Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » NEF – NEF Homeware προσφορές. Κατάλογοι με λευκά είδη
Πρόσοψη καταστήματος NEF - NEF Homeware, όπου θα βρείτε τις προσφορές του καταλόγου της ΝΕΦ - ΝΕΦ για λευκά είδη

NEF – NEF Homeware προσφορές. Κατάλογοι με λευκά είδη

NEF - NEF Homeware. Κατάλογοι ΝΕΦ - ΝΕΦ με προσφορές για λευκά είδη για υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι, παιδικά & βρεφικά δωμάτια. Σεντόνια, πετσέτες, παπλώματα, κουβέρτες, κουβερλί, μαξιλάρια και ριχτάρια

NEF NEF Homeware. Κατάλογος «Άνοιξη - Καλοκαίρι» με λευκά είδη

Κατάλογος προϊόντων «Spring - Summer 2021» - Ισχύει έως Καλοκαίρι 2021

NEF NEF Homeware. Κατάλογος «Άνοιξη - Καλοκαίρι» με λευκά είδη
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

NEF NEF Homeware. Κατάλογος Beach Collection με είδη παραλίας

Κατάλογος Beach Collection 2021 - Ισχύει έως Καλοκαίρι 2021

NEF NEF Homeware. Κατάλογος Beach Collection με είδη παραλίας
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

NEF NEF εταιρικά και συνεργαζόμενα καταστήματα

Η NEF – NEF (ΝΕΦ – ΝΕΦ) είναι Ελληνική Εταιρία, που δραστηριοπειείται στην εμπορία λευκών ειδών έχοντας γνώμονα την καλή σχέση τιμής και ποιότητας.

Προϊόντα της εταιρείας θα βρείτε στα εταιρικά καταστήματα της στο Χαλάνδρι, την Νέα Σμύρνη, τον Κορυδαλλό και τις Αχαρνές (Factory Store) αλλά και σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Τα προϊόντα της θα τα βρείτε σε 4 εταιρικά καταστήματα στην Αθήνα,  σε τετρακόσια (400) καταστήματα λευκών ειδών σε όλη την Ελλάδα, σε τριάντα δύο (32) shop in a shop (Notos Home, Λητώ, Μουστάκας, Hondos Center κ.α).

Πέραν των πωλήσεων μέσω internet συνεργάζεται με ξενοδοχεία, νοσοκομεία και ναυτιλιακές εταιρίες ενώ προϊόντα της βρίσκονται σε καταστήματα του εξωτερικού αλλά και σε super market μέσω των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.

Λευκά είδη, σεντόνια, ριχτάρια, πετσέτες, παπλώματα

Στα καταστήματα και στους online καταλόγους της στο helppost.gr  θα βρείτε προϊόντα για το Υπνοδωμάτιο όπως: σεντόνια, παπλωματοθήκες, παπλώματα, κουβερλί, κουβέρτες, μαξιλάρια και επιστρώματα.

Για το Σαλόνι: ριχτάρια, κουβέρτες καναπέ, μαξιλάρια διακοσμητικά, τραπεζομάντηλα, πετσέτες φαγητού.

Κουζίνα: τραπεζομάντηλα, πετσέτες κουζίνας, σουπλά, ποδιές, χαλάκια ενώ για το μπάνιο σας πετσέτες μπάνιου, μπουρνούζια ανδρικά και γυναικεία, χαλάκια, κουρτίνες.

Επίσης θα βρείτε Βρεφικά όπως : προίκα μωρού, σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα, κουβερλί, πάντες, πετσέτες, μπουρνούζια παιδικά, σαλιάρες, αλλαξιέρες.

Παιδικά: σεντόνια, παπλώματα, παπλωματοθήκες, κουβέρτες, κουβερλί, πετσέτες, μπουρνούζια, παιδικά χαλάκια και Εποχιακά: πετσέτες θαλάσσης και Πασχαλινά και Χριστουγεννιάτικα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, την επικοινωνία  με αυτήν, τα καταστήματα (διευθύνσεις, τηλέφωνα, τυχόν θέσεις εργασίας), το ωράριο εξυπηρέτησης, τους τρόπους πληρωμής & αποστολής των προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος (e-shop), για τηλεφωνικές παραγγελίες, καθώς και νέα & ανακοινώσεις θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

NEF - NEF Homeware | «Λευκά είδη, Σεντόνια, Πετσέτες, Παπλώματα»

NEF-NEF Α.Ε | ΝΕΦ - ΝΕΦ - Λευκά είδη - Διακόσμηση

NEF - NEF Homeware LogoΔιεύθυνση: Ντάλιας 9, Τ.Κ 13677, Αχαρνές Αττικής. Τηλέφωνα: 2102403030 - 2102462042. Fax: 2102440855. Ιστοσελίδα: nef-nef.gr
Ypologismos.gr ● 300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators
Online οι #καταλόγοι #NEFNEF Homeware με #προσφορές σε οικιακά λευκά είδη για το σπίτι ΝΕΦ - ΝΕΦ