Αρχική » Χριστούγεννα 2024 - 2025 » Χριστουγεννιάτικες Ταινίες » The Muppet Christmas Carol. Χριστουγεννιάτικη ταινία (trailer)
Christmas movies ● The Muppet Christmas Carol (1992)

The Muppet Christmas Carol. Χριστουγεννιάτικη ταινία (trailer)

The Muppet Christmas Carol 1992. Ταινία Χριστουγέννων, η Muppet εκδοχή του A Christmas Carol με τον Michael Caine σε μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ταινία.


The Muppet Christmas Carol (1992). Ταινία Χριστουγέννων (7.7)

Πρόκειται για την Muppet εκδοχή του A Christmas Carol (με τον Michael Caine που αποτελεί μια σπάνια ανθρώπινη παρουσία ως Εμπενίζερ Σκρουτζ), μια υπέροχη ταινία, που στην πάροδο του χρόνου θεωρείται από τις πιο αγαπημένες μιας ολόκληρης γενιάς.

Official Trailer ταινίας,The Muppet Christmas Carol

The Muppet Christmas Carol (1992)

The Muppet Christmas Carol (1992). Ταινία Χριστουγέννων
The Muppet Christmas Carol (1992)
  • Imbd Βαθμός (1-10) : 7.7
  • Ψήφοι – πλήθος : 28116
  • Είδος ταινίας : Comedy, Drama, Family, Fantasy, Musical
  • ID : tt0104940 | Τύπος : feature
  • Βαθ.κατ. : G
  • Διάρκεια λεπτά : 89′
  • 1η προβολή : Fri Dec 11 1992 – Ετος : 1992
  • Σενάριο : Charles Dickens (novel), Jerry Juhl (screenplay)
  • Σκηνοθεσία : Brian Henson
  • Παίζουν οι ηθοποιοί : Michael Caine Scrooge, Dave Goelz The Great Gonzo as Charles Dickens/Robert Marley/Dr. Bunsen Honeydew/Betina Cratchit/Rat/Zoot (voice), Steve Whitmire Kermit the Frog as Bob Cratchit/Rizzo the Rat/Beaker/Bean Bunny/Belinda Cratchit/Beetle/Lips/Pig Gentleman (voice), Jerry Nelson Tiny Tim Cratchit/Jacob Marley/Ghost of Christmas Present/Lew Zealand/Ma Bear/Mouse/Mr. Applegate/Penguin/Pig Gentleman/Pops/Rat (voice)

Η κλασσική Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Τσαρλς Ντικενς

Περιγραφή (αγγλικά) : The Muppet characters tell their version of the classic tale of an old and bitter miser’s redemption on Christmas Eve.

Περιγραφή (Ελληνικά) : Η κλασσική Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Τσαρλς Ντικενς παίρνει άλλη διάσταση, όταν κεντρικοί ήρωες γίνονται τα εκπληκτικά Muppets. Ο Μάϊκλ Κέιν υποδύεται τον τσιγκούνη και μίζερο Σκρουτζ σε μια ταινία που μόνο μίζερη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Σκρουτζ βρίσκεται σπίτι του, έως τη στιγμή που δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη. Τα φαντάσματα των Χριστουγέννων έρχονται και τον ταξιδεύουν στο παρελθόν του, στο παρόν αλλά και στο μέλλον του.

Ένα ταξίδι που θα του μείνει αξέχαστο, γιατί αυτό που αντικρίζει δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Βλέπει ένα πολύ μοναχικό άνθρωπο, που βυθίζεται στη μοναξιά του, καθώς κανείς δεν του θέλει εξαιτίας της παραξενιάς του.

Εκεί όμως που στέκεται περίλυπος και αναλογίζεται τη ζωή του, συναντά τον Μπομπ Κράτσιτ (τον βάτραχο Κέρμιτ) που θα τον φέρει σπίτι του, θα τον αγκαλιάσει και θα του δείξει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Μια τρυφερή, γιορτινή ταινία με εκπληκτική μουσική και ειδικά εφέ, τώρα και σε ψηφιακή μορφή για όλη την οικογένεια.

The Muppet Christmas Carol (1992) #Ταινία για τα #Χριστούγεννα #Xmas #movies