Αρχική » How to & DIY » Γυναίκα How to » Μακιγιάζ. Δείτε στο βίντεο τρία ξεχωριστά είδη makeup (Video)

Μακιγιάζ. Δείτε στο βίντεο τρία ξεχωριστά είδη makeup (Video)

Ανακάλυψε τα μυστικά των επαγγελματιών με χρηστικές και κατανοητές βήμα προς βήμα συμβουλές για τρία ξεχωριστά είδη μακιγιάζ.

Διαχρονικά «μυστικά» μακιγιάζ που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Πολλές φορές επειδή βιαζόμαστε ή απλώς από συνήθεια παραλείπουμε μερικά βήματα που κάνουν τη διαφορά στο αποτέλεσμα.

Παρ’ όλ’ αυτά υπάρχουν μερικά κόλπα που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει για να δημιουργήσει ένα εκλεπτυσμένο και ισορροπημένο μακιγιάζ που διαρκεί, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει ώρες για αυτό.

Για τη μάσκαρα

Είναι ένα προϊόν που διατίθεται σε πολλές και διαφορετικές υφές που υπόσχονται τα καλύτερα αποτελέσματα. Όμως όλες έχουν ένα κοινό: τους κόμπους.

Για να μην κολλάνε ποτέ οι βλεφαρίδες μεταξύ τους και «χάνουν» σε μήκος και όγκο, αμέσως μόλις εφαρμόσετε τη μάσκαρα και πριν στεγνώσει πρέπει να τις βουρτσίζετε με ένα καθαρό ειδικό βουρτσάκι χωρίς προϊόν.

Αυτό δεν θα αλλοιώσει σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα, αρκεί να το κάνετε με απαλές κινήσεις.

Το κοραλί χρώμα

Καθότι αποτελεί μια μείξη από ροζ και πορτοκαλί, είναι μια απόχρωση που κολακεύει! Είναι ζεστό, χαρούμενο, φωτίζει την επιδερμίδα και είναι διαχρονικό.

Σε ό,τι προϊόν και να το επιλέξετε, ρουζ, κραγιόν, gloss ή βερνίκι νυχιών, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Τα χείλη:

Εφαρμόζοντας λίγο concealer στη σωστή απόχρωση στις γωνίες γύρω από το στόμα, κάνει μεγάλη διαφορά, καθώς όχι μόνο αναδεικνύει το χρώμα των χειλιών, αλλά «ξεκουράζει» όλο μας το πρόσωπο.

To πλαίσιο του προσώπου

Τα μάτια αποτελούν το πιο εκφραστικό σημείο όλου του προσώπου, όμως είναι τα φρύδια που πλαισιώνουν την ομορφιά τους.

Τα σωστά σχηματισμένα και τονισμένα φρύδια μπορούν να δώσουν ζωή και λάμψη στο πρόσωπό μας.

Φροντίστε να είναι πάντα καθαρά και περιποιημένα, και γεμίστε με το κατάλληλο χρώμα όπου υπάρχουν κενά χωρίς να αλλοιώσετε το φυσικό τους σχήμα.

Στο τέλος περάστε τα με μια διαφανή μάσκαρα για να τα σταθεροποιήσετε.

Η προετοιμασία ή απλώς η χρήση primer

Η προετοιμασία ή απλώς η χρήση primer. Οι μέρες που ξοδεύαμε ώρες και πολλά προϊόντα στο μακιγιάζ έχουν περάσει, αλλά το μυστικό του primer παραμένει βασική προϋπόθεση.

Πλέον προϊόντα όπως οι κρέμες bb/cc βοηθούν, αφού ενυδατώνουν, προστατεύουν, περιποιούνται και καλύπτουν μόνο με μία κίνηση.

Η χρήση primer όμως πριν από την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος μακιγιάζ θα εξασφαλίσει αψεγάδιαστη εφαρμογή και διάρκεια, ενώ θα κάνει πόρους και ατέλειες λιγότερο έως καθόλου εμφανείς.

Η διαχρονική ομορφιά δεν σχετίζεται απαραίτητα με κάτι μεγάλο και εξεζητημένο αλλά με μικρά σωστά βήματα-κλειδιά που δίνουν την τελειότητα!

Πηγή : govastileto.gr

Δείτε στο #βίντεο τα μυστικά τριών ξεχωριστών ειδών #μακιγιάζ για τις #γυναίκες #makeup