Αρχική » Free - Δωρεάν

Free – Δωρεάν

Free, Δωρεάν, Τσάμπα. Βιβλία και παραμύθια, υπεύθυνη δήλωση, αίτηση. Free, Δωρεάν, Τσάμπα. Βιβλία και παραμύθια, υπεύθυνη δήλωση, αίτηση (δήλωση του Ν105 σε word & pdf, απλή αίτηση (μορφή φόρμας (word & pdf form) και οδηγίες για το άνοιγμα αρχείων pdf. Επίσης παιδικά παραμύθια με αφήγηση (online βιβλιοθήκη – free ebook), παιδικά παραμύθια και ιστορίες για μικρά παιδιά, παιδικά βιβλία και για παιδιά δημοτικού και δωρεάν βιβλία για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση καθώς και το εγχειρίδιο καταπολέμησης του μίσους και το τετράδιο τους δάσους.

Παιδικά βιβλία για παιδιά δημοτικού (6+). Online βιβλιοθήκη freebook

Βιβλιοθήκη free ebook

Παιδικά βιβλία για παιδιά δημοτικού (6+ ετών), online & free σε μία σελίδα. Παιδική βιβλιοθήκη με δεκάδες βιβλία (ebook) για παιδιά στο δημοτικό σχολείο (και με αφήγηση) από τις εκδόσεις εκδόσεις Σαΐτα και Μικρός Αναγνώστης.

Αίτηση. Υπόδειγμα – έντυπο free download και για συμπλήρωση σε PC !

Αίτηση έντυπο υπόδειγμα free download για το Microsoft Office Word και σε μορφή pdf. Επίσης σε μορφή φόρμας (word & pdf form) για την καλαίσθητη συμπλήρωση της στον υπολογιστή σας και μετά να την εκτυπώσετε συμπληρωμένη

Παιδικά παραμύθια με αφήγηση. Online βιβλιοθήκη free ebook

Παιδικά παραμύθια με αφήγηση

Παιδικά παραμύθια με αφήγηση online & free σε μία σελίδα - Παιδική βιβλιοθήκη !! Δεκάδες παραμύθια για μικρά παιδιά με αφήγηση (ζώα, γίγαντες, νεράιδες, γοργόνες, μάγισσες, πριγκίπισσες). Ακούστε τα και ξεφυλλίστε τα

Free Ebook για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Online βιβλιοθήκη

Free Ebook για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για παιδιά και εκπαιδευτικούς με θέμα το Περιβάλλον, την Φύση, την Γη, την χλωρίδα & πανίδα. Διαβάστε τα online (Όλα τα παιδικά παραμύθια είναι νόμιμα ebook και δωρεάν – free)

Παιδικά παραμύθια & ιστορίες – Online βιβλιοθήκη free ebook

Παιδικά παραμύθια & ιστορίες

Παιδικά παραμύθια και ιστορίες - ebook και δωρεάν σε μία σελίδα - Παιδική βιβλιοθήκη!! Δεκάδες παραμύθια για μικρά παιδιά. Το παραμύθι είναι μία φανταστική προφορική διήγηση. Ξεφυλλίστε τα και διαβάστε τα online.

Το τετράδιο του Δάσους. Βιωματική μελέτη Δασικού κόσμου.

«Το τετράδιο του Δάσους» περιέχει 7 φύλλα εργασίας με δραστηριότητες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε δασικές περιοχές. Για περιβαλλοντικές οµάδες σχολείων του ∆ικτύου «Το ∆άσος» και κάθε άλλου σχολείου

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ. Εγχειρίδιο για την καταπολέμηση του μίσους.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ. Εγχειρίδιο για την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο μέσα από την εκπαίδευση στα ανθρώπινα δικαιώματα. Το Ι. Μποδοσάκη μέσω του ΕΟΧ «Είμαστε όλοι πολίτες» το μετέφρασε στα Ελληνικά.