Αρχική » Χάρτες - Online maps » Street View – Google Maps. Περιηγηθείτε στην Ελλάδα και τον Κόσμο
Google Street View Map. Περιηγηθείτε σε Ελλάδα και Κόσμο | Αξιοθέατα, φύση, μουσεία, στάδια, εστιατόρια και επιχειρήσεις

Street View – Google Maps. Περιηγηθείτε στην Ελλάδα και τον Κόσμο

Σημείο ενδιαφέροντος, περιοχή στο χάρτη - Γεωπληροφορία ● Map Point - Geolocation - Google PlacesΕξερευνήστε αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο, ανακαλύψτε τα θαύματα της φύσης και περιηγηθείτε μέσα σε τοποθεσίες όπως μουσεία, στάδια, εστιατόρια και μικρές επιχειρήσεις με εικόνες 360 μοιρών στους Χάρτες Google με το Street View.

Google Street View Map. Περιηγηθείτε στην Ελλάδα και τον Κόσμο

Αξιοθέατα, φύση, μουσεία, στάδια, εστιατόρια και μικρές επιχειρήσεις. Επίγεια πανοραμική απεικόνιση με φωτογραφίες των χαρτών της Google.

Explore world landmarks, discover natural wonders, and step inside locations such as museums, arenas, restaurants and small businesses with 360-degree

Κατανόηση – Google Street View

Τι λέει η ίδια η Google για το Google Street View:
ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΚΟΝΩΝ. Πρώτα πρέπει να οδηγήσουμε στους δρόμους και να φωτογραφίσουμε τις τοποθεσίες που παρουσιάζονται στο Street View. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε πολλούς παράγοντες, όπως ο καιρός και η πυκνότητα του πληθυσμού των διαφόρων περιοχών, για να καθορίσουμε πότε και πού μπορούμε να συλλέξουμε τις καλύτερες δυνατές εικόνες.

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ. Για να αντιστοιχίσουμε κάθε εικόνα με τη γεωγραφική της θέση στο χάρτη, συνδυάζουμε σήματα από τους αισθητήρες στο αυτοκίνητο που μετρούν το στίγμα GPS, την ταχύτητα και την κατεύθυνση. Αυτό μας βοηθά να ανακατασκευάσουμε με ακρίβεια τη διαδρομή του αυτοκινήτου, ακόμη και να επιτύχουμε κλίση και επαναπροσδιορισμό των εικόνων, εάν χρειάζεται.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 360 ΜΟΙΡΩΝ.  Για την αποφυγή των κενών στα πανοράματα, διαδοχικές κάμερες καταγράφουν εικόνες σε μικρά διαστήματα και στη συνέχεια συρράπτουμε τις φωτογραφίες σε μια ενιαία εικόνα 360 μοιρών. Κατόπιν, εφαρμόζουμε ειδικούς αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας, για να μειώσουμε τις συρραφές και να δημιουργήσουμε ομαλές μεταβάσεις.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.  Από την ταχύτητα με την οποία τα τρία λέιζερ του αυτοκινήτου αντανακλούν στις επιφάνειες υπολογίζουμε πόσο μακριά βρίσκεται ένα κτίριο ή ένα αντικείμενο, ώστε να μπορούμε να κατασκευάσουμε τρισδιάστατα μοντέλα. Όταν μετακινείτε το ποντίκι σας σε μια άλλη περιοχή πιο μακριά, το τρισδιάστατο μοντέλο προσδιορίζει το καλύτερο πανόραμα που μπορούμε να σας παρουσιάσουμε για τη συγκεκριμένη τοποθεσία. via

Ypologismos.gr ● 300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators
Πλοήγηση πανοραμική σε δρόμους στην #Ελλάδα και το Κόσμο με το Google #StreetView #χάρτης #maps