Αρχική » Καταναλωτής » Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2020 – GRECA
Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2020 - GRECA

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2020 – GRECA

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2020 – GRECA. Αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού eCommerce, και διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A). Βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη του, και το καταναλωτικό κοινό. Γιορτάζεται μια φορά το χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2020 – GRECA

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A., διοργανώνει για έβδομη χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2020, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Από την Δευτέρα 30 Μαρτίου έως την Κυριακή 05 Απριλίου 2020 τα Ελληνικά e-shops γιορτάζουν και σας παρέχουν ελκυστικές και αξιόλογες προσφορές για να «βιώσετε» την online αγοραστική εμπειρία.

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2020 - GRECA

Λίστα των e-shops που συμμετέχουν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Βρες εδώ όλες τη λίστα με τις προσφορές από 300+Ελληνικά e-shops που συμμετέχουν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου!

Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Greek eCommerce Association

O GR.EC.A. (Greek eCommerce Association) – ή ελληνικά Ε.Σ.Η.Ε. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου) έχει κύριο σκοπό την διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών συμφερόντων των μελών του και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου γενικά.

Στόχος είναι να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη και διαμόρφωση του κλάδου καθώς και στην προστασία και εκπροσώπηση των μελών του, αλλά και των καταναλωτών.

Ο θεσμός της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Ο θεσμός της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού eCommerce, και διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A). Η πρώτη Εβδομάδα διοργανώθηκε το 2013 και ως σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς του κλάδου.

Στόχος της Εβδομάδας είναι να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο στους καταναλωτές να ψωνίζουν διαδικτυακά, δείχνοντας τους τα πλεονεκτήματα των online αγορών, καθώς επίσης δίνοντας βαρύτητα στην εκπαίδευση και ενημέρωση τους για τα θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.

Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να «βιώσει» την online αγοραστική εμπειρία.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, διοργανώνονται δράσεις που απευθύνονται στα e-shops, με βασικό στόχο την εκπαίδευση/ενημέρωση τους για τις νέες τάσεις που επικρατούν στον κλάδο.

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2020 #GRECA #eshops #GreekeCommerce #eCommerceWeek