Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Leroy Merlin προσφορές για σπίτι & κήπο. Φυλλάδια Λερόυ Μερλίν
Ένα κατάστημα Leroy Merlin, όπου θα βρείτε τις προσφορές για σπίτι, κήπο & διακόσμηση των φυλλαδίων της Λερόυ Μερλίν

Leroy Merlin προσφορές για σπίτι & κήπο. Φυλλάδια Λερόυ Μερλίν

Leroy Merlin προσφορές. Διακόσμηση, είδη κήπου, εργαλεία, κατασκευές, ιδέες, συμβουλές. Λερόυ Μερλίν – Φυλλάδιο προσφορών & κατάλογοι με δομικά υλικά, χρώματα, δάπεδα, ξυλεία, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό για σπίτι και κήπο.

Leroy Merlin – Eίδη σπιτιού, ανακαίνισης και DIY προσφορές online

Σε συνεργασία με το fylladio.gr δείτε online όλες τις κάτωθι προσφορές Leroy Merlin:

  • Λερόυ Μερλίν Ελλάδας. Περιοδικό με διακοσμητικές τάσεις 2023
Leroy Merlin - Eίδη σπιτιού, ανακαίνισης και DIY προσφορές online από το fylladio.gr

To fylladio.gr είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός ιστοχώρος έγκαιρης ενημέρωσης με προσφορές & φυλλάδια.

Leroy Merlin έπιπλα κήπου, ξυλεία, πλακάκια, φωτιστικά

Η Leroy Merlin είναι γαλλική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της βελτίωση της κατοικίας – κήπου. Διαθέτει υποκαταστήματα σε 13 χώρες ενώ στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2005 και είναι μέλος του ομίλου Groupe Adeo.

Η Λερόυ Μερλίν προσφέρει στους πελάτες της και στα φυλλάδια προσφορών της, γκάμες προϊόντων – ειδών για τα μαστορέματα, τις ιδιο-κατασκευές, τον κήπο και τη διακόσμηση, την βεράντα και γενικά για το σπίτι.

Στους καταλόγους προσφορών της Λερόυ Μερλίν θα βρείτε προσφορές για οικοδομικά υλικά, ξυλεία, ηλεκτρολογικά, εργαλεία, χαλιά και μοκέτες, πλακάκια, είδη μπάνιου, υδραυλικά, είδη και έπιπλα κήπου, κιγκαλερία, χρώματα, διακόσμηση, φωτιστικά, είδη αποθήκευσης, αφαλός κλειδαριάς κλπ

Τον χειμώνα για την θέρμανση: καλοριφέρ, καυστήρες, τζάκια, pellet, καυσόξυλα, φυσικό αέριο, ηλεκτρική θέρμανση, κλπ . Από ξυλεία, πόρτες, παράθυρα, στόρια, ξύλα για κατασκευές, σκάλες, κουπαστές, πάνελς, κλπ.

Υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία: επισκευές, τοποθέτηση, ανάμειξη χρωμάτων, κοπή ξύλου, 3D σχεδιασμός κουζίνας, χρηματοδότηση, τεχνικό βιβλιοπωλείο κλπ

Τις προσφορές της Leroy Merlin θα βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων της και συγκεκριμμένα στην Αθήνα (εμπορικό πάρκο αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»), στην οδό Πειραιώς (Άγιος Ιωάννης Ρέντης), στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 73) και στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 112 (20 μέτρα από το Ιπποκράτειο), στην λεωφόρο Κηφισού & Ηρούς (έξοδος Λένορμαν), στην Θεσσαλονίκη (11o χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Περαία) και στην Λάρισα.

Το πρώτο κατάστημα Leroy Merlin στη Κύπρο άνοιξε στη Λευκωσία.

Για στοιχεία επικοινωνίας με το δίκτυο των καταστημάτων της, θέσεις εργασίες, διαγωνισμούς, εγγυήσεις προϊόντων, αναλυτικά οι υπηρεσίες της και τα είδη, εγχειρίδια προϊόντων, ωράριο καταστημάτων, εγγύηση χαμηλής τιμής, εκδηλώσεις και δραστηριότητες της εταιρείας στην επίσημη ιστοσελίδα της leroymerlin.gr.

Online οι #καταλόγοι #Leroymerlin με #προσφορές - προτάσεις για το #σπίτι & το κήπο Λερόυ Μερλίν