Αρχική » Χάρτες - Online maps » Street View – Google Maps. Περιηγηθείτε στην Ελλάδα και τον Κόσμο
Google Street View Map. Περιηγηθείτε σε Ελλάδα και Κόσμο | Αξιοθέατα, φύση, μουσεία, στάδια, εστιατόρια και επιχειρήσεις

Street View – Google Maps. Περιηγηθείτε στην Ελλάδα και τον Κόσμο

Εξερευνήστε αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο, ανακαλύψτε τα θαύματα της φύσης και περιηγηθείτε μέσα σε τοποθεσίες όπως μουσεία, στάδια, εστιατόρια και μικρές επιχειρήσεις με εικόνες 360 μοιρών στους Χάρτες Google με το Street View.

Google Street View Map. Περιηγηθείτε στην Ελλάδα και τον Κόσμο

Αξιοθέατα, φύση, μουσεία, στάδια, εστιατόρια και μικρές επιχειρήσεις. Επίγεια πανοραμική απεικόνιση με φωτογραφίες των χαρτών της Google.

Explore world landmarks, discover natural wonders, and step inside locations such as museums, arenas, restaurants and small businesses with 360-degree

Explore world landmarks, discover natural wonders, and step inside locations such restaurants and small businesses
Google Street View Map. Περιηγηθείτε στην Ελλάδα και τον Κόσμο | Explore world landmarks

Εάν όμως θέλεις να δεις το Google Street View και Google Map χάρτης side by side. Μία παράλληλη μαγευτική online εξερεύνηση στο Google Street View με παράλληλη πλοήγηση – μετακίνηση στον χάρτη Google δείτε τον χάρτη μας: Παράλληλη online πλοήγηση σε Google Street View & Google Map

Κατανόηση – Google Street View. Εικόνες και Φωτογραφίες

Τι λέει η ίδια η Google για το Google Street View:

Συλλογή Εικόνων στο Street View

Σημείο ενδιαφέροντος, περιοχή στο χάρτη - Γεωπληροφορία ● Map Point - Geolocation - Google PlacesΣυλλογή Εικόνων. Πρώτα πρέπει να οδηγήσουμε στους δρόμους και να φωτογραφίσουμε τις τοποθεσίες που παρουσιάζονται στο Street View.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε πολλούς παράγοντες, όπως ο καιρός και η πυκνότητα του πληθυσμού των διαφόρων περιοχών, για να καθορίσουμε πότε και πού μπορούμε να συλλέξουμε τις καλύτερες δυνατές εικόνες.

Ευθυγράμμιση εικόνων | Κλίση και επαναπροσδιορισμός των εικόνων

Ευθυγράμμιση εικόνων. Για να αντιστοιχίσουμε κάθε εικόνα με τη γεωγραφική της θέση στο χάρτη, συνδυάζουμε σήματα από τους αισθητήρες στο αυτοκίνητο που μετρούν το στίγμα GPS, την ταχύτητα και την κατεύθυνση.

Αυτό μας βοηθά να ανακατασκευάσουμε με ακρίβεια τη διαδρομή του αυτοκινήτου, ακόμη και να επιτύχουμε κλίση και επαναπροσδιορισμό των εικόνων, εάν χρειάζεται.

Μετατροπή φωτογραφιών σε πανοραμικές εικόνες 360 μοιρών

Μετατροπή φωτογραφιών σε πανοραμικές εικόνες 360 μοιρών.   Για την αποφυγή των κενών στα πανοράματα, διαδοχικές κάμερες καταγράφουν εικόνες σε μικρά διαστήματα και στη συνέχεια συρράπτουμε τις φωτογραφίες σε μια ενιαία εικόνα 360 μοιρών.

Κατόπιν, εφαρμόζουμε ειδικούς αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας, για να μειώσουμε τις συρραφές και να δημιουργήσουμε ομαλές μεταβάσεις.

Προβολή της σωστής εικόνας. Τρισδιάστατο μοντέλο & πανόραμα

Προβολή της σωστής εικόνας.  Από την ταχύτητα με την οποία τα τρία λέιζερ του αυτοκινήτου αντανακλούν στις επιφάνειες υπολογίζουμε πόσο μακριά βρίσκεται ένα κτίριο ή ένα αντικείμενο, ώστε να μπορούμε να κατασκευάσουμε τρισδιάστατα μοντέλα.

Όταν μετακινείτε το ποντίκι σας σε μια άλλη περιοχή πιο μακριά, το τρισδιάστατο μοντέλο προσδιορίζει το καλύτερο πανόραμα που μπορούμε να σας παρουσιάσουμε για τη συγκεκριμένη τοποθεσία. via – google streetview

Πλοήγηση πανοραμική σε δρόμους στην #Ελλάδα και το Κόσμο με το Google #StreetView #χάρτης #maps