Αρχική » Χριστούγεννα 2024 - 2025 » How to & DIY Christmas Tree Videos » Ιδέες για Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με χαρτί, ξύλο. DIY Christmas Tree

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με χαρτί, ξύλο. DIY Christmas Tree

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. How to Make a Christmas Tree – Youtube Video. Δείτε 3 διαφορετικές ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.


Χριστουγεννιάτικο δέντρο με φελλό από μπουκάλι

Με ένα φελλό από ένα μπουκάλι, κόβουμε ένα μικρό κομμάτι σαν βάση. Στη συνέχεια περνάμε μια οδοντογλυφίδα σαν κορμό και κόβοντας στρογγυλά κομμάτια από χρωματιστό χαρτόνι τα περνάμε σιγά – σιγά στον «κορμό».

Στο τέλος μπορούμε να κολλήσουμε ένα αστέρι στην κορυφή του. Η κατασκευή είναι μια πολύ όμορφη ιδέα για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο γραφείο μας.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με χαρτί περιτυλίγματος

Χριστούγεννα ● Christmas - Xmas Tree clipart

Με ένα χαρτόνι σχηματίζουμε ένα κώνο. στη συνέχεια παίρνουμε χαρτί περιτυλίγματος (κατά προτίμηση σε χριστουγεννιάτικο – γιορτινό mood) και το κόβουμε ανά μικρή απόσταση σε κομμάτια.

Κολλάμε στον κώνο από τη βάση προς τα πάνω μέχρι και τη κορυφή το χαρτί περιτυλίγματος.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με κλαδάκια

Με μικρά κλαδιά και αφού πρώτα βγάλουμε τα παρακλάδια τους, σχηματίζουμε ένα δέντρο. Ενώνουμε τα σημεία με κορδέλα περιτυλίγματος – δώρου.

στη συνέχεια κρεμάμε στα κλαδιά του διάφορα στολίδια και ένα αστέρι στην κορυφή. Μπορούμε να το στηρίξουμε σε μια βάση από κηροπήγιο ή εναλλακτικά να το κρεμάσουμε και στο τοίχο.

Ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας ένα Χριστουγεννιάτικο #Δέντρο με #χαρτί και #ξύλο #christmastree