Αρχική » Αγρότες - Agro » Πώς κλαδεύουμε τη λεμονιά. Τι πρέπει να προσέχουμε (Video How To)

Πώς κλαδεύουμε τη λεμονιά. Τι πρέπει να προσέχουμε (Video How To)

Το κλάδεμα της λεμονιάς.Βίντεο που μας δείχνει τον τρόπο και μας συμβουλεύει τί πρέπει να προσέχουμε, για να έχουμε λεμόνια που σφύζουν από γεύση και υγεία.

Πώς κλαδεύουμε τη λεμονιά. Τι πρέπει να προσέχουμε (Video How To)

Δείτε πώς γίνεται το κλάδεμα της λεμονιάς. Το βίντεο παρουσιάζει τι πρέπει να προσέχουμε, για να έχουμε λεμόνια που σφύζουν από γεύση και υγεία.

Η λεμονιά είναι ένα καρποφόρο δέντρο χαρακτηριστικό των κήπων στις παραμεσόγειες χώρες. Οι καρποί του στολίζουν το δένδρο και συνιστούν εξαιρετική πηγή τροφής, ενώ τα εύοσμα άνθη του κατακλύζουν με τη διαπεραστική μυρωδιά τους τον περιβάλλοντα τόπο δημιουργώντας ένα θαυμάσιο αίσθημα ευεξίας.

Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η διαδικασία του κλαδέματος της λεμονιάς είναι ατέρμονη. Δεν πρέπει να γίνεται με μεγάλη ένταση κάθε φορά ώστε να κλαδεύονται πολλά τμήματα του φυτού διότι κάτι τέτοιο θα σοκάρει και θα εξαναγκάζει τη λεμονιά να αντιδράει παράγοντας υπερβολικά πολλούς και άχρηστους λαίμαργους βλαστούς.

Αντιθέτως, απαιτείται χρόνος και υπομονή με σκοπό το δένδρο να αποκτήσει μία συγκεκριμένη εμφάνιση η οποία ταυτοχρόνως θα ικανοποιεί τις προσδοκίες μας και θα το βοηθάει στην επιβίωσή του.

#Οδηγίες για σωστό #κλάδεμα στη #λεμονιά. #Βίντεο με συμβουλές κλαδέματος για παραγωγή λεμονιών