Αρχική » Καταναλωτής » Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου GRECA | Λίστα e-shop που συμμετέχουν
Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GRECA

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου GRECA | Λίστα e-shop που συμμετέχουν

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2023 – GRECA. Αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού eCommerce, και διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A).

eCommerce Week | Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2023 – GRECA

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο – GRECA, διοργανώνει μία φορά το χρόνο την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2023, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, με θέμα: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι να ψωνίζεις online!».

Στόχος της Εβδομάδας είναι να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο στους καταναλωτές να ψωνίζουν διαδικτυακά, δείχνοντας τους τα πλεονεκτήματα των online αγορών, καθώς επίσης δίνοντας βαρύτητα στην εκπαίδευση και ενημέρωση τους για τα θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.

Από τις 3 – 9 Απριλίου 2023 τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα δίνουν επιπλέον κίνητρα στους καταναλωτές για να ψωνίζουν online.

Στόχος της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι να αναδείξει τα πλεονεκτήματα των online αγορών.

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2023 - GRECA

Τι είναι η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου;

Κάθε χρόνο ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.) διοργανώνει την Εβδομάδα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο με διάφορες δράσεις και οικονομικές προσφορές από τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν.

Κατά την εβδομάδα αυτή, τα ηλεκτρονικά καταστήματα προβαίνουν σε εκπτώσεις και προσφορές με κύριο στόχο να εξοικειωθεί το καταναλωτικό κοινό με τις online αγορές.

Μαζί με τις χειμερινές και καλοκαιρινές εκπτώσεις, η δράση αυτή είναι από τις πιο σημαντικές περιόδους της Ελληνικής αγοράς.

Είναι μια ετήσια διοργάνωση του Ελληνικού Συνδέσμου με ποικίλες δράσεις και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Λίστα e-shops που συμμετέχουν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Βρες εδώ όλες τη λίστα με τις προσφορές από Ελληνικά e-shops που συμμετέχουν στην Εβδομάδα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. (Ο σύνδεσμος θα είναι ενεργός μόλις οριστικοποιηθούν τα ηλεκτρονικά καταστήματα που θα συμμετέχουν).

Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου | Ε.Σ.Η.Ε

O GR.EC.A. (Greek eCommerce Association) – ή ελληνικά Ε.Σ.Η.Ε. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου) έχει κύριο σκοπό την διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών συμφερόντων των μελών του και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου γενικά.

Στόχος είναι να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη και διαμόρφωση του κλάδου καθώς και στην προστασία και εκπροσώπηση των μελών του, αλλά και των καταναλωτών.

Ο θεσμός της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Ο θεσμός της, αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού eCommerce, και διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο (GR.EC.A).

Η πρώτη Εβδομάδα διοργανώθηκε το 2013 και ως σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς του κλάδου.

Στόχος της Εβδομάδας είναι να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο στους καταναλωτές να ψωνίζουν διαδικτυακά, δείχνοντας τους τα πλεονεκτήματα των online αγορών, καθώς επίσης δίνοντας βαρύτητα στην εκπαίδευση και ενημέρωση τους για τα θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.

Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να «βιώσει» την online αγοραστική εμπειρία.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, διοργανώνονται δράσεις που απευθύνονται στα e-shops, με βασικό στόχο την εκπαίδευση/ενημέρωση τους για τις νέες τάσεις που επικρατούν στον κλάδο.

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2023 #GRECA #eshops #GreekeCommerce #eCommerceWeek