Αρχική » Φωτογραφίες ● Photo Gallery » Twitter πιπίλες – Funny Baby Pacifiers
Συλλογή με πιπίλες για μωρά με εικόνες του Twitter (tweet this, tweet me right) - Funny Baby Pacifiers Photo Gallery

Twitter πιπίλες – Funny Baby Pacifiers

Ηρθε η ώρα  να δούμε και τις Twitter πιπίλες Το marketing των εταιρειών ή και το χιούμορ συνεχίζουν την δική τους συνεισφορά σε αυτή την τόση σημαντική σε αξία και αναμνήσεις λέξη : ΠΙΠΙΛΑ !

Τι είναι το Twitter ; Το Twitter (Τουίτερ) είναι ένας ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν και να διαβάζουν σύντομα μηνύματα (μέχρι 140 χαρακτήρες), τα οποία ονομάζονται τουίτς (Tweets). Τα μηνύματα μπορούν να αναγνωστούν και από μη συνδεδεμένους χρήστες, αλλά μόνο οι συνδεδεμένοι μπορούν να δημοσιεύσουν κείμενα. Δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2006 από τον Τζακ Ντόρσεϊ  και δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. Η υπηρεσία έγινε γρήγορα δημοφιλής και σήμερα έχει εκατοντάδες εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Είναι ένας από τους δέκα πιο δημοφιλείς ιστοτόπους του διαδικτύου.

Twitter πιπίλες – Funny Baby Pacifiers  – Photo Gallery

Κάντε κλικ στην φωτογραφία που θέλετε για μεγέθυνση - προβολή σε lightbox. Προτείνουμε να κάνετε κλικ στην 1η photo για προβολή της Gallery σε Lightbox. Πλοήγηση: με βελάκια ή με κλικ σε άλλη μικρογραφία photo ή καλύτερα με την ροδέλα στο ποντίκι σας