Αρχική » Ασφάλιση - Ασφαλιστικά ταμεία » Είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο; Ελέγξτε, βρες online την ασφάλεια
Επιλογή στοιχείων αυτοκινήτου για έλεγχο online εάν είναι ασφαλισμένο

Είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο; Ελέγξτε, βρες online την ασφάλεια

Είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο; Ασφάλεια αυτοκινήτου. Βρες online το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σου. Είναι ασφαλισμένο το όχημα μου; είναι πλαστό; πότε λήγει; σε ποια ασφαλιστική εταιρεία; Δείτε με ένα κλικ αν το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλισμένο, έλεγχος για ανασφάλιστα αυτοκίνητα, οχήματα, ανασφάλιστα ιχ, ανασφάλιστα πρόστιμα, ανασφάλιστα ποινές.

Είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο; Ελέγξτε, βρες το online

Η ηλεκτρονική εφαρμογή από το Επικουρικό Κεφάλαιο δίνει την δυνατότητα στους πολίτες – οδηγούς να βλέπουν και να επιβεβαιώνουν που είναι ασφαλισμένοι.

Οι ασφαλισμένοι αξιοποιούν την παροχή του Επικουρικού Κεφαλαίου και εισάγοντας τον αριθμό κυκλοφορίας (πινακίδα) του οχήματος και το ΑΦΜ τους, μπορούν να ελέγξουν αν το όχημά τους είναι καταχωρημένο στη βάση δεδομένων του Κέντρου Πληροφοριών.

Ασφάλεια αυτοκινήτου. Είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο μου;

Επιλέγοντας στο πεδίο «αναζήτηση» εμφανίζονται τα εξής στοιχεία:

  1. Σε ποια εταιρεία είναι ασφαλισμένο το όχημα.
  2. Μέχρι ποια ημερομηνία ισχύει η ασφαλιστική του κάλυψη.

Online έλεγχος – αναζήτηση ανασφάλιστων & ασφαλισμένων οχημάτων ΙΧ

Τώρα μπορείτε να ελέγξετε άμεσα και εύκολα αν το όχημά σας εμφανίζεται ασφαλισμένο στη βάση δεδομένων του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων από το Κράτος.

Είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο; Βρες το online | Κέντρο Πληροφοριών | Εντοπισμός των ανασφάλιστων οχημάτων από το Κράτος

Είναι ασφαλισμένο το όχημα σας; Ελέγξτε – βρες το τώρα !

Στόχος είναι μέσα από την εφαρμογή αυτή να μπορούν οι ασφαλισμένοι να ελέγχουν τα συμβόλαια τους ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο των πλαστών συμβολαίων στην αγορά και των ανασφάλιστων οχημάτων.

Εάν το όχημά δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, τότε ο κάτοχος πρέπει να επικοινωνήσει με την ασφαλιστική εταιρεία με την οποία έχει συνάψει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο (ασφάλεια κλοπής, πυρός, ατυχήματος κ.ά) ώστε να λυθεί το ζήτημα.

Επικουρικό Κεφάλαιο

Με το νόμο 489/1976 συστάθηκε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων» (εν συντομία Επικουρικό Κεφάλαιο), το οποίο τελεί υπό την εποπτεία και τον έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος, εδρεύει στη Αθήνα και διέπεται από τις διατάξεις του νόμου αυτού.

#Ασφάλεια αυτοκινήτου. Βρες online ένα #ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το #αυτοκίνητο και τη #μηχανή