Αρχική » Αναζήτηση - Βρες » Αναζήτηση πληροφοριών φαρμάκων online ΕΟΦ. Οδηγίες χρήσης – άδειες
Γραφεία ΕΟΦ αρμόδιο για τα φάρμακα (πληροφορίες, οδηγίες χρήσης και άδειες)

Αναζήτηση πληροφοριών φαρμάκων online ΕΟΦ. Οδηγίες χρήσης – άδειες

ΕΟΦ – Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, εύρεση πληροφοριών φαρμάκων. Φαρμακοτεχνική μορφή, κατηγορία, συστατικά. Τύπος & πληροφορίες συσκευασίας, οδηγίες χρήσης.

ΕΟΦ – Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. Αναζήτηση πληροφοριών φαρμάκων

ΕΟΦ – Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, εύρεση online πληροφοριών φαρμάκων. Βρες την φαρμακοτεχνική μορφή και κατηγορία, δραστικά συστατικά φαρμακευτικών παρασκευασμάτων.
Τύπος & πληροφορίες συσκευασίας φαρμάκου, αναλυτικές οδηγίες χρήσης και χαρακτηριστικά προϊόντος σε Pdf κλπ.

Φαρμακοτεχνική μορφή και κατηγορία, δραστικά συστατικά

Στην σελίδα του ΕΟΦ: Πληκτρολογήστε τον Κωδικό Φαρμάκου πχ 2107602 (εάν τον γνωρίζετε) ή την Ονομασία του (πχ DEPON) και μετά κάντε κλικ στο «αναζήτηση».

Search Φάρμακα ● Φαρμακοτεχνική μορφή, κατηγορία, δραστικά συστατικά. Τύπος & πληροφορίες συσκευασίας, φύλλο οδηγιών χρήσης
Κάντε κλικ στην εικόνα

Τύπος και πληροφορίες συσκευασίας, φύλλο οδηγιών χρήσης

Στις γραμμές αποτελεσμάτων κάντε κλικ στην ή σε μία από τις γραμμές των αποτελεσμάτων για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το φαρμακευτικό παρασκεύασμα όπως:

Φαρμακοτεχνική μορφή και κατηγορία, οδός χορήγησης (πχ ρινική), δραστικά συστατικά, τύπος και πληροφορίες συσκευασίας, λιανική τιμή σε ευρώ, κάτοχος άδειας κυκλοφορίας, τεκμηρίωση pdf με περίληψη χαρακτηριστικών προϊόντος και φύλλο οδηγιών χρήσης. 

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων – ΕΟΦ

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων - ΕΟΦ. Ν.Π.Δ.Δ. - Υπουργείο Υγείας ● Logo National Organisation for Medicines (EOF)

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ιδρύθηκε το 1983 με το Ν. 1316 και είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αποστολή του ΕΟΦ είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας σε σχέση με την κυκλοφορία στην Ελλάδα: φαρμακευτικών προϊόντων ανθρώπινης και κτηνιατρικής χρήσης, φαρμακούχων ζωοτροφών και προσθετικών ζωοτροφών, τροφίμων ειδικής διατροφής και συμπληρωμάτων διατροφής,  βιοκτόνων ιατρικών βοηθημάτων, καλλυντικών.

#Αναζήτηση online για πληροφορίες σε #φάρμακα #ΕΟΦ. Οδηγίες χρήσης, άδειες, υγεία #φαρμακείο