Αρχική » Χριστούγεννα 2024 - 2025 » Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια » Χριστούγεννα με τα Στρουμφάκια – The Smurfs Cartoon | Video Playlist

Χριστούγεννα με τα Στρουμφάκια – The Smurfs Cartoon | Video Playlist

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τα Στρουμφάκια. Video Playlist – YouTube με 14 τραγούδια από τα μικρά γαλάζια πλάσματα και καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφάκια.


Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια με τα Στρουμφάκια (Ελληνικά)

Στρουμφάκια Χριστουγεννιάτικα ! Απολαύστε την φανταστική κοινότητα από μικρά γαλάζια πλάσματα να τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε μία  εορταστική Youtube Playlist.

Χριστούγεννα με τα Στρουμφάκια και πατήστε το play για να απολαύσετε  14 βίντεο – τραγούδια συνολικής μουσικής ακρόασης 30 λεπτών.

Χριστούγεννα με τα Στρουμφάκια - The Smurfs Cartoon

Video Playlist – YouTube | Stroumfakia- Christmas songs

 1. Κάτι Συμβαίνει (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 2. Αϊ-Βασίλη θα σε δω (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 3. Μικρός Τυμπανιστής (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 4. Πέφτει χιόνι απαλά (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 5. Στρουμφοδώρο Σ’αγαπώ (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 6. Στρουμφίζει Κεφάτος (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 7. Μη μένεις μόνος (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 8. Χιόνισε στο Στρουμφοχωριό (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 9. Γέμισε τις τσέπες σου χαρά (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 10. Άγια Νύχτα (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 11. Ω! Έλατο (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 12. Βοήθησε και συ (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 13. Στρουμφομέρα Πρώτη Μέρα (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)
 14. Στρουμφίζει Καινούργιος Χρόνος (Καλά Χριστούγεννα με τα Στρουμφ – Στρουμφάκια)

Τα Στρουμφάκια – The Smurfs – Βασικοί χαρακτήρες – Λεξικό

Τα Στρουμφάκια, είναι δημιούργημα του Βέλγου καρτουνίστα Πεγιό (Peyo) και η πρώτη εμφάνισή τους έγινε στις 23 Οκτωβρίου 1958 στο βελγικό περιοδικό κόμικ Σπιρού.

Τα στρουμφάκια έγιναν περισσότερο γνωστά κατά την δεκαετία του 1980 μέσα από την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων.

Μπαμπαστρούμφ, Στρουμφίτα, Δρακουμέλ, Ξεφτέρης, Σπιρτούλης

Μπαμπαστρούμφ

Ο Μπαμπαστρούμφ είναι ο μόνος χαρακτήρας ανάμεσα στα στρουμφάκια που είναι ντυμένος με κόκκινα ρούχα και κόκκινο σκούφο. Είναι ο αρχηγός της κοινότητας και πατρική φιγούρα για τα υπόλοιπα στρουμφάκια. Γνωρίζει να φτιάχνει μαγικά φίλτρα, αλλά δεν παρουσιάζεται ως μάγος.

Στρουμφίτα

Η Στρουμφίτα είναι το μόνο ενήλικο θηλυκό στρουμφάκι. Δημιουργήθηκε από τον μάγο Δρακουμέλ με σκοπό να διεισδύσει στο στρουμφοχωριό και να οδηγήσει τον Δρακουμέλ εκεί.

Όταν ήταν υποχείριο του Δρακουμέλ ήταν μελαχρινή, άσχημη και ύπουλη, αλλά ο Μπαμπαστρούμφ έλυσε τα μάγια και η Στρουμφίτα μετατράπηκε σε γοητευτική ξανθιά.

Δρακουμέλ

Είναι ένας κακός μάγος που έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει τα στρουμφάκια για να φτιάξει χρυσό με ένα παλιό μαγικό ξόρκι. Συνοδεύεται πάντα από τη γάτα του, Ψιψινέλ.

Ξεφτέρης

Ο Ξεφτέρης είναι ο μηχανικός του χωριού. Είναι το στρουμφάκι που μπορεί να κάνει τα πάντα στο χωριό. Όχι μόνο μπορεί να διορθώσει τα πάντα, αλλά μπορεί και να σκαρφιστεί δεκάδες διαφορετικές χρήσιμες εφευρέσεις.

Ενα ρομπότ, ενα μικρό τρένο, ακόμα και ένα αεροπλάνο! Καθώς είναι πάντα απασχολημένος, θα τον βρείτε με την μπλε φόρμα του κι ένα μολύβι στο αφτί του.

Σπιρτούλης

Ένας παντογνώστης που όλο και προσπαθεί να βοηθάει τον Μπαρμπαστρούμφ, αλλά ελάχιστες τα καταφέρνει. Απαγγέλλει συνέχεια ποιήματα, αλλά και με αυτό προκαλεί μπελάδες.

Γκρινιάρης, Χουζούρης, Μελένιος, Σκουντούφλης και Λιχούδης

Γκρινιάρης

Είναι το μοναδικό στρουμφάκι που γκρινιάζει και παραπονιέται για τα πάντα που συμβαίνουν στα υπόλοιπα στρουμφάκια, στο ίδιο αλλά και στο υπόλοιπο στρουμφοχωριό.

Χουζούρης

Θα το χαρακτηρίζαμε ως το πιο τεμπέλικο στρουμφάκι. Νυστάζει συνεχώς και βαριέται να κάνει το οτιδήποτε.

Μελένιος

Είναι το στρουμφάκι με τη πιο πολύ αυτοπεποίθηση. Κοιτάζεται συνεχώς στο καθρέφτη και περιποιείται ίσως σε υπερβολικό βαθμό τον εαυτό του.

Σκουντούφλης

Είναι ο απρόσεχτος του στρουμφοχωριού. Σκοντάφτει συνέχεια πάνω σε πράγματα, προκαλεί καταστροφές και σύγχυση στα άλλα στρουμφάκια.

Μάγειρας – Στρουμφ

Ένας εξαιρετικός ζαχαροπλάστης. Αρέσκεται στο να φτιάχνει κάθε είδους λιχουδιές και να τις μοιράζει στο στρουμφοχωριό.

Λιχούδης

Είναι το πιο φαγανό στρουμφάκι. Καταβροχθίζει γλυκά, στρουμφόμουρα, πίτες και άλλες λιχουδιές αμέσως και όπου τις βρει κάνει επιδρομές στην κουζίνα του Μάγειρα και αφανίζει ότι υπάρχει εκεί.

Ένα συχνό λάθος που γίνεται τόσο από τους οπαδούς των στρουμφ όσο και από τους μεταγλωτιστές είναι ότι συγχέουν τον Λιχούδη με τον Μάγειρα.

Στην πραγματικότητα όμως τα 2 στρουμφάκια έχουν το καθένα την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα.

Άλλωστε, στην αγγλική μετάφραση τους ο Λιχούδης λέγεται Greedy smurf (φαγανό ή αδηφάγο στρουμφ) ενώ ο Μάγειρας λέγεται Cook Smurf.

Χαχανούλης, Ντορεμί, Προκόπης, Λουλούκος και Κηπουρός

Χαχανούλης

Το αστείο στρουμφάκι, που του αρέσει να πειράζει τους φίλους του κάνοντάς τους πλάκες όλη την ώρα.

Σπαταλά όλο του το χρόνο ετοιμάζοντας σκανταλιές και δωράκια που ανατινάζονται όταν τα ανοίγεις.

Ντορεμί

Είναι ο ατάλαντος καλλιτέχνης του χωριού. Οι ήχοι που καταφέρνει και βγάζει από την τρομπέτα του είναι πραγματικά φάλτσοι και εις βάρος των αφτιών των άλλων στρουμφ.

Προκόπης

Ξεχωρίζει από το τατουάζ με την καρδιά που έχει στο μπράτσο του. Είναι πάντα σε φόρμα, αφού ασχολείται σχεδόν με όλα τα σπορ!

Αν υπάρχει κάποια δυσκολία μπορείς πάντα να βασιστείς σ’ αυτόν. Αν και είναι λίγο αξεστος, πάντα θα έχει τη διάθεση να δώσει ένα χεράκι βοηθείας.

Λουλούκος

Γυρνάει όλη μέρα στο χωριό και στο δάσος μ’ ένα μολύβι στο ένα χέρι κι ένα χαρτί στο άλλο, ψάχνοντας για έμπνευση.

Όλη τη μέρα προσπαθεί να βρει ρίμες με το μυαλό του στα σύννεφα. Η Στρουμφίτα είναι γι’ αυτόν η κυριότερη πηγή έμπνευσης. Ο λουλούκος επίσης λέγεται και Σ.

Κηπουρός

Αναγνωρίζεται εύκολα από το αχυρένιο καπέλο και τα πράσινα ρούχα του. Γενικά δεν συμμετέχει πολύ στη ζωή του χωριού και προτιμάει να ασχολείται με τα φυτά και τα λαχανικά του.

Μωρό – Στρουμφ

Ένα βράδυ, κι ενώ το φεγγάρι ήταν μπλε, ένας πελαργός έφερε το Μωρό – Στρουμφ στο χωριό.

Κανένας δεν ξέρει από που προήλθε αλλά υιοθετήθηκε αμέσως απ’ όλο το χωριό και άλλαξε τις ήσυχες ζωές τους, αλλά κανείς δεν παραπονιέται γι’ αυτό.

Όλοι το αγαπάνε παρ’ όλες τις σκανταλιές του!

#Τραγούδια για τα #Χριστούγεννα #Smurfs Cartoon #Στρουμφάκια - Christmas songs