήρα του. Αντιστοιχεί στο Πνεύμα.

Η Σελήνη υποτίθεται πως αντιστοιχεί στην εσωτερική έκφραση. Αντιστοιχεί στην Ψυχή.

Ωροσκόπος (Ascendant): είναι η μοίρα του ζωδιακού αστερισμού που ανατέλλει την στιγμή της γέννησης. Από εκεί αρχίζει ο 1ος οίκος(wikipedia)

Ωροσκόπιο | Ωροσκόπος υπολογισμός

Ωροσκόπος είναι το σημείο εκείνο που κατά τη γέννηση μας ανέτειλε, ξεκινούσε για να το πούμε πιο απλά, το ωροσκόπιο μας. Είναι η ακμή του πρώτου οίκου, από τους δώδεκα που έχει ένα ωροσκόπιο.

Ο πρώτος οίκος συμβολίζει αυτό που πραγματικά είμαστε, ενώ τα χαρακτηριστικά μας γνωρίσματα τα δίνει το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε. Αντιπροσωπεύει τις βαθύτερες ανάγκες μας που όταν τις εκφράσουμε αισθανόμαστε ολοκληρωμένοι σαν προσωπικότητες.

Τις περισσότερες φορές ο ωροσκόπος είναι κληρονομικός. Είναι δηλαδή το ζώδιο στο οποίο ανήκει η μητέρα μας, ο πατέρας μας ή κάποιο στενό μας πρόσωπο που αν και δεν φαίνεται άμεσα μας διαμόρφωσε τη προσωπικότητα και επέδρασε καταλυτικά στην άποψη μας για τη ζωή.

Ο ωροσκόπος είναι εκτός των άλλων και το σημείο εκείνο που επηρεάζει σημαντικά την εξωτερική μας εμφάνιση, το τρόπο που κινούμαστε αλλά και το τρόπο που συμπεριφερόμαστε.

Είναι το σημείο εκείνο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας, την εικόνα μας. Αντίθετα ο Ήλιος, δηλαδή το ζώδιο, αντιπροσωπεύει την εικόνα που έχουμε επιλέξει να δείχνουμε προς τα έξω. Και τα δύο σημεία λοιπόν είναι εξίσου σημαντικά, αρκεί να τους επιτρέπουμε να εκφράζουν τη σημαντικότητά τους! (by heliofoto.gr)

Δείτε επίσης στο HelpPost.gr:

Ζώδια σήμερα

Online #Υπολογισμός. Βρες και υπολόγισε το #ωροσκόπιο σου #RisingSign #Horoscope