Αρχική » How to & DIY » Μαγειρική, μπάρμπεκιου BBQ, ψησταριά » Τεχνική για να μην πιτσιλάει το λάδι στο τηγάνι (Video How To)

Τεχνική για να μην πιτσιλάει το λάδι στο τηγάνι (Video How To)

Ένα βίντεο που παρουσιάζει μια τεχνική για να μην πιτσιλάει το λάδι στο τηγάνι. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο εγκαύματος από την υπερχείλιση ή το πιτσίλισμα λαδιού, χρησιμοποιείτε πάντα ένα ψηλό σκεύος για τηγάνισμα και μην το γεμίζετε ποτέ πάνω από τη μέση με λάδι. Μην χρησιμοποιείτε καπάκι και μην αυξάνετε πολύ τη θερμοκρασία (μέγιστη θερμοκρασία λαδιού 200°C).

Τεχνική για να μην πιτσιλάει το λάδι στο τηγάνι (Video How To)

#Βίντεο που παρουσιάζει την τεχνική για να μην πιτσιλάει το #λάδι στο #τηγάνι #oil