Αρχική » Free - Δωρεάν

Free – Δωρεάν

Free, Δωρεάν, Τσάμπα. Βιβλία και παραμύθια, υπεύθυνη δήλωση, αίτηση. Free, Δωρεάν, Τσάμπα. Βιβλία και παραμύθια, υπεύθυνη δήλωση, αίτηση (δήλωση του Ν105 σε word & pdf, απλή αίτηση (μορφή φόρμας (word & pdf form) και οδηγίες για το άνοιγμα αρχείων pdf. Επίσης παιδικά παραμύθια με αφήγηση (online βιβλιοθήκη – free ebook), παιδικά παραμύθια και ιστορίες για μικρά παιδιά, παιδικά βιβλία και για παιδιά δημοτικού και δωρεάν βιβλία για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση καθώς και το εγχειρίδιο καταπολέμησης του μίσους και το τετράδιο τους δάσους.

Παιδικά παραμύθια με αφήγηση. Online βιβλιοθήκη free ebook

Συλλογή από δεκάδες παραμύθια για μικρά παιδιά με αφήγηση (και online ανάγνωση) - Βιβλιοθήκη free ebook

Παιδικά παραμύθια με αφήγηση online & free σε μία σελίδα - Παιδική βιβλιοθήκη !! Δεκάδες παραμύθια για μικρά παιδιά με αφήγηση (ζώα, γίγαντες, νεράιδες, γοργόνες, μάγισσες, πριγκίπισσες). Ακούστε τα και ξεφυλλίστε τα

Παιδικά παραμύθια & ιστορίες – Online βιβλιοθήκη free ebook

Συλλογή από παιδικά παραμύθια (για online ανάγνωση) και ιστορίες για μικρά & μεγάλα παιδιά - Βιβλιοθήκη με δωρεάν free ebook

Παιδικά παραμύθια και ιστορίες - ebook και δωρεάν σε μία σελίδα - Παιδική βιβλιοθήκη!! Δεκάδες παραμύθια για μικρά παιδιά. Το παραμύθι είναι μία φανταστική προφορική διήγηση. Ξεφυλλίστε τα και διαβάστε τα online.

Παιδικά βιβλία για παιδιά δημοτικού (6+). Online βιβλιοθήκη freebook

Παιδική βιβλιοθήκη με δεκάδες βιβλία για παιδιά δημοτικού (και με αφήγηση) - Online βιβλιοθήκη free ebook

Παιδικά βιβλία για παιδιά δημοτικού (6+ ετών), online & free σε μία σελίδα. Παιδική βιβλιοθήκη με δεκάδες βιβλία (ebook) για παιδιά στο δημοτικό σχολείο (και με αφήγηση) από τις εκδόσεις εκδόσεις Σαΐτα και Μικρός Αναγνώστης.

Free Ebook για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Online βιβλιοθήκη

Free Ebook για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση παιδιών & εκπαιδευτικών με θέμα το περιβάλλον, την χλωρίδα και την πανίδα

Free Ebook για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για παιδιά και εκπαιδευτικούς με θέμα το Περιβάλλον, την Φύση, την Γη, την χλωρίδα & πανίδα. Διαβάστε τα online (Όλα τα παιδικά παραμύθια είναι νόμιμα ebook και δωρεάν – free)

Το τετράδιο του Δάσους. Βιωματική μελέτη Δασικού κόσμου.

Το τετράδιο του Δάσους - Φύλλα εργασίας με δραστηριότητες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για ομάδες σχολείων

«Το τετράδιο του Δάσους» περιέχει 7 φύλλα εργασίας με δραστηριότητες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε δασικές περιοχές. Για περιβαλλοντικές οµάδες σχολείων του ∆ικτύου «Το ∆άσος» και κάθε άλλου σχολείου

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ. Εγχειρίδιο για την καταπολέμηση του μίσους.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - No Hate. Εγχειρίδιο για την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο του Ιδρύματος Μποδοσάκη

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ. Εγχειρίδιο για την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο μέσα από την εκπαίδευση στα ανθρώπινα δικαιώματα. Το Ι. Μποδοσάκη μέσω του ΕΟΧ «Είμαστε όλοι πολίτες» το μετέφρασε στα Ελληνικά.