Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » ΙΚΕΑ κατάλογος 2023 με προσφορές για το σπίτι. IKEA Greece catalogue
Πρόσοψη ενός καταστήματος ΙΚΕΑ, όπου θα βρείτε τις προσφορές του καταλόγου & των εντύπων IKEA Greece για το σπίτι & το κήπο

ΙΚΕΑ κατάλογος 2023 με προσφορές για το σπίτι. IKEA Greece catalogue

ΙΚΕΑ κατάλογος. Έπιπλα και διακόσμηση. Online έντυπα με κρεβάτια, φωτιστικά, χαλιά, διακοσμητικά για καθιστικό, υπνοδωμάτιο, παιδικό δωμάτιο, μπάνιο, γραφείο & κουζίνα. IKEA Greece Catalogue

ΙΚΕΑ Ελλάδα – Έπιπλα, διακόσμηση προσφορές online

Σε συνεργασία με το fylladio.gr δείτε online όλες τις κάτωθι προσφορές ΙΚΕΑ Ελλάδα:

  • ΙΚΕΑ Ελλάδα. Ιδέες και προτάσεις για το σπίτι και την διακόσμηση
ΙΚΕΑ Ελλάδα - Έπιπλα, διακόσμηση προσφορές online από το fylladio.gr

To fylladio.gr είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός ιστοχώρος έγκαιρης ενημέρωσης με προσφορές & φυλλάδια.

Καταστήματα Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα

Το IKEA έχει σουηδική προέλευση (ίδρυση 1943) με έδρα πλέον την Ολλανδία και είναι μία πασίγνωστη και δημοφιλής επιχείρηση εμπορική με μεγάλα καταστήματα επίπλων. Η εταιρεία έχει 300 και πλέον καταστήματα σε περίπου 40 χώρες.

Στην Ελλάδα λειτουργούν 5 καταστήματα, 2 στην Αθήνα στο Αεροδρόμιο (εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος) και στην λεωφόρο Κηφισού.

ΙΚΕΑ υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, και τα Ιωάννινα. Στην Κύπρο λειτουργεί ένα κατάστημα.

Διαθέτει και 5 κέντρα παραγγελιών και παραλαβών στην Ρόδο, την Πάτρα, στο Ηράκλειο, στα Χανιά και στην Κομοτηνή ενώ λειτουργεί και το ηλεκτρονικό της κατάστημα (e-shop). Δείτε αναλυτικά το δίκτυο καταστημάτων Ikea.

Καθιστικό, βιβλιοθήκες, στρώματα, μπάνιο, κουζίνα

Ο πασίγνωστος κατάλογος ΙΚΕΑ εμπεριέχει 10 χιλιάδες και πλέον προϊόντα, τυπώνεται σε 150 εκατομμύρια αντίγραφα σε όλο τον κόσμο και διανέμεται δωρεάν είτε ταχυδρομικά είτε μέσω του δικτύου των καταστημάτων της εταιρείας.

Στα καταστήματα και στους καταλόγους της θα βρείτε προϊόντα, ιδέες και προτάσεις για την επίπλωση κάθε χώρου του σπιτιού σας, όπως:

Έπιπλα, παιδικά κρεβάτια, έπιπλα σπιτιού, έπιπλα βεράντας, πόρτες με κλειδαριές ασφαλείας, κουρτίνες, φωτιστικά, ντουλάπες, ράφια, διακοσμητικά και αξεσουάρ για την κουζίνα, υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μπάνιο, τραπεζαρία, κήπο, το γραφείο.

Στα είδη εξωτερικού χώρου (κήπος – βεράντα) θα βρείτε προσφορές για τραπέζια και καρέκλες εξωτερικού χώρου, έπιπλα εξωτερικού χώρου, ομπρέλες και τέντες, μαξιλάρια και φώτα εξωτερικού χώρου.

Πάγκοι & καλύμματα επίπλων κήπου, ψησταριές κήπου, πάτωμα εξωτερικού χώρου κλπ

Για την διακόσμηση σπιτιού προσφορές σε κορνίζες και πόστερ, κεριά και κηροπήγια, καθρέπτες, φυτά και γλάστρες. Βάζα, διακοσμητικά μπολ και λουλούδια, ρολόγια. Αυτοκόλλητα τοίχου και αξεσουάρ διακόσμησης. Συσκευασίες δώρων και είδη για πάρτυ.

Από έπιπλα γραφείου θα βρείτε: γραφεία και τραπέζια, καρέκλες και είδη αποθήκευσης γραφείου, κάδοι και τσάντες, οργάνωση γραφείου, φωτισμός και διαχείριση καλωδίων.

Για το καθιστικό στο σπίτι σας προσφορές, καναπέδες και πολυθρόνες, έπιπλα και ντουλάπια τηλεόρασης, τραπέζια και φωτιστικά σαλονιού. Λευκά είδη & χαλιά σαλονιού και συστήματα καναπέδων.

Παιδικό ΙΚΕΑ, τραπεζαρία, φωτισμός, υπνοδωμάτιο

Παιδικό ΙΚΕΑ είτε για βρεφικό δωμάτιο, είτε για παιδικό δωμάτιο (Ηλικίας 3-7 και 8-12).

Για την τραπεζαρία σας θα βρείτε είδη όπως, τραπέζια κουζίνας, καρέκλες, τραπεζαρίες και είδη αποθήκευσης τραπεζαρίας. Πάγκοι και σκαμπό τραπεζαρίας.

Για το υπνοδωμάτιο του σπιτιού προσφορές σε κρεβάτια και στρώματα, ντουλάπες υπνοδωματίου και φωτιστικά. Καθρέπτες, κλινοσκεπάσματα, υφάσματα και χαλιά.

Τέλος για τον φωτισμό, φωτισμός LED, επιτραπέζια φωτιστικά και οροφής. Φωτιστικά γραφείου, επιδαπέδια και σποτ, κρυφός φωτισμός. Παιδικά φωτιστικά, λαμπτήρες και αξεσουάρ φωτισμού. Διακοσμητικά και ηλιακά φώτα και φωτιστικά μπάνιου.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, τα καταστήματα (ωράριο και υπηρεσίες), τις θέσεις εργασίας, πολιτική επιστροφών, υπηρεσίες, Δωροκάρτα, οδηγοί αγοράς, δελτία τύπου και ανακοινώσεις θα τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ikea.gr

Online οι #καταλόγοι #IKEA 2023 με #προσφορές & προτάσεις επίπλωσης και διακόσμησης για το #σπίτι